do zobaczenia
ZIEMIA PIOTRKOWSKA – spotkania regionalne
ok ... po mału się szykujemy i startujemy
do zobaczenia
do zobaczenia
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
I juz po sprawie.
Zlot sie odbyl i juz.
Dziękuje dziewczyny i chłopaki za przybycie.
Mysle ze było miło ale juz wiemy ze Nasze Pikniki są bardziej ciche i spokojne.
Przynajmniej Mietka słychac jak cos mówi a nie tak jak dzisiaj zagłuszała Nas muza
Pozdrawiam.
Zlot sie odbyl i juz.
Dziękuje dziewczyny i chłopaki za przybycie.
Mysle ze było miło ale juz wiemy ze Nasze Pikniki są bardziej ciche i spokojne.
Przynajmniej Mietka słychac jak cos mówi a nie tak jak dzisiaj zagłuszała Nas muza
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 15 cze 2008, 17:02 przez dcc69, łącznie edytowano 1 raz
Osobiście Darku mogę powiedzieć tyle że "Ty to zacząłeś i Ty to będziesz prowadził dalej ... " propozycja spotkań wyszła z Twojej inicjatywy! Skoro komuś się nie odpowiada to nikogo na siłę ciągać na spotkania nie będziemy, ja na każdym być nie mogę, ale jak mogę to się pojawiam ! "Najłatwiej jest krytykować... trudniej docenić"
Szczerze – należy Ci się ogromny szacunek i pokłon za to że każdą wolną chwilę którą mógłbyś po pracy spędzać z rodziną, poświęcasz na promowaniu Klubu, organizację spotkań itp.
Pozdrawiam serdecznie !
Szczerze – należy Ci się ogromny szacunek i pokłon za to że każdą wolną chwilę którą mógłbyś po pracy spędzać z rodziną, poświęcasz na promowaniu Klubu, organizację spotkań itp.
Pozdrawiam serdecznie !
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Zdecydowanie zgadzam się z Konradem!! Darek ja proponuje Twoją kandydaturę!! a pozostali co myślą na ten temat??? ja swój głos oddaje na Darka!! bo dzięki niemu to wszystko się kręci!! WIELKI SZACUNEK 
....byle do przodu.....
- Od: 21 kwi 2008, 08:56
- Auto: Mazda 323F 1.5 1994
DAREK ty masz ode mnie 5 glosow za serce wlozone czas ktory poswiecasz zapal ktory nie wygasa pasje ktora to napedza i odpowiedzialnosc za kazde slowo WIELKI SZACUNEK I NIE DAJ SIE ZNIECHECAC
Na mnie dario mozesz zawsze liczyc ja tez kazda chwile wolna mam do dyspozycji
Obiecalem znalesc kogos kto zrobi nam flagi narazie takowy czlowiek zeby zrobil to w pozadnych pieniadzach sie nie znalazl ale spoko mam jeszcze pare miejsc i kontaktow
macie chec na tym pikniku na strzelanine na kulki???
jesli tak to dogadajmy sprawepotrzeba minimum 6 osob i po 30zl od glowy prosze chetnych o wpis na liste
1. balon 323f
2.
3.
pobawic sie mozna!!!!!!!!!!!
drzewo na ognisko juz jest suszy sie wiec palenie kielbaski sie odbedzie hihihihihhi
widzialem madzie ma zlomie za smieszna kase da sie ja wykupic tylko serca nie ma reszta jest ok
co myslicie na temat poprawy naprawy przeruby i autko ma nasze zloty jak talala tam bylo 1,8 16v dohc 140koni extra przy wadze 960kg ten motor to ja znam dobrze mam mnustwo czesci do niego i chetnie bym przy takim pogrzebal
ale nad tym trzeba pogadac jeszcze
darek czekam na kontakt co do miejsca zlotu
pozdrawiam
Na mnie dario mozesz zawsze liczyc ja tez kazda chwile wolna mam do dyspozycji
Obiecalem znalesc kogos kto zrobi nam flagi narazie takowy czlowiek zeby zrobil to w pozadnych pieniadzach sie nie znalazl ale spoko mam jeszcze pare miejsc i kontaktow
macie chec na tym pikniku na strzelanine na kulki???
jesli tak to dogadajmy sprawepotrzeba minimum 6 osob i po 30zl od glowy prosze chetnych o wpis na liste
1. balon 323f
2.
