Jaki rozmiar strumienicy?
Strona 1 z 1
tak w oglole czy montaz takiej strumienicy w miejsce kata cos polepszy? mam juz stozek z dolotem.. kolega z mtuningu mowil, ze az sie prosi o wyciecie kata i zalozenie sportowej strumienicy.. wiem jednak, ze zdania sa podzielone.. co o tym sadzicie? wydajemi sie, ze ten kat jest juz nieco zapchany po tylu latach, wiec strumienica rzeczywiscie 'zdynamizowalaby' wylot tych spalin..

- Od: 22 cze 2008, 15:35
- Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...
Jest: BMW e90
ehh żal mi Cię trochę, ale jak widać musisz sam przejść tą drogę żeby zmądrzeć A nóż przypadkiem będziesz zadowolony?
Jedyne co możesz dobrego i rozsądnego zrobić dla swojego wydechu to wyciąć ów kata, sprawdzić w jakim jest stanie, ewentualnie sprzedać i kupić nowego dobrego kata, a następnie zamontować w miejsce starego
Pozdrawiam
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 19:59
- Auto: Prelude BB9
czemu zalmichi napisał(a):hahaha ehh żal mi Cię trochę, ale jak widać musisz sam przejść tą drogę żeby zmądrzećTwój wybór
A nóż przypadkiem będziesz zadowolony?
Jedyne co możesz dobrego i rozsądnego zrobić dla swojego wydechu to wyciąć ów kata, sprawdzić w jakim jest stanie, ewentualnie sprzedać i kupić nowego dobrego kata, a następnie zamontować w miejsce starego
Pozdrawiam
? po prostu slyszalem podzielone zdania na ten temat.. gosc, ktory siedzi w tej branzy twierdzi, ze strumienica jak najbardziej, ty z kolei uwazasz, ze to zbedny dodatek i nalezysz do grupy przeciwnikow tego typu rozwiazan.. dlatego sie pytam, bo watpie, ze wsyzscy jednoglosnie stwierdza, ze to pogorszy sprawe.. oszczedz sobie tego typu komentow, bo mi jeszcze bardziej zal. widze, ze Ty ta droge przeszedles i wlasnie dlatego napisalem tego posta, by takich niemadrych rozwiazan unikac. 

cos mi sie to rpzestaje podobac:D bo i tak jest juz w srodku glosno.. stozek z dolotem dodaja troche db.. chociaz musze przyznac, ze jak zasysa powietrze, to naprawde przyjemny dzwiek:))) wstawie chyba ten tlumik przelotowy:) 

fixerq widze że jesteś z Rzeszowa, skocz sobie na staromieście, jedziesz lubelską i jak kończy się lewy pas to za zwężeniem skręcasz w lewo, dalej zobaczysz wywieszki. Na miejscu mają sklep i dobiorą Ci to co potrzebujesz. Cena około 100zł z robocizną.

- Od: 9 gru 2006, 14:37
- Auto: Xedos6, 2.0 V6, 1999 :)
dzieki mistrzuDROPKICK napisał(a):fixerq widze że jesteś z Rzeszowa, skocz sobie na staromieście, jedziesz lubelską i jak kończy się lewy pas to za zwężeniem skręcasz w lewo, dalej zobaczysz wywieszki. Na miejscu mają sklep i dobiorą Ci to co potrzebujesz. Cena około 100zł z robocizną.
pozdr
lepiej kup katalizator metalowy – ma duzo lepszy przelot / bardziej odetkany niz seryjny kat/ strumienica nic ci nie da jakies fikcyjne 3 KM i jeszcze na badaniu technicznym bedziesz mial problem
MAZDA &M....ITSUBISHI
Na ul. Przemysłowej w Rzeszowie wspawają Ci katalizator Lindo-Gobex http://www.lindo.gobex.pl/index_pl.html z wkładem metalowym dopasowanym do pojemności samochodu. Zapłacisz jakieś 350 zł – 400 zł ale będzie wszystko tak jak trzeba. Strumienicę zostaw Golfom i Oplom 

- Od: 26 paź 2005, 21:15
- Auto: ex Mazda 323F BA KF&Z5 user
Strona 1 z 1