Riki napisał(a):MadziaForever napisał(a):ale ciut ciut kosmetycznie w maske oberwała
gdzie to zauważyłeś?
doskonale znam te auta... i nigdzie nie widzę śladów "naprawy blacharskiej" przynajmniej ze zdjęć
Mev napisał(a):I jak wrażenia po przesiadce z Xeda?
pewnie pozytywne

nie ten wiek... nie ta generacja..
Powiem tak:
Xed miał swój urok, dźwięk silnika przyspieszenie no i komfort jazdy i szczególnie ta piekna sylwetka. Obecna nie jest tak piekna ale tez ma swoje zalety podoba mi sie charakterystyka zawieszenia, nawet mam wrażenie że w zakrętach jest bardziej pewna niż xed. Na tylnej kanapie jest naprawdę bardzo wygodnie ale jakoś nie mam okazji na niej jeździć

. Jest więcej miejsca na nogi a dokładnie na stopy. Np w porównaniu do hondy civic 3d którą jeździłem przez ostatni rok to honda pod względem prowadzenia była super ale siedzenia miała do bani i pomimo 12 lat we wnętrzu nie miały miejsca żadne stuki ani trzaski. Na tapicerce żadnych śladów zuzycia, które maja miejsce w obecnej maździe w dość charakterystycznych miejscach ( bo zanim kupiłem naoglądałem sie ich trochę). Żadne auto nie jest idealne, ale po jeździe xedem i tak wolę mazdę