www.mazdaspeed.pl
robaszki napisał(a):ubawiony do łez diagnozą mechanika pierdolnika!
Nawet pusty powinien się trzymać kupy.....trzeba przykręcicrobaszki napisał(a):ogromny plastikowy baniaczek na płyn do spryskiwaczy jest empty! i obijając sie o blachę daje taki efekcior. Wystarczyło dolać 2,5 literka.....zrobił się cięższy i już nie obija
Wszystkie GE mają.Redoo napisał(a):Jaksa to jak ja mam tą kontrolke czy nie
Jaksa napisał(a):Wszystkie GE mają.
Nic nie rozumiem z Twojego ostatniego posa. To ja napisałem w swoim ostatnim poscie w tonie żartobliwym, że dobrze jest, iż znasz się na swoim aucie i że wiesz, gdzie można szukać ewentualnych przyczyn usterki. Że nie dałeś się nabić w butelkę przez jakiegoś cwaniaka, który już liczyć kaskę, jaką może na Tobie zarobić, a Ty mi tak po całości, bez mydła pojechałeś...robaszki napisał(a):GofNet (...) wróć baczniejszą uwagę na to co jest pisane...
Słuchaj, musisz zdemontować nadkole i wszystko zobaczysz ew. zobacz czy działa wogolę pływak poziomu płynu w tym zbiorniczku.Prosta operacja ...Dasz radęRedoo napisał(a):dzieki Kuzwa kolejna robutka mi sie szykuje moja miała dzwona z przodu to gdzie ja to znajde jakie przewody!!Znowu jakies partacze rbili
Jaksa napisał(a): zobacz czy działa wogolę pływak poziomu płynu w tym zbiorniczku
Nie o ten mi chodzi, w środku obok silniczka jest pływak i tam mozesz miec problem. Ten co jest widoczny od gory jest tylko dla tych ktorzy są slepiRedoo napisał(a):Pływak działa bo sie podnosi ten bagnecik
GofNet (...) potraktuj moją ripostę równie żartobliwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6