ZIEMIA PIOTRKOWSKA – spotkania regionalne
W pelni sie z toba zgadzam Darek co do wplacania na konto. To jest najlepsze rozwiazanie. Mieczyslaw tez ma racje ze ten kto sie w ostatniej chwili zjawi jako osoba towarzyszaca to niech prowiant ma ze soba albo placi. Co do miejsca to pierwsze moga byc Barkowice Mokre u Bosmana. Impreza 2 dniowa jak najbardziej pozadana
[/b]
Ale nie o to chodzi.
Trzeba zalozyc i przewidziec ile osob ktos wezmie.
Tak jak to były zapisy do Ornety.
Sprawdzcie jak to sie odbywa.
Cena za wjazd i hotel byl chyba 100 od osoby i kazdy kto pisał sie na to zaznaczał na stronce tak:
1...
2...
...
69. dcc69 + zona + corka – 100 + 2 osoby 200
Czyli jesli beda u Nas atrakcje jak to napisal juz balon323f ze moze bedą quady i kolki kolorowe do strzelania
+ jedzenie i picie i to wycenimy ze chcetnych na przybycie bedzie 20 wozow to zakladamy ze kazdy jedzie z osoba towarzyszaca.
A jak beda jeszcze 2 to tak jakby byly 2 komplety.
Czyli za 2 osoby bedzie np 20 zł to za 4 – 40zł.
Chyba to bedzie proste. Ale jak ktos bedzie chcial cos wziasc wiecej dla siebie to nikt nikomu nie bedzie bronił.
Czy tak jest dobrze??
Trzeba zalozyc i przewidziec ile osob ktos wezmie.
Tak jak to były zapisy do Ornety.
Sprawdzcie jak to sie odbywa.
Cena za wjazd i hotel byl chyba 100 od osoby i kazdy kto pisał sie na to zaznaczał na stronce tak:
1...
2...
...
Czyli jesli beda u Nas atrakcje jak to napisal juz balon323f ze moze bedą quady i kolki kolorowe do strzelania
+ jedzenie i picie i to wycenimy ze chcetnych na przybycie bedzie 20 wozow to zakladamy ze kazdy jedzie z osoba towarzyszaca.
A jak beda jeszcze 2 to tak jakby byly 2 komplety.
Czyli za 2 osoby bedzie np 20 zł to za 4 – 40zł.
Chyba to bedzie proste. Ale jak ktos bedzie chcial cos wziasc wiecej dla siebie to nikt nikomu nie bedzie bronił.
Czy tak jest dobrze??
DC CARS
andree napisał(a):Witam wszystkich. Panowie, sory ze sie wtrącam, ale moze byscie pomysleli nad tym zeby zlocik w niedziele zrobic, bo np. mnie juz drugi wasz termin nie pasuje, bo to jest sobota.., moze jest wiecej takich ludzi którzy w soboty nie moga sie nigdzie wyrwac bo pracują ..Pozdrawiam.
Masz racje andree.
Ale byc moze ze ten bedzie 2 dniowy.
'Ale to moze sie zmienic.
Jesli zobaczymy ze bedzie wiecej osob chetnych na niedziele to nie bedzie sensu robic tego w sobote.
Poprostu od zakonczenia jednego zlotu/Pikniku do 2 tygodni przed nastepnym sa przeprowadzane sondy.
Mamy dopiero za soba 2 zloty jak bedziemy mieli moze jeszcze 2 to wszystko bedzie dograne.
Wplaty, sponsoring i daty.
Nie wykluczone ze jak wypali pomysl połączenia imprezy z Auto Mobil Tomaszowskim to przesuniemy Nasz zlot o tydzien nastepny.
Pozrawiam.
koniu03 napisał(a):Patrzcie gohehehe
no dobra razem
laczac wszystkich pomysly. lista przed zlotem? [tiiit] pomysl. czytalem jak na Orente to wszystko sie odbywalo i tak mysle ze bedzie git. np. wlasnie:
13. mieczyslaw +kolega+dziewczyna kolegi 100 +200
i wiadomo ze zawsze trzeba miec przy sobie pare groszy na niespodziewane rzeczy
jak ktos nie wyrobi sie z zapisaniem na termin i nie wplacil pieniedzy, bierze ze soba walowke a atrakcje ktore beda placi ze swojej kieszeni no bo sie nie zrzucal.

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Nareszcie ktoś pomyslał o tych co pracują w soboty
dzięki andree
mnie nie było na ostatnim zlocie choć bardzo chciałam być!! wtedy przeszkodziły egzaminy i jeżeli 28 będzie zlot to też mnie nie będzie bo jeszcze będę miała egzamin....więc kochani pomyślcie też o pracujących, uczących się....
aha i pamiętajcie, że ze mną nie byłoby cicho bo mój śmiech usłyszeli by nawet w Piotrkowie hehehehe pozdrawiam i zyczę miłego dnia

....byle do przodu.....
- Od: 21 kwi 2008, 08:56
- Auto: Mazda 323F 1.5 1994
Kasiulka323FFF jasne kati chetnie sie zintegruje choc sie jeszcze nie znamy hehehe ja tez jestem niezly jak zintegruje pare piwek hihihihihihihi
tak powaznie to macie racje jesli to bedzie zliot jednodniowy to niedziela a jesli dwudniowy to od soboty proponuje sie zintegrowac do nokaltu np jak ktos lubi hihihihi
tak powaznie to macie racje jesli to bedzie zliot jednodniowy to niedziela a jesli dwudniowy to od soboty proponuje sie zintegrowac do nokaltu np jak ktos lubi hihihihi
- Od: 2 maja 2008, 13:41
- Auto: mazda 323f bg 1,8 16v 140km
jadde dogadac sprawe kladow dzis
fotki alternatywy na zlot beda popoludniu jak znajde aparat bo gdzies go posialem
pejt ball kosztuje 30-40 zl od glowy duzo czasu( mam teran juz jak cos) a i musi brac udzial conajmniej 10 osob
swierczu milczy drazni mnie to!!!!!!!!!!!!!!!
pozatym ognisko standard
dla niemobilnych piweczko itp
pogaduchy i musimy ruszyc temat organizacji i jej komorek trzeba stworzyc sekcje kierujaca nie krytykujaca
tak mysle
co wy na to????

fotki alternatywy na zlot beda popoludniu jak znajde aparat bo gdzies go posialem
pejt ball kosztuje 30-40 zl od glowy duzo czasu( mam teran juz jak cos) a i musi brac udzial conajmniej 10 osob
swierczu milczy drazni mnie to!!!!!!!!!!!!!!!
pozatym ognisko standard
dla niemobilnych piweczko itp
pogaduchy i musimy ruszyc temat organizacji i jej komorek trzeba stworzyc sekcje kierujaca nie krytykujaca
tak mysle
co wy na to????

balon 323f napisał(a):pogaduchy i musimy ruszyc temat organizacji i jej komorek trzeba stworzyc sekcje kierujaca nie krytykujaca
tak mysle
co wy na to????

i niech wiecej osob sie troche wypowiada na ten temat bo pisza te same osoby caly czas praktycznie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Dla mnie zlocik czy piknik u Bosmana od soboty 28.06 czy niedzieli nie robi różnicy bo i tak mam urlop planowany. Więc mogę być nawet od piątku hehe... i
...i nawet mogę się poświęcić a co mi tam szkodzi
...sekcja kierująca już jest, a krytykującej nie mam zamiaru budować
...będę pierwszy na liście
...i dla tego myślę o dwóch dniach, żeby wszyscy mieli szansę
...pamiętam kasiulka na co cię satać i popieram
pozdrówka Janusz
balon 323f napisał(a):od soboty proponuje sie zintegrowac do nokaltu np jak ktos lubi hihihihi
...i nawet mogę się poświęcić a co mi tam szkodzi
balon 323f napisał(a):trzeba stworzyc sekcje kierujaca nie krytykujaca
tak mysle
...sekcja kierująca już jest, a krytykującej nie mam zamiaru budować
balon 323f napisał(a):pejt ball kosztuje 30-40 zl od glowy duzo czasu( mam teran juz jak cos) a i musi brac udzial conajmniej 10 osob
...będę pierwszy na liście
Kasiulka323FFF napisał(a):jeżeli 28 będzie zlot to też mnie nie będzie bo jeszcze będę miała egzamin....więc kochani pomyślcie też o pracujących, uczących się
...i dla tego myślę o dwóch dniach, żeby wszyscy mieli szansę
Kasiulka323FFF napisał(a):ze mną nie byłoby cicho bo mój śmiech usłyszeli by nawet w Piotrkowie hehehehe
...pamiętam kasiulka na co cię satać i popieram
pozdrówka Janusz
no arcja cisz i cisza
Mieczyslaw
tylko stali gracze
Mieczyslaw
tylko stali gracze
spolecznosci polska zapraszam do dialogu wasze zdanie taz sie liczy nie badzcie obojetni towazysze
!!!!
POMOZECIE TOWARZYSZE
???
XXXX XXXX XX XXXXXXXXX XXXXXX XX
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X
X X X X XXXXXXXXX XXXXXX X X

POMOZECIE TOWARZYSZE
XXXX XXXX XX XXXXXXXXX XXXXXX XX
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X X X X X X X
X X X X X X X X X
X X X X XXXXXXXXX XXXXXX X X
TYLE CHETNYCH TO ROZUMIEM HIHIHIHIH
Widze za nie jestem juz Wam potrzebny
Dobrze czekam na Wasze propozycje??
A co Ciebie Arturro tak wkurza u swiercza??
Wczoraj dostałem informacje od Prezesa samego czyli od Globiego ze zadowolony jest z Naszej postawy a na moje pytan ie co do małego sponsoringu przez klub w jakies gadzety na nagrody nie zamknął sie i powiedział ze mysli klub nad tym.
Kazał Wszystkim podziekowac i poprosil zeby nasz zapał nie ugasił sie zbyt szybko.
Bo naprawde podoba sie to jak bawimy sie.
A ja slyszałem tyle rzeczy ze nie.
Podziekowałem mu i zaprosilem.
Jesli nie bedzie mógł przybyc moze za niego dojedzie Grzyb.

Dobrze czekam na Wasze propozycje??
A co Ciebie Arturro tak wkurza u swiercza??
Wczoraj dostałem informacje od Prezesa samego czyli od Globiego ze zadowolony jest z Naszej postawy a na moje pytan ie co do małego sponsoringu przez klub w jakies gadzety na nagrody nie zamknął sie i powiedział ze mysli klub nad tym.
Kazał Wszystkim podziekowac i poprosil zeby nasz zapał nie ugasił sie zbyt szybko.
Bo naprawde podoba sie to jak bawimy sie.
A ja slyszałem tyle rzeczy ze nie.
Podziekowałem mu i zaprosilem.

dcc69 napisał(a): Widze za nie jestem juz Wam potrzebny![]()
ale glupoty gadasz, bez Ciebie nie bylo by niczego
dcc69 napisał(a): ... zaprosilem.
![]()
to bedzie spotkanie na szczycie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Zgadzam się z Mieczysławem...,.,Darek bez Ciebie nie odbyłby się ani pierwszy ani drugi zlot!! więc jak najbardziej jesteś nam POTRZEBNY!!nie trać wiary w to co robisz....
pozdrawiam
....byle do przodu.....
- Od: 21 kwi 2008, 08:56
- Auto: Mazda 323F 1.5 1994
Kasiulka323FFF napisał(a): jak najbardziej jesteś nam POTRZEBNY!!nie trać wiary w to co robisz....![]()
dokladnie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
dario co ty piszesz jjestes motorem tej maszynki wiec musisz byc
pozdro
pozdro
Oj jak mi miło.
Dziękuje za te ciepłe słowa.
Dajecie mi pałera ( tak z polskiego
)
!!
W ten weekend podjade do Balona i zobacze to miejsce.
Wiem jak tam jest ale jeszcze sprawdze co do zabezpieczenia terenu.
I za jakies 2 tygodnie ustalimy co bedzie przeliczymy to na pieniadze i zrobimy składke na konto.
Czy tak bedzie dobrze
Tylko musimy wziasc pod uwage ze ludzie z innych regionów moga przyjechac i zeby nie byli zqaskoczeni to chyba jak bede zapraszał znowu ludzi z Łodzi ,Kielc czy Śląska to tez napisze ile wynosi opłata.
Pozdro.
Dziękuje za te ciepłe słowa.
Dajecie mi pałera ( tak z polskiego

W ten weekend podjade do Balona i zobacze to miejsce.
Wiem jak tam jest ale jeszcze sprawdze co do zabezpieczenia terenu.
I za jakies 2 tygodnie ustalimy co bedzie przeliczymy to na pieniadze i zrobimy składke na konto.
Czy tak bedzie dobrze
Tylko musimy wziasc pod uwage ze ludzie z innych regionów moga przyjechac i zeby nie byli zqaskoczeni to chyba jak bede zapraszał znowu ludzi z Łodzi ,Kielc czy Śląska to tez napisze ile wynosi opłata.
Pozdro.
Darek to dzieki tobie powstaa ta inicjatywa spotkan i to dzieki tobie wszystko jest tak super zorganizowane. Jestem pelen podziwu ze po pracy zdajdujesz jeszcze czas zeby wszystko zorganizowac i dopracowac. Rafał i Janusz tez maja w tym swoj udzial. Dzieki wam za stworzenie naszego regionu