Kogo widziałem / widziałam
nemi napisał(a):czerwoną MX-3 DWR **** z podkładkami klubowymi
marshall0??
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
A ja pozdrawiam ciemnoniebieską (?) 323f BG jadącą dziś za mną w kierunku Siedlec
Cały czas siedziała mi na tyłku, nie wiem, czy właściciel/ka zagląda na forum, ale pozdrowionka! 
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
pozdro dla marcinkosky'iego który kręcił się wczoraj po Wołominie jak szalony..
Mijałem Cię na Wileńskiej tak ok. 20:30 przed meczem wczorajszym
No i nie wiem też czy to Ty jechałeś Szosą Jadowską od strony Tłuszcza w przerwie meczu, bo też mijałem identyczną Mazdę na zenonach..
a dziś pozdro dla granatowej 323F BJ na podkładkach niebieskich zaparkowanej na Sikorskiego w WWL.

No i nie wiem też czy to Ty jechałeś Szosą Jadowską od strony Tłuszcza w przerwie meczu, bo też mijałem identyczną Mazdę na zenonach..
a dziś pozdro dla granatowej 323F BJ na podkładkach niebieskich zaparkowanej na Sikorskiego w WWL.
pǝǝdsɐpzɐɯ

- Od: 22 gru 2007, 13:11
- Auto: 323F BA '97 1.5 16V
Noble Green
Globy napisał(a):Pozdrawiamy z Martą grafitową "szóstkę" SportKombi na podkładkach klubowych i deskach NO, którą minęliśmy wczoraj przed 22 przy wjeździe do Łomianek (my czarnym Mustangiem w kabriolecie
A tak właśnie się zdziwiłem, że mi piękna kobieta śle czarujące uśmiechy

- Od: 31 gru 2007, 16:39
- Auto: GG SportKombi MZR-CD 2003 121 KM
gejzer napisał(a):pozdro dla marcinkosky'iego który kręcił się wczoraj po Wołominie jak szalony..
tez Cie widzialem
pozdrawiam
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)

- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Kierownik zielonej 626e na podkładkach, ślimak trasy łazienkowskiej, wczoraj, , okolo 16 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Yapa napisał(a): pozdrawiam prezesa i jego panią również
to tylko dunia oraz dla właściciela niebieskiej 323 BJ na niebieskich podkładkach z numerami WE 3126H zaparkowanej wczoraj na Broniewskiego
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Violetka napisał(a):Yapa napisał(a): pozdrawiam prezesa i jego panią również
![]()
![]()
to tylko dunia
, ale ode mnie rownież podrowienia dla Globyego duni i jej męża oraz dla Polaka widzianych pomiędzy Płońskiem a Ciechanowem
![]()
oraz dla właściciela niebieskiej 323 BJ na niebieskich podkładkach z numerami WE 3126H zaparkowanej wczoraj na Broniewskiego
ja się nie wyznaję w skomplikowanych forumowych relacjach damsko-męskich

- Od: 31 gru 2007, 16:39
- Auto: GG SportKombi MZR-CD 2003 121 KM
pozdrawiam zaparkowaną na ul. Krzywickiego z podkładkamni 323F w ślicznym zielonym kolorku, objechaną dzisiaj kilka razy przeze mnie rowerkiem koło 16

-
goo
no niestety tak wyszło, że ja i dunia jeszcze żyjemy
cieszę się, że i Ty żyjesz bo nie odpisałeś mi po życzeniach urodzinowych na gg
p.s. pozdrawiam Globusa, który nie zrobił mi dziś rano kawy...egoista
cieszę się, że i Ty żyjesz bo nie odpisałeś mi po życzeniach urodzinowych na gg p.s. pozdrawiam Globusa, który nie zrobił mi dziś rano kawy...egoista

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Pozdrowienia dla właściciela/lki złotej rx-7 zaparkowanej ok. godziny 10:15 na rogu Nowogrodzkiej i Poznańskiej.
Bardzo sympatycznie wyglądające autko, nie wytrzymałem i obfotografowałem
Szkoda, ze nie na podkładkach klubowych, a i ulotki nie miałem przy sobie.
Bardzo sympatycznie wyglądające autko, nie wytrzymałem i obfotografowałem
Szkoda, ze nie na podkładkach klubowych, a i ulotki nie miałem przy sobie.
-
www.czelej.net

- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Violetka napisał(a):p.s. pozdrawiam Globusa, który nie zrobił mi dziś rano kawy...egoista
Uwielbiasz mój egoizm

Yapa napisał(a): pozdrawiam prezesa i jego panią również
Duniu... Wyjdziesz za mnie?
...pozdrawiam KrasiaKa i dawno niewidzianego X6 na pięknych kółkach i z lotką, kilkukrotnie złapanych ostatnio ok. 18-19 na Kasprzaka.
pozdro dla zielonej BA na podkładkach klubowych z rej. LLE..... widzianej na ul. związkowej w lbn
P.S : pierwszy raz widziałem zielona BA z LLE... z podkładkami klubowymi:) gdzie Ty sie chowasz?? nigdzie na spotach nie bywasz?? a pozatym gdzie zgubiłeś alusy z tyłu??/

P.S : pierwszy raz widziałem zielona BA z LLE... z podkładkami klubowymi:) gdzie Ty sie chowasz?? nigdzie na spotach nie bywasz?? a pozatym gdzie zgubiłeś alusy z tyłu??/
Sprzedam części do mazdy 323F BA
www.mm-ais.pl – ZAPRASZAM
www.mm-ais.pl – ZAPRASZAM

- Od: 22 paź 2006, 21:34
- Auto: Mazda 3 MPS & Honda S2000