Oświetlenie deski rozdzielczej
1, 2
Bez cokołowe 3W kupisz na kazdej stacji paliw.Quidam napisał(a): sprawdzilem jakiego typu sa te zaroweczki
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
siemano ja zmianialem u siebie podswietlenie na niebiesko czerwone---czerwone wewnatrz a niebieskie na zewnatrz ma bardzo ladny efekt a malo przy tym pracy i niewielki wklad finansowy--bo zalozylem tylko kopturki--bo orginalne sa zielone kapturki--jakby co to sa 4 zarowki 3W 10mm. A obodki alu na zegary tez mam ---feket jest naprawde niesamowity---poprostu wypas--ale to juz troszke wiekszy koszt kolo 70zl--ale NAPRAWDE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! Jak by ktos chcail to napiszcie mi swoj mial to przysle wam fotke jak to wyglada.....Pozdrawiam wszystkich milosnikow madzi!!!!!!!!!!!!!!!
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
sorki za moje bledy ale dzis oblewam odebranie dyplomu mgr 
Gratuluję...sanders20 napisał(a):oblewam odebranie dyplomu mgr
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
sanders20 napisał(a):siemano ja zmianialem u siebie podswietlenie na niebiesko czerwone---czerwone wewnatrz a niebieskie na zewnatrz ma bardzo ladny efekt a malo przy tym pracy i niewielki wklad finansowy--bo zalozylem tylko kopturki--bo orginalne sa zielone kapturki--jakby co to sa 4 zarowki 3W 10mm. A obodki alu na zegary tez mam ---feket jest naprawde niesamowity---poprostu wypas--ale to juz troszke wiekszy koszt kolo 70zl--ale NAPRAWDE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!! Jak by ktos chcail to napiszcie mi swoj mial to przysle wam fotke jak to wyglada.....Pozdrawiam wszystkich milosnikow madzi!!!!!!!!!!!!!!!
Ale mozna kupić cale zarowki w roznych kolorach?? czy tak jak piszesz trzeba zmienic same kapturki..... tylko gdzie to kupic??
- Od: 8 mar 2004, 14:33
- Auto: Mazda
jaksie wyslalem przez przypadek zdjecia zegarow--za problem przepraszam

Ahura Mazda – dobry bóg
zarowki mozna dostac w sklepach tuningowych--ale sa beznadziejne--a kapturki sa po 2zl szt i sa dostepne na allegro
Tez poprosze trucz@interia.pl
- Od: 8 mar 2004, 14:33
- Auto: Mazda
Można też prosć fotki na maila? pablosm_@poczta.onet.pl
- Od: 23 sty 2005, 16:42
- Auto: B2500 2.5 TD , Tribute 3.0 V6
1, 2