Witam
Od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy Premacy, niestety lekko uszkodzonej, i w związku z tym mam pytanie, czy maska, lampy kierunki, zderzak mógłbym załozyć od modelu z 2002 gdyż do modelu 99 nie mogę znaleźc części. Czy nie będzie problemu z pasem przednim lub błotnikami??Może ktoś robił taki przeszczep
Z góry dziekuję za odpowiedź
Pozdrawiam
Zmiana przodu 99 na 2002
Strona 1 z 1
ok dziekuję, poprzeglądam sobie różnice, ale z tego co zauważylem zderzak jest inny, grill, moga to być niewielkie rżnice, ale znaczące.
Dziękuję:)
Dziękuję:)
-
daniyo5
czy da sie zamontowac przednie lampy po 2001, do premacy '99-2001????
- Od: 14 maja 2008, 17:20
- Auto: Mazda Premacy
dzieki, wlasciwie to chyba inaczej mocuje sie tylko jedno gorne miejsce po lewej, ale jednak inaczej
mam problem z dostaniem uzywanej lampy (prawej), mialem nadzeje, ze po 2001 bedzie pasowac
wedlug katalogu taka lampa kosztuje okolo 120 $, cos mi sie nie chce wierzyc, aby byla tak "tania"
mam problem z dostaniem uzywanej lampy (prawej), mialem nadzeje, ze po 2001 bedzie pasowac
wedlug katalogu taka lampa kosztuje okolo 120 $, cos mi sie nie chce wierzyc, aby byla tak "tania"
- Od: 14 maja 2008, 17:20
- Auto: Mazda Premacy
taka zmiana to chyba troche bez sensu
przód od po liftingu będzie pasował do całości jak ... świn... na bankiet
po pierwsze w jednej są kierunki w drugiej pozycyjne małych klszach
po drugie w straszej jest metalowa belka w zderzakach a w nowej tylko plastikowe wzmocnienia
a poza tym w nowej były chyba trzy rodzaje zderzaków
musiał bys zmienic przód i tył aby wyglądało
tylko po co
do starszej są tańsze cześci
a jak bedziesz sprzdawał kiedyś za 10 lat
to od razu widac że kombinowana
pzd
przód od po liftingu będzie pasował do całości jak ... świn... na bankiet
po pierwsze w jednej są kierunki w drugiej pozycyjne małych klszach
po drugie w straszej jest metalowa belka w zderzakach a w nowej tylko plastikowe wzmocnienia
a poza tym w nowej były chyba trzy rodzaje zderzaków
musiał bys zmienic przód i tył aby wyglądało
tylko po co
do starszej są tańsze cześci
a jak bedziesz sprzdawał kiedyś za 10 lat
pzd
Strona 1 z 1