3.
pobawic sie mozna!!!!!!!!!!!
drzewo na ognisko juz jest suszy sie wiec palenie kielbaski sie odbedzie hihihihihhi
widzialem madzie ma zlomie za smieszna kase da sie ja wykupic tylko serca nie ma reszta jest ok
co myslicie na temat poprawy naprawy przeruby i autko ma nasze zloty jak talala tam bylo 1,8 16v dohc 140koni extra przy wadze 960kg ten motor to ja znam dobrze mam mnustwo czesci do niego i chetnie bym przy takim pogrzebal
ale nad tym trzeba pogadac jeszcze
darek czekam na kontakt co do miejsca zlotu
pozdrawiam
- Od: 2 maja 2008, 13:41
- Auto: mazda 323f bg 1,8 16v 140km
Witam... :
...i wiele innych wypowiedzi nie tylko Darka, których nie chce mi się zacytować a jest ich wiele....
Jesteśmy osobami dorosłymi
jeszcze raz napisze DOROSŁYMI!!!! i jeśli ktoś ma z tym problemy na skalę światową na podłożu czysto osobistym i mało tego wykorzystuje do tego forum które nie jest do tego stworzone to nie wróci się do czasów przedszkola lub szk. podstawowej lub niech idzie na nauki do dziadka lub babci!!!! nie pisze tego do konkretnej osoby, tylko do osób które mają z tym problem i niech sami sobie osądzą...
Taki sposób wyrażania swoich problemów a tym bardziej na forum które czytają ludzie nie tylko z naszych spotkań, prowadzi do samozachowawczego olania takich spotkań i prowadzi do ogólnie nam znanej awersji dopisywania się nowych kolegów lub koleżanek!!!! itd...
Szkoda że nikt nie ma tym kontroli lub pisanie takich pierdół nie idzie przez jakiś filtr, i byłby święty spokój.
Jeśli człowiek bierze za słuszność wiadomości z drogi pantoflowej lub to co mu sroki powiedzą, jeden coś przekręci drugi cos doda trzeci nie dosłyszy bo mu kartofel z zalewajki utknął w uchu i mamy konflikt gwarantowany.
...nie chce mi się już pisać!!
teraz wracając do tematu:
...dziękuje ale nie.. nie chcę nie mogę, sprawy takie były już ustalone wcześniej i jeśli porwał sie z motyką na słońce to niech się doradzi żeby temu sprostać...
Spotkania są udane i będą udane bo tak ma być i o to chodzi żeby sie człowiekowi milej lub weselej spędzało czas pod znakiem chociażby Mazdy.
Paintball.. fajna sprawa ja się piszę i dołączam do zabawy
Wizytówki się rozdają tylko w deszczu sie rozmywają....
ps.: i skończyć wypisywanie niepotrzebnych wypowiedzi może nawet takich jak moja!!
pozdrówka Janusz
dcc69 napisał(a):Teraz mam Rafał pytanie do Ciebie.
O jakim falszu i obłudzie do mnie mówisz??
Bo widze ze to Ty jednak stary nie wiem o czym mowisz a za plecami to juz wybacz ale nie obrabiam nikomu tylka.
Jesli nie chcesz sie w to bawic to powiedz bo naprawde podnioslo mi to dzisiaj cisnienie jak od innnych dowiedzialem sie co napisales
dcc69 napisał(a):No to Panie i Panowie doszło do pierwszego spięcia w Naszych szeregach.
I moze do rozłamu.
Szkoda.
Nikomu nic nie zarzucałem i nic nie robiłem za plecami ale mnie sie dostało.
Trudno
...i wiele innych wypowiedzi nie tylko Darka, których nie chce mi się zacytować a jest ich wiele....
Jesteśmy osobami dorosłymi

Taki sposób wyrażania swoich problemów a tym bardziej na forum które czytają ludzie nie tylko z naszych spotkań, prowadzi do samozachowawczego olania takich spotkań i prowadzi do ogólnie nam znanej awersji dopisywania się nowych kolegów lub koleżanek!!!! itd...
Szkoda że nikt nie ma tym kontroli lub pisanie takich pierdół nie idzie przez jakiś filtr, i byłby święty spokój.
