a tak w ogole to co my tam bedziemy w ta niedziele robic do 15
Nie wiem Kondzio jak ty ale ja leczyc kaca

www.mazdaspeed.pl
a tak w ogole to co my tam bedziemy w ta niedziele robic do 15
K8 napisał(a):Nie wiem Kondzio jak ty ale ja leczyc kaca
Mieczyslaw napisał(a): ja biore ibuprom zeby mi czasem glowa nie eksplodowala
Jak najbardziej tak tylko Janusz konkternie trzeba ustalic co i jak .Janusz626 napisał(a):Witam
Więc troszkę nas będzie w sobotę hehe, Rafał możemy się jakoś umówić żeby razem jechać poczekać na kolegów z Łodzi i z Bełchatowa pod Dobrym Aniołem, później jakoś w Przygłowie na Miecia pod Barem Naleśnikowym przy moście albo jakoś tak po drodze wyręczyć Darka z drogowskazami, podjechać do Bosmana znaleźć zaplanować jakieś wygodne miejsce, później przygotować "towar" na ognisko niedzielne z,resztą coś tam baloon przygotował chyba czy jakoś tak nie wie pamiętam, a może zrobić już w sobotę ognisko żeby się nie spieszyć w niedzielę nie mam grila muszę pożyczyć od znajomego, co ty na to rafał
K8 napisał(a):ak najbardziej tak tylko Janusz konkternie trzeba ustalic co i jak
dcc69 napisał(a):A tak na marginesie brame zamykaja chyba o 22 czyli do 22 mozna wjechac.
dcc69 napisał(a):Integracja na całego.
Majkej napisał(a): Witam wszystkich
Jestem od niedawna posiadaczem pięknej Efki chętnie przyjadę zintegrować się z innymi posiadaczami tej marki
Majkej napisał(a): Będę mógł do was wyjechać z Bełchatowa po 13 dopiero i wracać na 22 do pracy.
Majkej napisał(a):czy będzie ktoś jeszcze jechać
dcc69 napisał(a):Rano przed szkoleniem jade do bosmana z wjazdówka i jeszcze pozawieszam drogowskazy.
Nikt nie zaoferował pomocy tak wiec zrobie to ja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd