Skradzione – wątek zbiorczy (archiwum).
moje zdanie jest jedno i nigdy go nie zmienie mozna ubespieczyc samochod ale jestem zły ze nasi rodacy sa zdolni do takiego swinstwa powinni złodzieja rece odcinac to moze by pomogło!!!Jestesmy obywatelami tego chorego kraju i tez mamy prawo normalnie w nim zyc 
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
Carrrlos napisał(a):jest coś takiego co się nazywa ubezpieczenie auto-casco
Wszystko zalezy od wieku auta i firmy ktora ubezpiecza.
Moja ubezpieczalnia (Generali) nie ubezpieczy mojego autka – jest za stare dla nich
pozdrawiam
Wacław Szubert
- Od: 28 sie 2004, 12:33
- Auto: AUDI A6 2.5 TDI QUATRO
No to gratulacje ze ci sie auto odnalazlo.Wiem co to za ból , bo mnie tez to spotkalo we wrzesniu.I tez w Krakowie. Pisalem o tym na forum.
I tez dobrze ze nie zaplaciles tym zlodzieja.Ja tez nie zaplacilem .Na poczatku chcieli 3 tys. , potem zjechali na 2 tys. a na koncu 1000 i johny walkera ( chyba tak sie pisze a tego bimbru to ja nie pije ).Nie bede sponsorowal takich gosci. Skonczylo sie na tym ze auto znalazla policja po dwoch tygodniach na osiedlu obok.Auto musialo stac w jakims garazu , bo na tym osiedlu sprawdzalem i tam nie stala ,po drugie byla za czysta , a po trzecie po km poznalem ze malo przejechali.Bak tez byl pelny jak przed kradzieza.
Tez miales szczescie ze masz znajomego w policji ktory nie jest mundurowy.Reszta to taka sama banda.Tez juz o tym pisalem na forum , jakie goscie mieli przejscia.
Co do ubezpieczenia ja od czasu kiedy sie auto znalazlo caly czas borykam sie z firma ubezpieczeniowa.Auto ma 12 lat. Ma AC i OC w firmie Cigna Stu i jest to pakiet na 3 lata.Tyle ze jak jest szkoda ( wyplacone odszkodowanie ) w pierwszym roku to przepadaja dwa nastepne .Ale tej firmy nie polecam nikomu.Kupa hamow i zlodzieji. Auto jak sie znalazlo mialo uszkodzony zamek od kierowcy oraz stacyjke (w stacyjce sie nie cofal kluczyk).Firma ubezpieczajaca wycenila koszt naprawy na 1600 zl.A potem szok jak sie dowiedzialem , ze jak obliczyli to jedynie z tego nalezy mi sie niecale 400 zl i przepadaja mi dwa lata ubezpieczenia.Jedno co dobre to przy nich nauczylem sie czytac wszystkich dokumentow oraz brac wszystko na pismie i brak ksera wszystkiego.
Pozdrowienia
NewArK
I tez dobrze ze nie zaplaciles tym zlodzieja.Ja tez nie zaplacilem .Na poczatku chcieli 3 tys. , potem zjechali na 2 tys. a na koncu 1000 i johny walkera ( chyba tak sie pisze a tego bimbru to ja nie pije ).Nie bede sponsorowal takich gosci. Skonczylo sie na tym ze auto znalazla policja po dwoch tygodniach na osiedlu obok.Auto musialo stac w jakims garazu , bo na tym osiedlu sprawdzalem i tam nie stala ,po drugie byla za czysta , a po trzecie po km poznalem ze malo przejechali.Bak tez byl pelny jak przed kradzieza.
Tez miales szczescie ze masz znajomego w policji ktory nie jest mundurowy.Reszta to taka sama banda.Tez juz o tym pisalem na forum , jakie goscie mieli przejscia.
Co do ubezpieczenia ja od czasu kiedy sie auto znalazlo caly czas borykam sie z firma ubezpieczeniowa.Auto ma 12 lat. Ma AC i OC w firmie Cigna Stu i jest to pakiet na 3 lata.Tyle ze jak jest szkoda ( wyplacone odszkodowanie ) w pierwszym roku to przepadaja dwa nastepne .Ale tej firmy nie polecam nikomu.Kupa hamow i zlodzieji. Auto jak sie znalazlo mialo uszkodzony zamek od kierowcy oraz stacyjke (w stacyjce sie nie cofal kluczyk).Firma ubezpieczajaca wycenila koszt naprawy na 1600 zl.A potem szok jak sie dowiedzialem , ze jak obliczyli to jedynie z tego nalezy mi sie niecale 400 zl i przepadaja mi dwa lata ubezpieczenia.Jedno co dobre to przy nich nauczylem sie czytac wszystkich dokumentow oraz brac wszystko na pismie i brak ksera wszystkiego.
Pozdrowienia
NewArK
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
[quote="newark"]No to gratulacje ze ci sie auto odnalazlo.Wiem co to za ból , bo mnie tez to spotkalo we wrzesniu.I tez w Krakowie. Pisalem o tym na forum.
Pozdrowienia

Pozdrowienia

pozdrówka z Madziolką w tle
- Od: 1 kwi 2004, 11:38
- Auto: Została juz tylko Mazda2 1.4
Witam
tak czytam sobie forum i dochodze do wniosku, że Mazdy to bardziej popularne samochody wśród złodzieji niz VW.
Ostatniej nocy w dziwnych okolicznościach zniknął z mojego samochodu cały komplet oryginalnych kołpaków. Akcja ewidentnie na zamówienie bo nic innego nie zginęło z parkingu. Tym bardziej dziwna akcja, że samochód stał w samym środku parkingu tuż pod samą latanią. No i godzina .... między 22-23.20 czyli prawie środek dnia:)
Mam pytanko: czy ma ktoś może taki komplecik na zbyciu? oczywiście r13.
Swoj swojego okradnie
a po mieście jezdzi kolka mazd bez kołpaków. może wyczaje teraz, która ma nowe:)
pozdrawiam
tak czytam sobie forum i dochodze do wniosku, że Mazdy to bardziej popularne samochody wśród złodzieji niz VW.
Ostatniej nocy w dziwnych okolicznościach zniknął z mojego samochodu cały komplet oryginalnych kołpaków. Akcja ewidentnie na zamówienie bo nic innego nie zginęło z parkingu. Tym bardziej dziwna akcja, że samochód stał w samym środku parkingu tuż pod samą latanią. No i godzina .... między 22-23.20 czyli prawie środek dnia:)
Mam pytanko: czy ma ktoś może taki komplecik na zbyciu? oczywiście r13.
Swoj swojego okradnie
pozdrawiam
- Od: 10 sie 2004, 19:15
- Auto: 323f 1,6i 16v BG -93r
jez na giełde i zobacz czy tam nie ma twoich kołpaczkow i pacz posam moze poznasz swoje i wtedy goscia w ryj na dzien dobry
mi ukradli madzie
a takich skurwy....to powiesic 

- Od: 24 gru 2004, 15:56
co sie dzieje.Ze samochody to inna sprawa ale ze mazdziarz mazdziarzowi kolpaki kradnie???Jak widze mazde ktora np probuje wyjechac z bocznej przy duzym ruchu to puszczam a tu takie frajerstwo.
Mazdzarz mazdzarzowi wilkiem???Jak go zlokalizujesz to go przeciagnij pare metrow za samochodem to moze sie nauczy.PZDR
Mazdzarz mazdzarzowi wilkiem???Jak go zlokalizujesz to go przeciagnij pare metrow za samochodem to moze sie nauczy.PZDR
---------------------------------------
MX-3 V6
RX-7 III

MX-3 V6
RX-7 III
- Od: 7 lip 2004, 16:17
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 '92
Proste kołpaki trafiają np. na Słomczyn, a tam je kto kupi?
To tak samo jak z samochodami, giną a póxniej części trafiają na Słomczyn, a tam znajdują nabywców.
Dopóki ludzie będą robić zakupy na Słomczynie, dotąd będzie złodziejstwo.
To tak samo jak z samochodami, giną a póxniej części trafiają na Słomczyn, a tam znajdują nabywców.
Dopóki ludzie będą robić zakupy na Słomczynie, dotąd będzie złodziejstwo.
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
Dopóki ludzie będą robić zakupy na Słomczynie, dotąd będzie złodziejstwo
tia to dopuki ludzie będą jeździć samochodami będzie drogówka
nie można już tak wpadać w skrajności. Na słomczynie nie wszystkie części są kradzione. Dużo jest części z importu.
pozdrawiam
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
hmm ok macie rację złodziejstwo to skurwier... ale jak zwykle znajdzie się małe ale nie uwierzę, że nikt z Was nie kupił pirata lub nie ściągnął z netu filmu. I co z takimi ? To już jest OKI 
[url=http://www.polnik-studio.pl/]systemy informatyczne[/url] || [url=http://www.athleticshop.com.pl/]sprzęt fitness[/url] || [url=http://www.trampoliny.com.pl.pl/]trampoliny[/url] || [url=http://www.ogrodowe-meble.pl/]meble ogrodowe[/url]
- Od: 18 lis 2003, 16:31
- Auto: Kia pro cee'd/ Toyota Starlet
polnik@studio film czy pirat to nie jest lodowka czy telewizor z twojego mieszkania
a po drugie czesci kupowane za cety skad mam wiedziec czy jakis mazdowicz nie bedzie jezdził na czesciach z mojej madzianki!!!!
za złodziejstwo gwałty i itd.powinno sie stosowac surowe kary np obciecie reki lub przyrodzenia a za morterstwo smierc poprzez sciecie głowy na jakims placu to by załatwiło sprawe!jak w krajach skandynawskich tez za złodziejstwo łape ucinali i tak ludzia wpoili ze do dzisiaj jak lezy portfel lub rekawicza to nikt tego nie tyka powiadamia odpowiednie słuzby i tak powinno byc u nas!!!Nik nie bedzie przekonany dopłuki na niego nie trafi!nie zycze nikomu tego co ja teraz przechoze ale pozabijał bym skorwy...ów
za to ze ciezko charowałem na ten woz a oni odjechali jak swoim!!!

Tak jak koleka z forum probe zamiescił post o mojej madzi tak i ja sie odwdzieczam moze ktos z mazdowicow z krakowa widział
probe 1gen 2,2GT z kradzione z ul.Armii Krajowej 93 w Krakowie!!!!
kolor szary metalic, ciemne szyby, wybili szybe od kierowcy...
PROSZE O POMOC!!!!
nr rej. TOS 22AA
tel do własciciela 604670662
Jakbyscie cos wiedzieli dajcie znac.....
probe 1gen 2,2GT z kradzione z ul.Armii Krajowej 93 w Krakowie!!!!
kolor szary metalic, ciemne szyby, wybili szybe od kierowcy...
PROSZE O POMOC!!!!
nr rej. TOS 22AA
tel do własciciela 604670662
Jakbyscie cos wiedzieli dajcie znac.....