Jeśli człowiek bierze za słuszność wiadomości z drogi pantoflowej lub to co mu sroki powiedzą, jeden coś przekręci drugi cos doda trzeci nie dosłyszy bo mu kartofel z zalewajki utknął w uchu i mamy konflikt gwarantowany.
...nie chce mi się już pisać!!
teraz wracając do tematu:
dcc69 napisał(a):Ja proponuje na przedstawiciela Naszej grupy kandydture Janusza.
...dziękuje ale nie.. nie chcę nie mogę, sprawy takie były już ustalone wcześniej i jeśli porwał sie z motyką na słońce to niech się doradzi żeby temu sprostać...
Spotkania są udane i będą udane bo tak ma być i o to chodzi żeby sie człowiekowi milej lub weselej spędzało czas pod znakiem chociażby Mazdy.
Paintball.. fajna sprawa ja się piszę i dołączam do zabawy
Wizytówki się rozdają tylko w deszczu sie rozmywają....
ps.: i skończyć wypisywanie niepotrzebnych wypowiedzi może nawet takich jak moja!!
pozdrówka Janusz
29 bede napewno i dopisuje sie do strzelania
.
Darek wkladasz w nasze spotkania serce i caly wolny czas. Naleza ci sie za to wielkie podziekowania i szacun. Dzieki tobie sie to kreci i dzieki tobie jest coraz wiecej chetnych na spotkania. Jesli bede mogl w czyms pomoc to z mila checia.
Pozdrawiam
Darek wkladasz w nasze spotkania serce i caly wolny czas. Naleza ci sie za to wielkie podziekowania i szacun. Dzieki tobie sie to kreci i dzieki tobie jest coraz wiecej chetnych na spotkania. Jesli bede mogl w czyms pomoc to z mila checia.
Pozdrawiam
Janusz mysle ze forum jest do wszystkich rzeczy.
Zauwazyłem na innych regionach jak je czytam to czasami jest prawdziwy Hyde Park.
Ja juz nie bede płakał i nie bede rozpisywał sie o pierdolach.
Dorosłośc stary polega na tym ze mówi sie w oczy prawde.
A skoro nie moglismy porozmawiac to opisuje to na forum.
Zeby byla jasnosc i wszyscy wiedzieli o co chodzi co sie dzieje.
A tak na marginesie jak to powiedziałem wszystkie moje zale i płacze są usuniete z tego forum.
Dawać daje rade i mam nadzieje ze bede dawał dalej jak wczoraj podczas wyscigów.
A teraz przygotowujmy sie do 3 Pikniku Rodzinnego Ziemi piotrkowskiej.
Pozdrawiam.

Zauwazyłem na innych regionach jak je czytam to czasami jest prawdziwy Hyde Park.
Ja juz nie bede płakał i nie bede rozpisywał sie o pierdolach.
Dorosłośc stary polega na tym ze mówi sie w oczy prawde.
A skoro nie moglismy porozmawiac to opisuje to na forum.
Zeby byla jasnosc i wszyscy wiedzieli o co chodzi co sie dzieje.
A tak na marginesie jak to powiedziałem wszystkie moje zale i płacze są usuniete z tego forum.
Dawać daje rade i mam nadzieje ze bede dawał dalej jak wczoraj podczas wyscigów.
A teraz przygotowujmy sie do 3 Pikniku Rodzinnego Ziemi piotrkowskiej.
Pozdrawiam.
DC CARS
dcc69 napisał(a):Janusz mysle ze forum jest do wszystkich rzeczy.
a ja mysle tak jak Janusz ze forum jest od tego zeby dogadywac sprawy zwiazane ze zlotami, miejscami, uwagami, dyskusjami a nie do celow osobistych. to co sie dzieje czyli jacys falszywi ludzie, obrazania, niedomowienia, placze, lamenty, obluda raczej mnie nie interesuje a ludzie nowi ktorym se rozda ulotki czy powie o takich spotkaniach wejda, przeczytaja i myslicie ze przyjada na zlot
co do kandydatury Darek jestes jedyna osoba, ktora widze w tej roli ze wzgledow wyzej juz wymienionych przez kolegow i kolezanke Kasiulke323FFF
mysle zeby skonczyc juz dyskusje na ten temat i zajac sie 3 naszym piknikiem.
