grodek napisał(a):pozdrawiam blond kierowniczkę czerwonej mazdy 323F BG widziana na rogu Belgradzkiej i Rosoła na Ursynowie:]
dziekuję i również pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
grodek napisał(a):pozdrawiam blond kierowniczkę czerwonej mazdy 323F BG widziana na rogu Belgradzkiej i Rosoła na Ursynowie:]
malutka napisał(a):grodek napisał(a):pozdrawiam blond kierowniczkę czerwonej mazdy 323F BG widziana na rogu Belgradzkiej i Rosoła na Ursynowie:]
dziekuję i również pozdrawiambył kontakt wzrokowy, ale myślałam że ktoś nie wtajemniczony jechał
hehe zapraszam na spotkania cykliczne
grodek napisał(a):wtakim razie to Ty pewnie rano brykasz Łopuszańska sasanki:]
Yapa napisał(a):Pozdrawiam sympatycznego kierownika granatowej 626 z naklejką klubową, który mnie otrąbił dziś około 9.00 na Sobieskiego w Warszawie – proszę wybaczyć brak reakcji – to mój pierwszy raz
marcinkosky napisał(a):a ja dzisiaj w drodze do pracy na czerniakowskiej widzialem Viole i jej mx5.
pozdrawiam
Globy napisał(a):A ja pozdrawiam najpiekniejsza, spotykana co rano, gdy otworze oczy, kierowniczke czerwonej Miaty – Violetke cmok
PS. I Jej meza tez!
Violetka napisał(a):hihi my Ciebie też pozdawiamy najpiękniejszy kierowniku porotege`a
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości