No to teraz mi się uda
KIELCE – spotkania regionalne
hej mr.m mowisz o tym parkingu co byla kiedys stodółka tak??
nom mozna tam sie zebrac troszke wczesniej:) i pogadac
to godz 20 na parkingu przy lodzkiej na przeciwko toru

Japonska Mazda to 9 cud świata:)
- Od: 21 lis 2006, 22:42
- Auto: Mazda 323 '90 1.6i SOHC
I oto długo oczekiwany koniec prac nad madzią nadszedł
Dziś zrobiłem pierwsze 60km od czterech miesięcy i na następnego spocika przyturlam sie juz własnym autkiem
Mr.M dzieki za dotychczasowe wozenie mojego dups.... chwała Ci stary jesteś wielki.
Ale cobym niemiał za lekko to pojawiło sie równiez kilka drobnych niedociagniec naszczęscie nic poważnego a tak pozatym silnik przcuje kółka się krecą i zapier... tak jak za dawnych dobrych czasów
Więc kto pierwszy w kolejce do zkilowania
Pozdrawiam wszystkich i czekam na propozycje gdzie i kiedy się spotykamy tylko lista chętnych ma być długa i lista obecnych również
pozdro

Dziś zrobiłem pierwsze 60km od czterech miesięcy i na następnego spocika przyturlam sie juz własnym autkiem
Mr.M dzieki za dotychczasowe wozenie mojego dups.... chwała Ci stary jesteś wielki.
Ale cobym niemiał za lekko to pojawiło sie równiez kilka drobnych niedociagniec naszczęscie nic poważnego a tak pozatym silnik przcuje kółka się krecą i zapier... tak jak za dawnych dobrych czasów
Więc kto pierwszy w kolejce do zkilowania

Pozdrawiam wszystkich i czekam na propozycje gdzie i kiedy się spotykamy tylko lista chętnych ma być długa i lista obecnych również
- Od: 18 lip 2007, 16:07
- Auto: 323f 2.0 DITD BJ
no to teraz trzeba pogadac z cieciem i pokrecimy sobie czasowki na malej petli na torze
A to jest SUPER TJUNING co wam chlopaki na torze mowilem
http://moto.allegro.pl/item389947718_tu ... _30km.html
http://moto.allegro.pl/item383473617_tu ... tanio.html
REWELACJA!!!! normalnie jak czytam te komentarze to zapiera dech w piersiach co te chipy wyprawiaja
fani opla sa zachwyceni!!!!Gratulacje!! wspanialy wybór:D:D w razie gdyby ktos wpadl na pomysl kupna tego oto super urzadzenia zalecam kuracje młotkową
10 uderzen w glowe co 5 min

A to jest SUPER TJUNING co wam chlopaki na torze mowilem

Voj7ek napisał(a):A to jest SUPER TJUNING co wam chlopaki na torze mowilem zeby
Większego kretynizmu nie widziałem naprawde co tu sie rozpisywać

A co do spotkania może dzisiaj o 18:00 pod KCekiem jesli ktos jest chetny prosze zeby dał tu znac to ja podjade napewno czekam na potwierdzenie do 17:20 pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia.
No to moze w przyszłą sobotę lub jakoś tak dajcie znać kiedy wam pasuje ja się dostosuje.
Staś dobrze widziec czarnulke juz smigajaca – Gratki i no problem mr.m taxi do uslug
Spotkanie na Super Oes-ie ok
Obecne : 323 626 Mx3 ze bardzo milo bylo was poznac no i do zbaczenia na nastepnym spotkaniu
Pozdrawiam
ps nie bawem dam forki
To moze zaczniemy juz cos planowac na ten weekend ? 5-6 Lipca

