Kogo widziałem / widziałam
pozdrowienia dla mazdy 323f BA granatowy metalik na rej. WWL ...... jadąca trasą trasą łazienkowską w stronę ronda ONZ która miała a raczej nie miała ponad połowy tylnego zderzaka

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Wiesz, dziwie siemalutka napisał(a):a dziwisz się?

Tam mieszkamymarcinkosky napisał(a):ja tez ostatnio (jakos w tamtym tygodniu) widzialem Twoja zone na Grenadierow rog trasy Łazienkowskiej
malutka napisał(a):a dziwisz się

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrawiam cudownego, bialego MPS'a WS mijanego wczoraj na parkingu przy Placu Politechniki ok. 14.
Violetka napisał(a):Yapa napisał(a): pozdrawiam prezesa i jego panią również
![]()
![]()
to tylko dunia
, ale ode mnie rownież podrowienia dla Globyego duni i jej męża oraz dla Polaka widzianych pomiędzy Płońskiem a Ciechanowem
![]()
dziękuje Bejbe i również pozdrowienia dla całej ekipy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Główno-dowodzący LOŻY VIP'ów
- Od: 25 sie 2004, 12:23
- Auto: Passat B7
Witam gonzo626.
a gdzie dokładniej przebywasz? ja mieszkam w tej pierwszej części Święcka od strony Kłodzka
gonzo626 napisał(a):Święcko niejest Duze czemu jeszcze tam Cie nie spotkalem bo bywam tam czasami
a gdzie dokładniej przebywasz? ja mieszkam w tej pierwszej części Święcka od strony Kłodzka
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
pozdrowienia dla zielonej 626 EL na niebieskich podkladkach z ktora dojezdzala ul.Umińskiego do skrzyżowania z Bora Komorowskiego
jechalam w drugą stronę, ale po tajniacku czerwonym Aveo (na klubowych podkladkach oczywicie
)

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
HeHe No to ja pozdrawiam serdecznie i poraz drugi już dzisiaj łapka w góre
dla kierownika xedosika najglosniejszego na całej trasie katowice – jastrzębie
bo w tamtą stronke i na tych blachach kierowca podążał hehe
zmasakrowałeś mnie tym basem
hihih
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Pozdrawiam wlasciciela srebrnej eFki BA widzianego dzis w Jankach ok godz 17.30... nawet zamienilismy słówko
niestety nicka nie pamiętam... no wreszcie spotkalem kogos z forum jadac H-1
dotad tylko Mazda 
malutka napisał(a):pozdrowienia dla zielonej 626 EL na niebieskich podkladkach z ktora dojezdzala ul.Umińskiego do skrzyżowania z Bora Komorowskiego
Parkuje od zeszłego roku na Gocławiu. Od właściciela wiem, że obecnie nic nie ma współnego z klubem – została kupiona w Łodzi razem z podkładkami a właściciel nie śpieszy się z przerejestrowaniem (

„Zegar tyka. Wszystkich.”
pozdro dla właściciela białej BG z czarnymi felgami widzianą pół godziny na parkingu przed Norauto przy M1 w Zabrzu 
-
Bio
Pozdrówki dla kierowcy czerwonej Mazdy 626 GE o nr RST **** na klubowych podkładkach dzisiaj w Suwałkach przy Mc ok 18.Ładny korowód weselny.
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
piątek kolo poludnia plac komóny w miescie domyslnym
czerwony mx3 z uszkodzonymi lewymi drzwiami
blachy wwl, podkladki klubowe
ja oczywiscie jak zwykle bylem niewidzialny
pozdrowienia...
czarne muchy nalozone byly, szyba otwarta, wiec ekonomicznie bez klimy sie obylo
czerwony mx3 z uszkodzonymi lewymi drzwiami
blachy wwl, podkladki klubowe
ja oczywiscie jak zwykle bylem niewidzialny
pozdrowienia...
czarne muchy nalozone byly, szyba otwarta, wiec ekonomicznie bez klimy sie obylo
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99