na paint balla ja sie nie pisze, mam nadzieje ze na najblizszy zolt bedzie wiecej osob z Radomia chociaz zawsze mam taka nadzieje i gowno z tego jest. i jak kasa robimy? mysle ze najlepiej bedzie jakby kazdy mial ze soba zarcie picie itd, ew jakies talerzyki czy sztucce jakas zrzutka czy cos. no a ognisko jedno prawda czy grill bo zeby nie bylo tak ze jest nas ok 20 os i kazdy ma swoja impreske
PS. bylem dzisiaj na Spocie Mazowieckim i macie wszyscy pozdrowienia

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
I jak tam w ogole po wczorajszym ktos byl do konca? adidom ty chyba miales byc, fajnie bylo? Ja niestety musialem wracac:( ale i tak sie ciesze ze bylem choc tyle, fajny taki piknik
Juz sie nie moge doczekac 29
Darek zarobiles na nas, czy trzeba bylo doplacac
Darek zarobiles na nas, czy trzeba bylo doplacac
- Od: 18 lis 2007, 17:53
- Auto: Mazda 323C BA 1,5 1995r.
Witam,
ponieważ widzę, że od jakiegoś czasu atmosfera w naszym regionie staje się coraz bardziej napięta i to ze względu na wiele niedomówień to proponuję spotkać się we wtorek o 19.30 w karczmie w Kruszewie (na trasie Łódź-Piotrków, od Waszej strony jest to zaraz za Głuchowem) i osobiście omówić wszystko to co sprawiało problemy lub generowało nie jasne sytuacje. Zapraszam wszystkich kolegów z Piotrkowa i okolic ale szczególnie liczę na obecność K8 i dcc69.
Proszę też, żebyście się do jutra wieczorem określili czy ktokolwiek z Piotrkowa będzie na spotkaniu, żebyśmy nie jechali nie potrzebnie. Do zobaczenia!
ponieważ widzę, że od jakiegoś czasu atmosfera w naszym regionie staje się coraz bardziej napięta i to ze względu na wiele niedomówień to proponuję spotkać się we wtorek o 19.30 w karczmie w Kruszewie (na trasie Łódź-Piotrków, od Waszej strony jest to zaraz za Głuchowem) i osobiście omówić wszystko to co sprawiało problemy lub generowało nie jasne sytuacje. Zapraszam wszystkich kolegów z Piotrkowa i okolic ale szczególnie liczę na obecność K8 i dcc69.
Proszę też, żebyście się do jutra wieczorem określili czy ktokolwiek z Piotrkowa będzie na spotkaniu, żebyśmy nie jechali nie potrzebnie. Do zobaczenia!
Pozdrawiam,
swierczu
swierczu
- Od: 6 lut 2007, 13:05
- Auto: Mazda 3 2.3, MX-3 1.6
swierczu ciesze sie ze z taka inicjatywa wyszedles bo piotrkow jest pod Toba jakby
liczymy na dobre owoce tego spotkania

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
dajcie znac chlopaki ja jestem wolny wiec mozemy jechac jesli chcecie
darek czekam na kontakt
darek czekam na kontakt
- Od: 2 maja 2008, 13:41
- Auto: mazda 323f bg 1,8 16v 140km
Ja będę.
Bo mnie ta sprawa najbardziej dotyczy.
Tez ciewsze sie ze swierczu zajął się tą sprawą i mam nadzieje ze to Twoja inicjatywa.
Moze ktos chce sie ze mną zabrac to zapraszam.
To do jutra.
Mozemy zrobic nawet wczesniej powiedzmy ze o 19.
Pozdrawiam.
c.d
Na 1 stronie są zdjecia z sobotniego Naszego Piniku na Amerikan Old 2008.
Pozdrawiam.
Bo mnie ta sprawa najbardziej dotyczy.
Tez ciewsze sie ze swierczu zajął się tą sprawą i mam nadzieje ze to Twoja inicjatywa.
Moze ktos chce sie ze mną zabrac to zapraszam.
To do jutra.
Mozemy zrobic nawet wczesniej powiedzmy ze o 19.
Pozdrawiam.
c.d
Na 1 stronie są zdjecia z sobotniego Naszego Piniku na Amerikan Old 2008.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 16 cze 2008, 19:09 przez dcc69, łącznie edytowano 1 raz
zdjecia gitarka
niestety kolega z audio w 323F BA nie przylaczyl sie do naszych aut

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
ja mu z Januszem mowilem co i jak. ale jak powiedzial ze przyjedzie ot gitarka