Spotkanie Supra-Team, Borsk, 28.06.2008
Strona 1 z 1
...byłem na zlocie z Fivem, był też SimoneuS. Większość aut to MkIII Turbo, moich ulubionych MKIV było mało, choć jedna z nich, w rękach obecnego właściciela od 10 lat, nigdy nie uderzona, cała w stanie rare, jak z fabryki. Przesympatyczny właściciel długo mógł opowiadać o swoim aucie (...) Nawierzchnia przetestowana przez Five'a
Ponizej troszkę fotek.

Fajna impreza!
Fajny zlocik. Dużo turbin
Lotnisko na zdjęciach nie oddaje pewnie swojego pełnego wyglądu, ale zapowiada interesująco. Widzę po rejestracji, że śląsk też się pojawił
mniam
Piękne autka 
Piotruś napisał(a):moich ulubionych MKIV
mniam

loockas napisał(a):Widzę po rejestracji, że śląsk też się pojawił usmiech
ta znam auto z ulic
i jakbys mu powiedział ze ten gosc z rejestracja SBE jest ze sklaska to by Cie wciagnal w turbine i tyle by zostało po TObie
TO jest zagłebie
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite

to było najszybsze...ET=13,824 (gdyby miał lepszą przyczepnośc to z pewnością lepszy czas byłby w zasięgu)
nawierzchnia szczerze.... do bani (kiepska przyczepność), tak myślę... jak gość od tej supry rozgrzewał opony to przy kręceniu w miejscu zrobił dołki chyba na 3cm w asfalcie i zostawił górkę asfaltu obok... według mnie duzo lepsza jest nawierzchnia betonowa.
pozdrawiam
- Od: 20 mar 2007, 15:44
- Auto: eeeetam
five jakie czasy kreciles na tej nawierzchni usmiech ?
Nie przyznam sie bo po prostu wstyd jak malo co

Less roof, more fun

Strona 1 z 1