Spotkanie na Super Oes-ie ok
Obecne : 323 626 Mx3 ze bardzo milo bylo was poznac no i do zbaczenia na nastepnym spotkaniu
Pozdrawiam
ps nie bawem dam forki
To moze zaczniemy juz cos planowac na ten weekend ? 5-6 Lipca
Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
witam
no zlocik nam sie udal – zawsze to cos i od czego trza zaczac
my musielismy uciekac bez pozegnania bo temperatura ciala zaczela spadac....nastepnym razem zabierzemy polary
pozdro i czekamy na fotki
no zlocik nam sie udal – zawsze to cos i od czego trza zaczac
my musielismy uciekac bez pozegnania bo temperatura ciala zaczela spadac....nastepnym razem zabierzemy polary
pozdro i czekamy na fotki
- Od: 5 maja 2005, 14:30
- Auto: mazda 626 GF 2,0 benzin, 136KM, 2000r
Staś miałeś się po czujnik pojawić i się nie pojawiłeś pochwalić czarnulą
a o dziś przeczytaałem przed chwila dopiero – szkoda.
Mr.M
Widziałem tą drugą w kielcach czarną MX o której wspominaliście – myślałem, że to Ty i chcieliśmy pomachać, a tu niespodzianka
a o dziś przeczytaałem przed chwila dopiero – szkoda.
Mr.M
Widziałem tą drugą w kielcach czarną MX o której wspominaliście – myślałem, że to Ty i chcieliśmy pomachać, a tu niespodzianka
- Od: 29 mar 2008, 16:59
- Auto: 626 Cronos LX 1993r.
Moze sie rozkreci i stworzymy jakis kielecki fan klub mazdy
zeby tylko bylo wiecej klubowiczow
teraz jak spotkam kogos kto ma mazde to bede zapraszal na spotkania hehe

Żeby zapraszać trzeba najpierw ustalić:
-miejsce
-datę
-godzinę
Proponuje rozpisać harmonogram tak jak np. ma to honda-kielce (w każdy piątek obok Tesco). Jak będzie stałe miejsce i godzina więcej osób będzie mogło się pojawić bo nie każdy na bieżąco śledzi forum a tak to każdy by wiedział że załóżmy w niedzielę o 19-tej na parkingu gdzieśtam jest spotkanie.
Ale to tylko takie moje zdanie z którym wogóle nie musicie się liczyć no bo wkońcu nawet z Kielce nie jestem
-miejsce
-datę
-godzinę
Proponuje rozpisać harmonogram tak jak np. ma to honda-kielce (w każdy piątek obok Tesco). Jak będzie stałe miejsce i godzina więcej osób będzie mogło się pojawić bo nie każdy na bieżąco śledzi forum a tak to każdy by wiedział że załóżmy w niedzielę o 19-tej na parkingu gdzieśtam jest spotkanie.
Ale to tylko takie moje zdanie z którym wogóle nie musicie się liczyć no bo wkońcu nawet z Kielce nie jestem
- Od: 27 mar 2008, 10:07
- Auto: Honda Accord CG9 2.0iES '00r
BADYL o 23 to bylismy jeszcze
tylko ze na balkoniku na torze
Sylvek no fakt masz rację tylko ze ustalamy tak zeby wszystkim pasowalo dlatego nie zawsze jest ta sama pora...chociaz i tak pisze ze bedzie
8 osob a sa 3-4
Sylvek no fakt masz rację tylko ze ustalamy tak zeby wszystkim pasowalo dlatego nie zawsze jest ta sama pora...chociaz i tak pisze ze bedzie
8 osob a sa 3-4
Sylvek napisał(a):eby zapraszać trzeba najpierw ustalić:
-miejsce
-datę
-godzinę
Proponuje rozpisać harmonogram
dobrze gada browara mu
Przemysle i opracuje jakis harmonogram bo fakt troche nas jest i ciezko jest sie zgadac bo rzucamy terminami na 1 to 2 a jak beda stale terminy to loki dla kazdego bo wie co i jak i kiedy
ps ale Opatow nie daleko wiec swoj chlop wpadnij kiedy
Voj7ek napisał(a):Moze sie rozkreci i stworzymy jakis kielecki fan klub mazdy zeby
temu tez browara bo dobrze gada
Pozdrawiam
Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6