ZIEMIA PIOTRKOWSKA – spotkania regionalne
Ja tez przyłączam się do prośby o foteczki i relacje...
i juz żałuję,że mnie nie było
ale cóż to gorący okres czyli SESJA....właśnie zmykam na 3egzaminy...bleee kochani wstawiajcie fotki
czekamy
....byle do przodu.....
- Od: 21 kwi 2008, 08:56
- Auto: Mazda 323F 1.5 1994
Nastepnym Razem mam nadzieje ze nie wypadnie mi zadne szkolenie. Ale musze powiedzieć ze chłopaki z PHILIPS maja twarde głowy
:P i wiedzą jak sie bawic
Wstawiac Fotki musze obadac jak sie bawiliście
nastepnym razem mysle ze z jarekol bedziemy reprezentowac opoczno.
Wstawiac Fotki musze obadac jak sie bawiliście
- Od: 27 gru 2007, 01:45
- Auto: Sunny 1.4>Passat B4> Mx6 FS>520 E34>306>CC 1.1>Mx3 K8> Almera N15> Celica AT 2000
adidom jak Filterek ?
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
Dzieki.
Musiałem odespac troszke ten cały stres zwiazany z przygotowaniami.
Dziekuje za przybycie Wszystkich tych ktorzy Nas odwiedzili.
Nie zamierzam poprzestawac tak jak to sie innym wydaje.
TRylko prosze o troszke oddechu.
Co do podziekowan one nalezą sie jak mówiłem Wam za przybycie i Mariuszowi.
To człowiek orkiestra.
Żona moja stwierdziła zeby nie on to mogłaby być lipa.
Ale jest troche w tym prawdy.
Choc sporo rzeczy miałem z Mariuszem ustalonych.
Nie udalo sie tylko z nagrodami i prezentami dla dzieci no\ ale nie wyszło za co przepraszam.
Od nastepnego spotkania ktore odbedzie sie chciałbym troszke Was o pomoc.
Juz nie tylko o samą organizcje w trakcie przygotowan ale o nadzór podczads Naszych Zlotów/Pikników Rodzinnych
Z dobrej strony pokazał sie Janusz626 i proponuje go za osobe odpowiedzialna za krzewienie kultury fizycznej.
Miska Bełchatów za osobe odpowiedzialna zafotografie i grafike ewentualna.
Dalej kólko strzeleckie Artur
K8- hm tu mam problem
moze cos zróbmy z jakimis gadzetami jako nagrody i sedziowanie ewentualne.
A ja. Tu jest dopiero problem.
Zastanowie sie.
Ale ten miesiac chcialbym troszeczke odpoczac bo wiele dzialo sie przez ostani czas w moim zyciu prywatnum i zawodowym i musze odpoczac.
Przepraszam.
I teraz propozycja co do kolejnego Zlotu/Piknku Rodzinnego.
2 miejsca Barkowice lub Bełchatów.
czekam na Wasz propozycje i naprawde musimy zaczac dzialac bardziej zorganizowani bo nie chce slyszec ze jest za cicho
no ale moze tego potrzebowalismy
Oczywiscie zartuje.
A ja zajme sie dodatkowo tym o czym mowilem.
Bede prowadzil rozmowy z Auto Mobil Klubem Tomaszowskim i Okregiem ŁÓdzkim PZM-ot
Co do zdjec.
Beda tak szybko jak bede mogl.
Juz je mam w kompie teraz mała cenzora poprawka i pokaze sie wszystko na 1 stronie Naszego tematu.
Jesli ktos z Was ma tez jakies foty i chce zeby były na 1 stronie prosze link do stronki lub same foty na adres dcc69@wp.pl
Pozdrawiam.
I Wszystkim dzieciaczkom duzo usmiechu w Waszym Dniu
Musiałem odespac troszke ten cały stres zwiazany z przygotowaniami.
Dziekuje za przybycie Wszystkich tych ktorzy Nas odwiedzili.
Nie zamierzam poprzestawac tak jak to sie innym wydaje.
TRylko prosze o troszke oddechu.
Co do podziekowan one nalezą sie jak mówiłem Wam za przybycie i Mariuszowi.
To człowiek orkiestra.
Żona moja stwierdziła zeby nie on to mogłaby być lipa.
Ale jest troche w tym prawdy.
Choc sporo rzeczy miałem z Mariuszem ustalonych.
Nie udalo sie tylko z nagrodami i prezentami dla dzieci no\ ale nie wyszło za co przepraszam.
Od nastepnego spotkania ktore odbedzie sie chciałbym troszke Was o pomoc.
Juz nie tylko o samą organizcje w trakcie przygotowan ale o nadzór podczads Naszych Zlotów/Pikników Rodzinnych
Z dobrej strony pokazał sie Janusz626 i proponuje go za osobe odpowiedzialna za krzewienie kultury fizycznej.
Miska Bełchatów za osobe odpowiedzialna zafotografie i grafike ewentualna.
Dalej kólko strzeleckie Artur
K8- hm tu mam problem

A ja. Tu jest dopiero problem.
Zastanowie sie.
Ale ten miesiac chcialbym troszeczke odpoczac bo wiele dzialo sie przez ostani czas w moim zyciu prywatnum i zawodowym i musze odpoczac.
Przepraszam.
I teraz propozycja co do kolejnego Zlotu/Piknku Rodzinnego.
2 miejsca Barkowice lub Bełchatów.
czekam na Wasz propozycje i naprawde musimy zaczac dzialac bardziej zorganizowani bo nie chce slyszec ze jest za cicho

Oczywiscie zartuje.
A ja zajme sie dodatkowo tym o czym mowilem.
Bede prowadzil rozmowy z Auto Mobil Klubem Tomaszowskim i Okregiem ŁÓdzkim PZM-ot
Co do zdjec.
Beda tak szybko jak bede mogl.
Juz je mam w kompie teraz mała cenzora poprawka i pokaze sie wszystko na 1 stronie Naszego tematu.
Jesli ktos z Was ma tez jakies foty i chce zeby były na 1 stronie prosze link do stronki lub same foty na adres dcc69@wp.pl
Pozdrawiam.
I Wszystkim dzieciaczkom duzo usmiechu w Waszym Dniu
Moze zrobilem dobrze a moze i zle.
Napisalem na forum Ziemi łódzkiej to co mysle o ich postawie ale juz samego przedstawiciela.
A i teraz obiecuje ze na nastepnym juz nie bedzie tak cicho.
No chyba ze bedzie tego wymagala sytuacja
!!
Nad jeziorem to tak.
Ale na zwałowisku pod Bełchatowaem to sam wiatr bedzie nam szumiał\ w uszach.
Napisalem na forum Ziemi łódzkiej to co mysle o ich postawie ale juz samego przedstawiciela.
A i teraz obiecuje ze na nastepnym juz nie bedzie tak cicho.
No chyba ze bedzie tego wymagala sytuacja

Nad jeziorem to tak.
Ale na zwałowisku pod Bełchatowaem to sam wiatr bedzie nam szumiał\ w uszach.

DC CARS
moji drodzy slucham propozycii co do kolejnego spotkania co byscie chcieli tam zobaczyc przezyc jakie macie pomysly ja szukam teraz mazdy do jazd terenowych jak mitsu kolt ostatnio proponuje za niewielka kase kupic madzie (mam juz na oku) i pobawic sie niad przerubka i porywalizowac z chlopakami z mitsu
mi ten pomysl odpowiada bardzo pogrzebac pospawac pokombinowac a pzniej walka ktory lepszy
jest czas wiec pomuslcie taka wspolna pseldo praca zabawa i rywalizacja integruje jak diabli
fotki beda jutro
pozdrawiam
mi ten pomysl odpowiada bardzo pogrzebac pospawac pokombinowac a pzniej walka ktory lepszy
jest czas wiec pomuslcie taka wspolna pseldo praca zabawa i rywalizacja integruje jak diabli
fotki beda jutro
pozdrawiam
- Od: 2 maja 2008, 13:41
- Auto: mazda 323f bg 1,8 16v 140km
zaden problem swierczu mi obojetne daj znac kiedy a sie zjawie
- Od: 2 maja 2008, 13:41
- Auto: mazda 323f bg 1,8 16v 140km
Witam
Wielkie dzięki za imprezkę lub raczej piknik co nie ukrywam ze mnie pod taka forma bardziej leży i pasuje. Choć pojawiłem sie po dłuższej nieobecności na forum i bez zapowiedzi przyjechałem z dziewczyna na parking zbiórki. Zauważyłem że jakoś na samym początku było tak jak bywa b.często na spotkaniach czyli cichutko, no ale przecież takie są realia. Każdy z nas ma swoje obowiązki plany zobowiązania do swojego życia prywatnego czy służbowego, to trzeba albo wymusić albo znaleźć w tym całym zamieszaniu coś pozytywnego śmiesznego i postarać się żeby było o dwa lub nawet trzy kroki do przodu. Ok już kończę zanudzać....
Świetnie Darku się pokazałeś z dobrej strony i przygotowałeś prawie całe spotkanie raczej piknik ale i tak nie robi to dużej różnicy. Nawet kawa która wystygła na stole była również wyśmienita.
Zrobiliśmy mały meczyk ale na jedną bramkę z powodu braku graczy ale i tak było fajnie i sympatycznie, dużo śmiechu i zabawy...oczywiście wygraliśmy 1:0
no i w tym samym czasie obok rozgrywała sie partyjka siatkówki. W czasie jak przygotowywało się ognisko, w kręgu ławek prowadziły sie różnego rodzaju rozmowy, śmieszne lub bardziej poważne.
Pojeździliśmy sobie Lancerem na czas w którym wygrał Mieczysław (miedziak-kapsel
) dziewczyny próbowały wysiłku za kierownicą terenówki i chciały przestawić górkę i widziałem że nie miały lekko, no ale sie dobrze skończyło
No ale jak sie ognisko rozpaliło i każdy kiełbaskę nabił na kija i patrzył czy więcej kapie z kija czy z kiełbasy (bez skojarzeń ale inaczej mi się nie napisało hehe) to więcej było kijków niż osób przy ognisku, ważne że kiełbasek nie brakło tacek czy talerzyków.
Pod wieczór powoli towarzystwo zaczęło rozjeżdżać się do domu, i na mnie niestety przyszedł czas na opuszczenie ogniska choć większość została i dobrze się bawiła.
Dzisiaj z rana mam wielkie bóle w nogach i na d...e też, bo kilka wywrotek zaliczyłem...ta piłka taka mała jakaś jest...
wielkie dzięki za towarzystwo i mile spędzony czas 
Wielkie dzięki za imprezkę lub raczej piknik co nie ukrywam ze mnie pod taka forma bardziej leży i pasuje. Choć pojawiłem sie po dłuższej nieobecności na forum i bez zapowiedzi przyjechałem z dziewczyna na parking zbiórki. Zauważyłem że jakoś na samym początku było tak jak bywa b.często na spotkaniach czyli cichutko, no ale przecież takie są realia. Każdy z nas ma swoje obowiązki plany zobowiązania do swojego życia prywatnego czy służbowego, to trzeba albo wymusić albo znaleźć w tym całym zamieszaniu coś pozytywnego śmiesznego i postarać się żeby było o dwa lub nawet trzy kroki do przodu. Ok już kończę zanudzać....
Świetnie Darku się pokazałeś z dobrej strony i przygotowałeś prawie całe spotkanie raczej piknik ale i tak nie robi to dużej różnicy. Nawet kawa która wystygła na stole była również wyśmienita.
Zrobiliśmy mały meczyk ale na jedną bramkę z powodu braku graczy ale i tak było fajnie i sympatycznie, dużo śmiechu i zabawy...oczywiście wygraliśmy 1:0

Pojeździliśmy sobie Lancerem na czas w którym wygrał Mieczysław (miedziak-kapsel

No ale jak sie ognisko rozpaliło i każdy kiełbaskę nabił na kija i patrzył czy więcej kapie z kija czy z kiełbasy (bez skojarzeń ale inaczej mi się nie napisało hehe) to więcej było kijków niż osób przy ognisku, ważne że kiełbasek nie brakło tacek czy talerzyków.
Pod wieczór powoli towarzystwo zaczęło rozjeżdżać się do domu, i na mnie niestety przyszedł czas na opuszczenie ogniska choć większość została i dobrze się bawiła.
Dzisiaj z rana mam wielkie bóle w nogach i na d...e też, bo kilka wywrotek zaliczyłem...ta piłka taka mała jakaś jest...
dcc69 napisał(a):Miska Bełchatów za osobe odpowiedzialna zafotografie i grafike ewentualna.
Jak będzie potrzeba coś skleić itp. to śmiało pukać na PW
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Super Janusz ze wszystko oki.
Chyba mam uwieczniony jeden Twoj koziolek.
A co dalszych spotkan.
]Dlaczego spokojnie jest na poczatku.
Bo jednak pare osob było z 1 zlotu i teraz bylo kilka nowych osob.I zanim sie wszyscy rozkrecaja to trzeba czasu. hehehe
I o to w tym wszystkim chodzi zeby było Nas wiecej i wiecej.
Teraz druga sprawa.
Co do finansowania juz tak na przyszłosc.
Bedziemy robili tak ze moze jedna czy kilka osob kupuja np.wode,naczynia i cos tam jeszcze przedstawiamy rachunek i kwote dzielimy na samochody.
Mysle ze nie przekroczy to wtedy 5 zł i wtedy nie bedziemy sie tak krepowac Wszyscy.
Ja mowilem ze zapraszam na kiełbaski ale widzialem ze pare osob sie krepowało a moze sie myle i sa jaroszami
W kazdym razie.
Dzielimy sie Kolezanki i Koledzy obowiazkami i bedzie duzo lzej wszystkim i łatwiej.
Co Wy na to??
Pozdro.
Jade nad Zalew do Bosmana.
Jest ktos chętny na soczek przy barze
Chyba mam uwieczniony jeden Twoj koziolek.
A co dalszych spotkan.
]Dlaczego spokojnie jest na poczatku.
Bo jednak pare osob było z 1 zlotu i teraz bylo kilka nowych osob.I zanim sie wszyscy rozkrecaja to trzeba czasu. hehehe
I o to w tym wszystkim chodzi zeby było Nas wiecej i wiecej.
Teraz druga sprawa.
Co do finansowania juz tak na przyszłosc.
Bedziemy robili tak ze moze jedna czy kilka osob kupuja np.wode,naczynia i cos tam jeszcze przedstawiamy rachunek i kwote dzielimy na samochody.
Mysle ze nie przekroczy to wtedy 5 zł i wtedy nie bedziemy sie tak krepowac Wszyscy.
Ja mowilem ze zapraszam na kiełbaski ale widzialem ze pare osob sie krepowało a moze sie myle i sa jaroszami
W kazdym razie.
Dzielimy sie Kolezanki i Koledzy obowiazkami i bedzie duzo lzej wszystkim i łatwiej.
Co Wy na to??
Pozdro.
Jade nad Zalew do Bosmana.
Jest ktos chętny na soczek przy barze
DC CARS
dcc69 napisał(a):A ja zajme sie dodatkowo tym o czym mowilem.
Jak zwykle . Wydawało mi sie ze razem mieliśmy rozmawiac
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!

- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
balon 323f mam nadzieje ze z ta dziewczyna to nie dla tego ze mojej połamała wszystkie paznokcie
Mnie sie podobalo jak na moje pierwsze takie spotkanie, Takze wilkie dzieki dcc69 za wysilek wlozony w organizacje, mam nadzieje ze pojdzie to wszystko w dobra strone
i bedzie coraz lepiej

Mnie sie podobalo jak na moje pierwsze takie spotkanie, Takze wilkie dzieki dcc69 za wysilek wlozony w organizacje, mam nadzieje ze pojdzie to wszystko w dobra strone
- Od: 18 lis 2007, 17:53
- Auto: Mazda 323C BA 1,5 1995r.
K8 jesli chodzi o twoja Madzie to naprawde bylem pod dużym wrażeniem,nie przesadzona tylko taka jak powinna byc, po malowaniu to juz bedzie wogole niesamowita, juz żałuje ze MX nie kupiłem no ale to jeszcze przedemna.
PS. jaki to wogole jest kolor twojej Madzi zielony? tak tylko z ciekawosci
aha i nie zrażaj się
jeszcze cie przegadamy 
PS. jaki to wogole jest kolor twojej Madzi zielony? tak tylko z ciekawosci

- Od: 18 lis 2007, 17:53
- Auto: Mazda 323C BA 1,5 1995r.
ja również dziekuje za imprezke na nastepnym zlocie napewno bedziemy mam nadzieje ze sie troche poscigamy naszymi madziami np na barkowicach
darku szacunek sporo serca w to włożyłeś podziwiam cie i postaram sie wspierac to swoją obecnością i pamietaj o otwarciu sezonu piłkarskiego
oczywiscie na zakłady pozdrawiam
darku szacunek sporo serca w to włożyłeś podziwiam cie i postaram sie wspierac to swoją obecnością i pamietaj o otwarciu sezonu piłkarskiego
-
lmajork
K8 napisał(a):Jak zwykle . Wydawało mi sie ze razem mieliśmy rozmawiacNajwidoczniej źle zrozumiałem Pzd .
Wszystko sie zgadza. I przepraszam za forme w liczbie pojedyńczej.
Bedziemy rozmawiac ale dobrze wiesz ze narazie czekam na maila od PZM-ot i jak go dostane to ruszamy czy na Łódz czy do Tomaszowa razem.
Własnie wrocilem z Barkowic mokrych i...
Wjazd auta na teren jest po 5 zł.
Atm mamy do wypozyczania rowery wodne,kajaki nie wiem czy nie zaglówki.
Jest pole namiotowe. Są hamaki bujadła i inne atrakcje dla dzieci i nie tylko.
Mozna zagrac w pilke siatkową.
Tak wiec temat otwieram.
Narazie sam i czekam na Ciebie Rafłaku co Ty na to.
Zebyś mi nie mówił ze za cicho
A moze Ty lub inni pragną sie pościgac??
Pozdro.
Janusz626 napisał(a):Mieczysław (miedziak-kapsel)
jak ja Cie pogonie kiedys to bedziesz uciekal szybciej niz myslisz ze potrafisz dizelku (URSUS C-330)

odnosnie tego co pisal dcc69 o asortymencie spozywczym. zgadzam sie. np Ty czy K8 czy Janusz626 kupuje, na dzien dobry zrzutka za wszystko i tyle. wedy bedzie sytuacja klarowna co kto moze wziasc nie krepujac sie. na pewno to odciazy kupujacego jak i zintegruje w pewnym sensie grupe i nie bedzie takiej wlasnie ciszy jaka zauwazyl slusznie K8. niektorzy byli pierwszy raz nektorzy po raz kolejny i niesmialosc jest rzecza ludzka, trzeba byc otwartym i rozmawiac poczawszy od zwyklych [tiiit] a konczac na meczyku czy strzelaniu z wiatroweczki.
co do nastepnego zlotu w Borkowiacach ja nie mam zadania. nie znam terenu ale z Waszych relacji wynika ze fajnie tam jest. jakies kajaczki i te sprawy, zawsze cos innego bo jakby kazdy zlot mialby konczyc sie na ognisku u Mariusza to predzej czy pozniej by sie to znudzilo. ja nietety nie jestem w stanie pomoc gdyz mieszkam troche daleko i na nic sie przydam ale mysle ze osoby z regionu piotrkowskiego wspomoga Darka w realizacji tego projektu i odciaza go troche, nie chce tu wskazywac palcami, kto bedzie mogl i chcial to pewnie pomoze.
ogolnie jak pisalem impreza git

odnosnie jeszcze integracji. wydaje mi sie ze sport bardzo integruje ludzi, np ja i baloon ktorgo w zyciu na oczy nie widzialem, smialismy sie i zartowalismy caly czas, koniu i adidom to samo, pogralismy, pogadalismy. jak ktos chce rozmawiac to rozmawia, a jesli ktos nie chce, nie ma co go do tego zmuszac
tyle mojego wywodu
PS. dcc69 ja chce sie poscigac

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'