Pozdrawiam.
Wymiana kierownicy na tą z Mazdy 6
Strona 1 z 1
Czy jest możliwe wymienić możliwie bez kombinowania oryginalną kierownicę z X9(swoją drogą jest paskudna) na tą z Mazdy 6?Orientuję się ktoś w tym temacie?Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
No właśnie nie wiem,bo na allegro znalazłem po 200-250zł.To na tyle mógłbym sobie pozwolić.Tylko czy sterowanie tempomatem da się podłączyć??
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Martinez81 a zapodaj linka z tą kierownicą 
Witam kolegów mam takie pytanie czy jest możliwość założenia do X9 kierownicy od M6 czy ktoś próbował mam już troche zniszczoną skórę i skoro mam zapłacić 150 za obszycie to wolałbym za te pieniądze kupić ładną od M6
-
tygrys36
Czy orjetuje się ktoś czy kierownica z Mazdy 6 1 generacji pasuje do xedos9
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
-
tygrys36
Może zgadaj się z jakimś klubowiczem który ma Mazde 6 z twojej okolicy, zróbcie szybką akcję, podmiany i raz na zawsze się sprawa wyjaśni.
Swoją drogą ciekawe czy poduszka powietrzna pasuje, złącza, sterowanie, żeby sterownikowi się nie po@#$%^&*ło...wieloklin może być identyczny...
Swoją drogą ciekawe czy poduszka powietrzna pasuje, złącza, sterowanie, żeby sterownikowi się nie po@#$%^&*ło...wieloklin może być identyczny...
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
In rock we trust
Skoro d mx6 pasuje trzeba by zmierzyć rezystancję poduchy od X9 i od M6 ma ktoś taką możliwość
-
tygrys36
Kierownica Z Mazdy 6 do Xedosa 9 pasuje, sam wymieniłem, podpięcie klaksona przebiega bez problemu, tempomat również da radę zrobić, kwestia zostaje poduszki powietrznej, ta z X9 jest jednokomorowa a z 6 ma dwie, wie ktoś może jakie napięcie/prąd potrzebny jest do wystrzału poduszki ? na wyjściu kabli w kolumnie po zapaleniu zapłonu jest 12-13v, nie podpinałem poduszki bo nie wiadomo jak się zachowa, na necie szukałem ale nie ma żadnych danych odnośnie wysokości v/A przy jakim następuje wystrzał każdy podaje konstrukcję poduszki a nie podaje konkretnej odpowiedzi więc ta kwestia stoi pod znakiem ?.
PS : sterowania radiem raczej się nie podłączy chyba że ma się radio z opcją sterowania z kierownicy, zwykłe odtwarzacze niestety nie zadziałają, potem wrzucę fotki jak wygląda kierownica z z 6 w Xedosie
PS : sterowania radiem raczej się nie podłączy chyba że ma się radio z opcją sterowania z kierownicy, zwykłe odtwarzacze niestety nie zadziałają, potem wrzucę fotki jak wygląda kierownica z z 6 w Xedosie
[url]www.atlanie.pl[/url]
- Od: 29 paź 2009, 09:24
- Auto: MAZDA MX3 1.8 V6 92r./Xedos 9 2.5 V6 95r./Mazda 323 BJ 99r./Mazda 626 1.8
Witam
a czy jest miejsce na podpięcie kabla od sterowania radiem
czy są wolne piny nie licząc tych z tempomatu
a czy jest miejsce na podpięcie kabla od sterowania radiem
czy są wolne piny nie licząc tych z tempomatu
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
To ja się podepnę ze swoim pytaniem jak sądzicie a może wiecie: czy będzie działać i jak wogóle działa sterowanie spryskiwaczami na tym przykładzie. Chcę kupić zestaw uniwersalny, który znalazł Jędrzej i zastanawiam się czy dzięki temu przełącznikowi zespolonemu będę mógł sterować działaniem sprysków reflektorów?
http://allegro.pl/przelaczniki-zespolone-swiatel-mazda-xedos-9-i5071233853.html

spryski
http://allegro.pl/spryskiwacze-lamp-reflektorow-xenon-model-iii-i6006103816.html

spryski

https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
Pewnie będzie to działało jak podłączysz. Zastanawiam się czy nie będzie konieczne załączenie pompki przez jakiś minimalny czas żeby nabiła ciśnienie i umyła lampy. Też mi się podoba ten zestaw.
Don't hate me, i'm just an alien....
In rock we trust
In rock we trust
Strona 1 z 1