dzieki wielkie za propozycje
PS poszlo PW do Ciebie
www.mazdaspeed.pl
koniu03 napisał(a):kolo 20 bym zawital ale nie wiem czy to juz by bylo nie za pozno![]()
![]()
no nic zastanowie sie
K8 napisał(a):ja jestem w sobotę z polska wódka kto jeszcze ? Ps za jakąś godzinę idę a raczej jadę do pracy a nie wiem o co chodzi . Ups
K8 napisał(a):Mieczyslaw ja to bym się z tobą chłopie wody napil bo dobrze gadasz .
a jakoś tak twja mowa do mnie przemawia 40% napewno nas z integruje nie innaczej moi mili ja już w pracy masaka jakaśMieczyslaw napisał(a):e mna jak z dzieckiem, mowisz masz. a ze dobrze gadam to masz cos konkretnego na mysli?
Mieczyslaw napisał(a):jestem ja, Lukano, Janusz, na 50% adidom, od 20tej Koniu i mam nadzieje ze ktos jescze dolaczy
K8 napisał(a):Mieczyslaw ja to bym się z tobą chłopie wody napil bo dobrze gadasz
Mieczyslaw napisał(a):ze mna jak z dzieckiem, mowisz masz. a ze dobrze gadam to masz cos konkretnego na mysli?
K8 napisał(a): a jakoś tak twja mowa do mnie przemawia 40% napewno nas z integruje nie innaczej
Janusz626 napisał(a):...będziesz polewać żebyś nas nie zagadał na śmierć![]()
Janusz626 napisał(a): trochę sie rozpadało...
EDIT: ...już nie pada
Janusz626 napisał(a): d...itd![]()
Mieczyslaw napisał(a):Janusz626 napisał:
d...itd zeby
Diesel I Tak Dalej pytajnik
Janusz626 napisał(a):...kiedy się Miecio przestaniesz naśmiewać z mojej madzi co?
![]()
Mieczyslaw napisał(a):Ty za to sie smiejesz ze moja ruda jak i jej wlasciciel
Janusz626 napisał(a):...nie śmieję się, tylko przypominam że ładna z was para...miłość w pięknym kolorze, tylko żeby maluszki nie wyszły czarne
Janusz626 napisał(a):może dlatego się nie mogę doczekać farbek![]()
dcc69 napisał(a):Skoro bedzie Was tak wielu pod namiotami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd