MX-3 EC KL-ZE
Żadna tajemnica – tyle osób wie
Podsycanie atmosfery się to nazywa
Podsycanie atmosfery się to nazywa
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
kompresor, turbo czy No2 ?
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
RWD? 
Adaś napisał(a):RWD?
Nieeee – jakbym chciał RWD to bym kupił MX-5
dobra zdradze wam!
magnetyzatory/magnetyzery?, czip vel"ssanie mod",Spojler, adopotowany z kalibry, szersze nadkola, przedni zderzak z tigry, [jakie?] lampy belka z punto 2,
najlepa pjonier + streetdejvil! no i coś jeszcze Bri wspomniał o nalepkach z boku, KONI NX PJONIER i inni producenci jakich mozna zobaczyc na autku, tylko Cii... bo to miała być przeciez tajemnica!!
magnetyzatory/magnetyzery?, czip vel"ssanie mod",Spojler, adopotowany z kalibry, szersze nadkola, przedni zderzak z tigry, [jakie?] lampy belka z punto 2,
najlepa pjonier + streetdejvil! no i coś jeszcze Bri wspomniał o nalepkach z boku, KONI NX PJONIER i inni producenci jakich mozna zobaczyc na autku, tylko Cii... bo to miała być przeciez tajemnica!!
Orin napisał(a):Części z Japonii jak rozmawialiśmy kiedyś, czy też znalazłeś je w Europie?
Znalazłem w PL części z Japonii, ale kilka perduł trzeba będzie dorobić
Dzięki za kontakt do tamtego gościa – też ma kilka przydatnych rzeczy
trewor napisał(a):dobra zdradze wam!
Plan modów niezły, ale ja jestem jakimś takim dziwny tunerem, który nie montuje takich sprawdzonych rozwiązań – będę eksperymentował
michi napisał(a):pudło, pudło, pudło o ile to to co myślę
Dobrze myślisz
brii napisał(a):ale ja jestem jakimś takim dziwny tunerem, który nie montuje takich sprawdzonych rozwiązań – będę eksperymentował
ahhh szkoda ze od poczatku stawiasz na serie, Polish AgroTuning byłby bogatszy o niezłą jednostke;D
Jeśli mogę w czymś pomóc, to pisz. W międzyczasie może zdobędę jeszcze jakieś namiary. W każdym bądź razie nie pozbywaj się oryginalnych gratów. Mogą się przydać szybciej niż myślisz ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27641" target="_blank" class="postlink">moje byłe autko</a>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...
Ja tam dokładnie nie wiem co on kombinuje. Kiedyś coś tam usłyszałem, dzisiaj coś tam usłyszałem
Najważniejszą dla mnie informacją było jednak to, jak będzie wyglądał efekt końcowy. Będzie ostro... 

brii, mogę prosić tą tabelę K8, o której rozmawialiśmy?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...