gadula napisał(a):Pozdrowienia dla Tarkana, któremu pomachałem i obtrąbiłem dziś w Białymstoku na ulicy Kopernika koło 11:30, kiedy zawracał.
gadula, również pozdrawiam
widziałem Twoją uśmiechniętą mordkę
www.mazdaspeed.pl
gadula napisał(a):Pozdrowienia dla Tarkana, któremu pomachałem i obtrąbiłem dziś w Białymstoku na ulicy Kopernika koło 11:30, kiedy zawracał.
Ta mazda to byłe auto kolegi Łukasza ( Luca ) ktoś z rodziny teraz uzytkuje ten pojazd.tatian napisał(a):Mazda widywana często na Gocławiu.
Jaksa napisał(a):P.S. Dziękuje Rysiu za pozdrowionka ( zonka mi przekazała ) rówiniez pozdrawiam.
Kierowniczka owej mazdy rowniez pozdrawia.malutka napisał(a):Pozdrowienia dla kierowniczki pięknej wypucowanej srebrnej mazdy 6 WF 999**... na podkładkach doktora Jaksy
Jaksa napisał(a):P.S. Mazda jest szara nie srebrna łoł
Moja zonka widzi tylko mazdymalutka napisał(a):nie machałam łapami bo jechałam czerwonym Aveo
Jaksa napisał(a):Moja zonka widzi tylko mazdy czasami zdaje mi relację jaką mazdę i na jakich podkładkach widziała , ostatnio nawet miała okazję rozmawiac z naszym kolegą Tatianem....
Loczek napisał(a):Bo czekam na buziaka urodzinowego na zywo :p
nemi napisał(a):To ja pozdrowię Globiego, Grzyba i Siwego widzianych w ogródku w Pizza Hut w Wawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości