Noo na tej skrzyni jaką on ma to faktycznie godny przeciwnik, bardzo zrywne autka. Ja z G6 1,4 90 KM lekko podłubaną nie dawałem rady niestetymarcinkosky napisał(a):G6R
Kills on Road & Street
Gibsong napisał(a):poczytałem na necie o tej G6R, do tej pory myślałem że to jakaś literówka ale rzeczywiście coś takiego było. niższy zawias, aluminiowa maska i body od TTE, swoją drogą mogli dac ciut mocniejszy motor w Japonii z 1.6 wyciągali 165 KM a na europe ledwie 110.
no niestety na Japonnie wiele fajniejszych wersji autek wychodzilo
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
dzisiaj kill z mini cuperem 1.6 ok 120KM! jadę sobie spokojnie crxem 2 pasmową drogą w jednym kierunku i jedzie mini cuper ok 50km/h więc ja go wyprzedzam tak ok 60 i jak tylko mnie zobaczył to rura więc ja też rura efekt końcowy taki że dostał i to sporo, już mu odchodziłem zanim wszedł mi na 5500obr a powyżej to tylko pa pa
potem na światłach dojechał do mnie i sie gapił co to za auto 

- Od: 7 paź 2007, 22:54
- Auto: MAZDA 323F,HONDA CRX
to ten nowszy cuper był? a właściwie to można mówić mini moris bo cupery to już limitowane wersje silnikowe chyba ciut więcej mają jak 120KM..
więc to ten starszy czy ten większy BMWsowski
?
więc to ten starszy czy ten większy BMWsowski
?
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
Zalezy, ktory jest zdrowszy 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Gibsong napisał(a):czemu miałbyś tego nie objechać CRXem?
Zwykle ED9 go objedzie, nie mowiac juz o Vtec`u
- Od: 4 sty 2007, 17:31
gloglo napisał(a):wiem moze ktos co jest szybsze (powiedzmy do 160km/h) mx3 k8 czy 323 2.0v6
do 100 km/h idą praktycznie łeb w łeb ale KF jest wyraźnie mocniejszy na trójce i juz odjeżdza. Nie wiem jak na 4 i dalej ale wygladało na to ze juz nie moglem wiecej uciec (i do tego koniec drogi). Ale Xedosowi 2.0 V6 to K8 poradzi. Ja mam BA KF a brat MX-3 K8 wiec prób było wiele i takie wlasnie są tego wyniki
- Od: 10 lip 2006, 15:37
- Auto: Mazda 323F BA GT
jakis czas temu wygrałem z Mondeo, tak to 120km/h bylem o dlugosc przed nim i jak zwolniłem to on mnie wyprzedził i swiatełkami ze wygral hehe
A dzis dostałem baty od jakeis octavii
Star mialem idealny wyprzedzlem go ale jak potem podgonil to lohohoho
A dzis dostałem baty od jakeis octavii
Star mialem idealny wyprzedzlem go ale jak potem podgonil to lohohoho
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Dawno Dawno temu, niektórzy tego nie pamiętają, woziłem się 323F BA Sparkle Green. Kupiłem auto, uwielbiałem wspaniałe i "mocne" V6 KF pod maską. W tym samym czasie Morder miał jeszcze na pokładzie K8 i super wielką naklejkę "klub tuning polska"
Ze wszystkich starć między nami zawsze wychodził remis. Raz udawało się mi, a raz udawało się Mordzie.
Fajne były te czasy, puste lotnisko w rykach, wjazd za darmo, zero organizacji, przyjeżdżaliśmy i ścigaliśmy się do bólu czego nie można powiedzieć o teraźniejszych spotkaniach.
Ze wszystkich starć między nami zawsze wychodził remis. Raz udawało się mi, a raz udawało się Mordzie.
Fajne były te czasy, puste lotnisko w rykach, wjazd za darmo, zero organizacji, przyjeżdżaliśmy i ścigaliśmy się do bólu czego nie można powiedzieć o teraźniejszych spotkaniach.
ravo napisał(a):mielismy na zlocie teraz przyjemnosc ogladac jak k8 objezdza kf, roznice sa male i zalezy od stanu silnika, kierowcy i opon
w Ornecie wszystko zależało od startu
xXx napisał(a):Fajne były te czasy, puste lotnisko w rykach, wjazd za darmo, zero organizacji, przyjeżdżaliśmy i ścigaliśmy się do bólu czego nie można powiedzieć o teraźniejszych spotkaniach.
co poradzisz, coraz więcej aut, coraz więcej chętnych do postawienia auta na kresce
xXx napisał(a):Dawno Dawno temu, niektórzy tego nie pamiętają, woziłem się 323F BA Sparkle Green. Kupiłem auto, uwielbiałem wspaniałe i "mocne" V6 KF pod maską. W tym samym czasie Morder miał jeszcze na pokładzie K8 i super wielką naklejkę "klub tuning polska"
Patryk, dziwne, ale ja mam tylko jeden filmik z tych czasów – jak dostajesz baty

Fiveopac napisał(a):xXx napisał(a):Morder miał jeszcze na pokładzie K8 i super wielką naklejkę "klub tuning polska"
To sentyment Mordy po poprzednim wlascicielu
spoko, Five. Kiedy kupujesz Pluriel'a ?

- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3
ravo napisał(a):mielismy na zlocie teraz przyjemnosc ogladac jak k8 objezdza kf, roznice sa male i zalezy od stanu silnika, kierowcy i opon
Dostalem od K8 ale wczesniej stawalem z innymi K8 i wychodzi roznie raz wygrywa K8 raz KF. Ale zgadzam sie ze 3 jest mocniejsza w KF.
2003-2007 323F BA Z5
2007-2011 323F BA KF
2011-....... 3 BK Y6
2007-2011 323F BA KF
2011-....... 3 BK Y6
- Od: 9 cze 2004, 20:05
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD EX+