Uwagi do funkcjonowania forum
Różnie jest z prędkością działania forum – wypadałoby w końcu przenieść gdzieś "bliżej"...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
A juz mozemy, zgodnie z nasza dawna rozmowa?
Globy napisał(a):A juz mozemy, zgodnie z nasza dawna rozmowa?
Dopiero we wrześniu...
Co sądzicie o czymś takim przy zakładaniu nowego tematu:
Podpatrzyłem to na pewnym forum, rozwiązanie bardzo proste a sądzę, że bardzo skuteczne.
W naszym przypadku można by tam jeszcze podać linka do regulaminu

Podpatrzyłem to na pewnym forum, rozwiązanie bardzo proste a sądzę, że bardzo skuteczne.
W naszym przypadku można by tam jeszcze podać linka do regulaminu
Siw-y napisał(a):czy tylko ja nie mogę wejść na ostatnią stronę tematu
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27760
ja mam to samo na innym forum – ale na tej stronie nie ma żadnych postów jestem pewien
Siw-y dopisz jakiegoś posta, wejdź na stronę wcześniej i zobaczysz, że Twój będzie ostatni
przynajmniej na tym drugim forum gdzie też tak mam to się sprawdza.. zreszta zaraz zobacze u Palkersona
przynajmniej na tym drugim forum gdzie też tak mam to się sprawdza.. zreszta zaraz zobacze u Palkersona
no i zobacz, mój post jest 1szy ba 74 stronie 
Witam serdecznie
Tu jeszcze nie pisałem
Pytanie mam jak uważacie, czy dobrze by było, aby w profilu było obowiązkowe podczas rejestracji podawanie Miasta lub w przyszłości też i auta
Pytanie mam jak uważacie, czy dobrze by było, aby w profilu było obowiązkowe podczas rejestracji podawanie Miasta lub w przyszłości też i auta
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
Siw-y napisał(a):miasta, z tym się zgodzę, natomiast nie każdy ma auto
Zawsze można wpisać BRAK lub NIE MA
To nic nie da – jak ktoś będzie chciał, to wpisze Miasto: X, Auto: Y.
Zawsze można się poratować listą rozwijaną dla Mazd, a dla pozostałych opcja INNE, po wybraniu którego będzie się pojawiało pole do wpisu
Pewnie i tak sugestie "spłyną", ale stwierdziłem, że przy "przesiadce" warto to rozważyć.
[EDIT]
Faktycznie
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 14&start=0
Ale nic się nie zmieniło...
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
Po wpisaniu posta,odpowiedzi pokazuje mi że jest nowy post w danym temacie...a to wiem bo dopiero co napisałem
. Pewnie ma to jakiś związek z tym co poruszał dwie strony temu Mariusz... o tematach nieprzeczytanych.

W oczekiwaniu na nowy podpis...