MegaSpot Klubu MazdaSpeed 2008
Mam pytanie – czy będzie lista uczestników wraz z konkurencjami do których się zapisali? Przy zapisywaniu się – może tylko mi – wynikł problem w konkurencji "kwadrat" i nie mam pewnosci czy "zapis" wyszedł poprawnie.
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
chudy napisał(a):wynikł problem w konkurencji "kwadrat"
Znaczy się?
Wogóle Twojego wpisu nie ma...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Veyron napisał(a):zapisales sie na konkurencje sprawnościowe?
nawet na 4 (z czego dwa slalomy, bo tam nie liczy się moc silnika tylko sprawność

- Od: 19 cze 2007, 22:44
- Auto: VW Passat 1,9 TDI B5 (3B)
Mam jeszcze pytanie odnośnie "gości" na zlocie. Czy są jakieś ograniczenia jeśli chodzi o wchodzenie na teren zlotu pieszych? Np. mój brat "Malutki" – który jest zalogowany na forum – chciałby przyjechać, lecz samochód pozostawić poza terenem lotniska i wejść pieszo. Jak wygląda sprawa takich "odwiedzin"?
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
Może wjechać samochodem razem z Tobą w Twoim samochodzie – to impreza zamknięta...
możliwe, że podjadę
dobre pytanie...
Mev napisał(a):Można zapisu dokonać później (jakoś chwilę po 10 lipca np.) i nie ma z tym problemu?
dobre pytanie...
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
To się wpisz w lipcu
Ale ogólnie proszę nie zwlekać z zapisami – ułatwi mi to planowanie – jak się nagle w ciągu ostatnich dni dopisze kilkadziesiąt osób to mogą być problemy...
Ostatnio edytowano 18 cze 2008, 15:41 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Nie będzie, pod warunkiem, że samochód nie będzie się podczas spania przemieszczał