Jak w temacie – niestety w moim autku brakuje pokrywy na bezpieczniki w kabinie i nie mam bladego pojęcia który jest od czego. jeśli ktoś ma bardzo bym prosił o zeskanowanie/udostępnienie takiej rozpiski – który do czego i jakie wartości bezpiecznikówi. Jeśli do tego jeszcze będzie opis tych z komory silnika to już chyba po rękach będę całował z wdzięczności...
Z góry dziękuję...
Poszukuje rozpiski bezpieczników
Strona 1 z 1
Przyjrzałem sie i to niestety nie jest moja skrzyneczka bezpieczników – ale bardzo dziękuję 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Huano napisał(a):Przyjrzałem sie i to niestety nie jest moja skrzyneczka bezpieczników – ale bardzo dziękuję
To opisz jak wyglada, bo one wystepowaly w kilku wersjach.
the right man in the wrong place...
Zrobię dzisiaj fotke i wrzuce – tak będzie najlepiej 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Huano
---------------------
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Mam tylko taka fotke od 626, ale chyba nie Twoj silnik:
Chlopaki i dziewczyny (albo na odwrot), zrobcie fotke klapki dla Huano!

Chlopaki i dziewczyny (albo na odwrot), zrobcie fotke klapki dla Huano!
A może mi ktoś powiedzieć czy światła drogowe mają osobny bezpiecznik
A jeśli tak to który to, bo musze odłaczyć
do walus niewiem czy to Ci pomoze ale wedlug mojej rozpiski to bezpiecznik (nazwa head) 30A rozowy w skrzynce bezpiecznikow w przedziale silnikowym. Zreszta jezeli chcesz to daj maila to Ci wysle rozpiske. Byc moze bedzie pasowac tez do Twojej fury ale nie gwarantuje.
pzdr
pzdr
- Od: 29 maja 2005, 23:38
- Auto: rozne
drof napisał(a):(nazwa head)
a to nie jest od mijania
u mnie chyba jest tylko jeden na mijanie i długie. Wyjołem head i zgasły wszystkie
Strona 1 z 1