GofNet napisał(a):PS1. A to BOT'y mają firmy?
No maja
GofNet napisał(a):PS2. Mam nadzieję, że nie bierzesz tego do siebie... zeby
znasz mnie
www.mazdaspeed.pl
Piotrek napisał(a):agalew1982 napisał(a):Emeryta albo na myjnię nie stać, albo w kęgosłupie go łamie i sam umyć nie może.
ja mam jeszcze pokrowce, żeby mi się kanapy nie brudziły jak świnie do skupu wiozę
Sokool napisał(a):Gapcio napisał(a):wiem o co chodzi ale nie wiem o co chodzi z tymi spalonymi
Bo oni sobie popalają![]()
I jak sędzia zobaczy że któryś pali to wtedy gwiżdże że jest spalony. Wtedy przerywają mecz na moment coby się koleś mógł rozeznać w sytuacji na boisku![]()
ketome napisał(a):Jak wygląda chip po space liftingu
teedy6 napisał(a):Dodam że to ja nie kupiłem bo nigdy mazdy nie kupiłbym .
Ceny części jak w BMW i AUDI a sypie się 2x częściej, komfort jazdy gorszy, rdza,
tapicerki i plastiki z tworzyw gorszych jak w nowych traktorach, troszke to tandetne ale lepsze jak w hondach.
Dodam tylko dla mechanika raj!
Taka jest prawda, nie oszukujmy się, nie wiem dlaczego moja żona kupiła.
Moze wy mnie przekonacie?
teedy6 napisał(a):Jeśli chodzi o silniki to też troche tragedia jak to w japońcach,
po 150000 często do remontu.
Nokia TransLab-NL napisał(a):a ja przebije was wsystkich. prawko od 4 lat i juz 2 razy zabrane w tym czasie. raz za organizacje a 2 raz za udzial w wyscigach na Zaspie w gdansku. lacznie mialem ponad 200pkt.
Loczek napisał(a):Dopieo teraz zobaczyłem ten post z maja
Loczek napisał(a):Nokia TransLab-NL napisał:
a ja przebije was wsystkich. prawko od 4 lat i juz 2 razy zabrane w tym czasie. raz za organizacje a 2 raz za udzial w wyscigach na Zaspie w gdansku. lacznie mialem ponad 200pkt.
chudy napisał(a): chwalipięta się znalazł
Loczek napisał(a):Nokia TransLab-NL napisał(a):a ja przebije was wsystkich. prawko od 4 lat i juz 2 razy zabrane w tym czasie. raz za organizacje a 2 raz za udzial w wyscigach na Zaspie w gdansku. lacznie mialem ponad 200pkt.
Dopieo teraz zobaczyłem ten post z maja
Loczek napisał(a):Nokia TransLab-NL napisał(a):a ja przebije was wsystkich. prawko od 4 lat i juz 2 razy zabrane w tym czasie. raz za organizacje a 2 raz za udzial w wyscigach na Zaspie w gdansku. lacznie mialem ponad 200pkt.
Dopieo teraz zobaczyłem ten post z maja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości