Ulotki klubowe | Chcesz wspomóc promocję – wejdź!
tak to ja lubie  wychodze z pracy, a tu stoi i czeka (na Kopernika) na ulotkę morska 626 na białych tablicach: WF....
 wychodze z pracy, a tu stoi i czeka (na Kopernika) na ulotkę morska 626 na białych tablicach: WF....

323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!

- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
Widząc że mało osób z Wałbrzycha i okolic należy do klubu (a Mazd jeździ coraz więcej) wydrukowałem sobie pliczek ulotek i wkładam za wycieraczki. Może przyniesie to jakiś efekt.
na razie obdarowałem w ten sposób 10 mazd.
Pozdrawiam wszystkich

na razie obdarowałem w ten sposób 10 mazd.
Pozdrawiam wszystkich

Ocena efektów akcji wręczania ulotek powinnabyć w gestii koordynatora d/s kontaktu z klubowiczami.
W ocenie skutecznosci dystrybucji ulotek pomocne byłoby pytanie (które miało się pojawić) do rejestrujących się o sposób uzyskania informacji o klubie.

W ocenie skutecznosci dystrybucji ulotek pomocne byłoby pytanie (które miało się pojawić) do rejestrujących się o sposób uzyskania informacji o klubie.
ulotka jak ulotka  
Już myślałem że to agencje, ale duży niebieski napis i czerwony samochód zwraca uwagę, że to coś innego.
Byłem zwolennikiem czarno-niebieskiej ulotki ale ta jest praktyczna.
Jak kogoś "wartościowego" zobaczę to mu włożę Twoją

Już myślałem że to agencje, ale duży niebieski napis i czerwony samochód zwraca uwagę, że to coś innego.
Byłem zwolennikiem czarno-niebieskiej ulotki ale ta jest praktyczna.
Jak kogoś "wartościowego" zobaczę to mu włożę Twoją
Ja wczoraj wieczorkiem pierwszą podrzuciłem takiej jednej "eFci", a dziś rano wychodze a tu śnieg. Pewnie zmokła i trzeba będzie znowu podrzucić   

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Pozdrawiam
/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */
		/* Starożytni wikingowie powiadali, */
/* że alkohol spożywany z umiarem */
/* nie szkodzi nawet w największych ilościach. */

- Od: 6 paź 2004, 13:49
- Auto: 323F BA 1,5 16V 95r.
A juz myślałem, że przy takiej pogodzie nie zostawie żadnej ulotki, a tu miła niespodzianka spotkała mnie na światłach na czerniakowskiej  
Obok mnie zatrzymała się miła pani w czerwonej 121, więc wyskoczyłem i wręczyłem ulotkę osobiście 
Była bardzo zaskoczona i początkowo nie chciała jej przyjąć, ale ładnie się uśmiechnołem i wzieła

Obok mnie zatrzymała się miła pani w czerwonej 121, więc wyskoczyłem i wręczyłem ulotkę osobiście
Była bardzo zaskoczona i początkowo nie chciała jej przyjąć, ale ładnie się uśmiechnołem i wzieła

- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
 Smart ForTwo 0,8 CDI '03
 Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
 Mazda CX7 2.2 CITD '10
A ja pare dni temu jedynej MX3 jeżdżącej po Włodawie  ale jak narazie kolega sie nie zarejestrował mimo że obiecał
 ale jak narazie kolega sie nie zarejestrował mimo że obiecał