brii napisał(a):Po zlocie w tabelach z wynikami
Czemu lub komu ma służyć taka innowacja
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Po zlocie w tabelach z wynikami
woojtas1985 napisał(a):czy mozna dokonac wplaty za uczestnictwo w momencie wzazdu na zlot (nie mieszkam w polsce wiec przelew moglbym wykonac jedynie 2-3dni przed zlotem)??
woojtas1985 napisał(a):do kiedy trzeba wplacic kase??
brii napisał(a):Wpłat proszę dokonywać na konto (do 14 lipca 2008 r.):
mX-MEN napisał(a):Czemu lub komu ma służyć taka innowacja
ravo napisał(a):pewnie temu by przed zlotem nie bylo wojny, ze ja chce tam a ja tam
brii w jaki sposob bedzie robiony dobór kto z kim startuje? losowo lub wg kolejnosci zgloszen?
woojtas1985 napisał(a):PS z tego co tu pobiegalem po forum wychodzi,ze nie za duzo osob wie o zlocie...
mackoGD napisał(a):nie jestam w stanie sie teraz okreslic, dobrze zeby byla taka opcja
brii napisał(a):czy 1.3 pojedzie na pasie razem 2.5 w eliminacjach nie ma znaczenia – pod uwagę będzie brany tylko czas.
brii napisał(a):Żeby nie było kombinowania w kolejkach, to czy 1.3 pojedzie na pasie razem 2.5 w eliminacjach nie ma znaczenia – pod uwagę będzie brany tylko czas.
mX-MEN napisał(a):Czy czasy wszystkich zawodników będa dostępne na bieżąco dla każdego
Luki1010 napisał(a):Wylecz mnie z mych obaw organizatorze !
mX-MEN napisał(a):Jeśli chodzi o rywalizację i emocje to totalna porażka
Pyton162 napisał(a):mi sie np nie podoba losowe wybieranie przeciwnika do 400m bo załóżmy ze stanę z np lukim1010 to ze tak powiem stracę ochotę do ścigania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości