MALBORK – spotkania regionalne
Masz racje trzeba coś zrobić, Ja Sam mam mało czasu ostatnio dlatego to tak wyglada, ale coś pomyśle i zaproponuje, może jakiś dzień w środku tygodnia? Tak jak to robią w trójmieście.
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T
No i nie trzeba było tak od razu napisać.
W końcu ktoś przejął inicjatywe w tym dziale
Mi pasuje jak najbardzej. Teraz tylko Jeszcze drevco jaki tydzeń miesiąca czy co dwa tygodnie np od tego piatku?
W końcu ktoś przejął inicjatywe w tym dziale

Mi pasuje jak najbardzej. Teraz tylko Jeszcze drevco jaki tydzeń miesiąca czy co dwa tygodnie np od tego piatku?
od tego piatku tj.20.06.08 ustalamy spoty cykliczne o godzinie 18.00 w co drugi piatek na parkingu PEPCO przy ulicy Kościuszki , 13-tego tez jak wypadnie
zapraszamy obserwujacych, kazdy mile widziany. Czas spotu min 30min .
- Od: 27 wrz 2007, 11:36
- Auto: 323F BA 1.5 16V /94
pestek drevco jestem z Was dumny
Powodzenia wam zycze.Ale pestek rozumiem,ze sie troche rozmowy telefonicznej przestraszyles i od razu sie wziales za robote.
Tak trzymac ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
waldii
A był i byli standardowo pestki, drevco i szyna z synkiem
czyli 3 autka i było bardzo przyjemnie i wesoło
do zobaczenia za dwa tygodnie
zapraszamy
czyli 3 autka i było bardzo przyjemnie i wesoło
do zobaczenia za dwa tygodnie
zapraszamy
pestek napisał(a):było bardzo przyjemnie i wesoło
to najwazniejsze.Tylko,zeby na tym sie nie skonczylo i za dwa tygodnie poprosze relacje ze zdjeciami
-
waldii
waldii napisał(a):to najwazniejsze.Tylko,zeby na tym sie nie skonczylo i za dwa tygodnie poprosze relacje ze zdjeciami
Realcje zrobimy od 5 autek
- Od: 27 wrz 2007, 11:36
- Auto: 323F BA 1.5 16V /94
witam
fajnie,ze bedzie czwartego spocik napewno sie zjawie byłem józ raz na zlocie niebieskim coltem
byłem z Danielem Andżeliką 323f i Tomkiem
Pozdrawiam i do zobaczenia
fajnie,ze bedzie czwartego spocik napewno sie zjawie byłem józ raz na zlocie niebieskim coltem
byłem z Danielem Andżeliką 323f i Tomkiem
Pozdrawiam i do zobaczenia
-
zembol78
heja zembol78
wpadaj, wpadaj będziemy czekać zapraszamy
Jeszcze trochę się ludzi zjawi i nawet się będzie opłacać zrobić zdjęcie grupowe
wpadaj, wpadaj będziemy czekać zapraszamy
Jeszcze trochę się ludzi zjawi i nawet się będzie opłacać zrobić zdjęcie grupowe
Witam,czy moge się dołączyć do waszych spotkań
,tylko nie wiem czy w piątek będe miał czas,
o której to spotkanie jest może sie pojawie,czas poznać w końcu paru właścicieli mazd.to jest parking tam koło baszty?Pozdrowienia.

o której to spotkanie jest może sie pojawie,czas poznać w końcu paru właścicieli mazd.to jest parking tam koło baszty?Pozdrowienia.
misiu
- Od: 14 maja 2008, 09:48
- Auto: mazda 626 1.8 1994r
Hej jaroslaw
Pewnie że zapraszamy. Spocik o 18.00
Nie, to stare miejsce teraz się spotykamy na parkingu na kościuszki przy pepco/dom nauczyciela teraz CIT na przeciwko pizzeri andaluzja zobacz mapkę wyżej u drevca.
Zapraszamy śmiało zawsze jest wesoło a to dzięki drevco bo to taki gaduła że buzia mu sie nie zamyka
Pewnie że zapraszamy. Spocik o 18.00
jaroslaw200 napisał(a):jest parking tam koło baszty?Pozdrowienia.
Nie, to stare miejsce teraz się spotykamy na parkingu na kościuszki przy pepco/dom nauczyciela teraz CIT na przeciwko pizzeri andaluzja zobacz mapkę wyżej u drevca.
Zapraszamy śmiało zawsze jest wesoło a to dzięki drevco bo to taki gaduła że buzia mu sie nie zamyka
dzięki jak będe miał chwilkę to podjade
misiu
- Od: 14 maja 2008, 09:48
- Auto: mazda 626 1.8 1994r
drevco napisał(a):pestek chyba mialem racje
No pewnie że miałeś racje.

Wszystkie zmiany jakie ostatnio zaszły w naszym dziale zawdzięczamy pomysłom i inicjatywie drevca, nawet mapka dojazdu przygotował drevco.
Chociaz ma kolegów z klub BMW Malbork to i tak swojej mazdy by nie zamienił na żadna inną marke

p.s. a taka cisza i spokój był