BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Cukierek napisał(a):Piotruś dokładnie ten Xedosik
aaa.... jak ten to... nie wiem, czyj to

Co do zlotu... pierwszy zlot, nie mam porównania, ale ogólne wrażenie – totalny chaos
Fajnie było pogadać z ludźmi, zobaczyć inne autka i sprawdzić się na ćwiartkę (cieniutko:()

Fajnie było pogadać z ludźmi, zobaczyć inne autka i sprawdzić się na ćwiartkę (cieniutko:()
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
mily200 napisał(a):jak tam wasze opnie na temat zlotui jego organizacji i sędziowania
![]()
Było dokładnie tak, jak się spodziewałem, że będzie

Powiem wam, ze spodziewalem sie, ze bedzie zlot ekstraliga, wszystko wygladalo naprawde cud i malina. Niestety cos miedzy slowem pisanym a efektem nie zatrybiło i z planow wyszlo jakies 30%.
Podroz zaczela sie od przejazdu trasą do testowania łunochoda lub esktremalnej jazdy quadami, potem wjazd na pas, podziwianie scigajacych sie mazd wzdluz innych zaparkowanych, docenienie kunsztu efektu koncowego zawracania na rękawie po pijaku, czekanie 4 godziny na przejazd licznej na 3 samochody klasy turbo, przenosznie poczta pantaflową informacji o konkursie car audio, docenianie aparatury pomiarowej, trabienie przy 170 km/h na twardzieli ktorzy pakowali sie pod prad podczas wyscigu, fasynownaie sie przebiegiem wszytskich zaplanowanych konkurencji, przejazdzka pierwsyzm na swiecie autobusem 5 osobowym w obie strony do hotelu itp itd.
W sumie bawilem sie fajnie, bo klubowiczow mamy naprawde zacnych a mnie duzo do szczescie nie potrzeba i to oni podnosili poziom imprezy (no, poza wyjatkami) ale naprawde mocno wierzylem, ze choc 80% tego, co bylo zaplanowane sie odbedzie.
Podroz zaczela sie od przejazdu trasą do testowania łunochoda lub esktremalnej jazdy quadami, potem wjazd na pas, podziwianie scigajacych sie mazd wzdluz innych zaparkowanych, docenienie kunsztu efektu koncowego zawracania na rękawie po pijaku, czekanie 4 godziny na przejazd licznej na 3 samochody klasy turbo, przenosznie poczta pantaflową informacji o konkursie car audio, docenianie aparatury pomiarowej, trabienie przy 170 km/h na twardzieli ktorzy pakowali sie pod prad podczas wyscigu, fasynownaie sie przebiegiem wszytskich zaplanowanych konkurencji, przejazdzka pierwsyzm na swiecie autobusem 5 osobowym w obie strony do hotelu itp itd.
W sumie bawilem sie fajnie, bo klubowiczow mamy naprawde zacnych a mnie duzo do szczescie nie potrzeba i to oni podnosili poziom imprezy (no, poza wyjatkami) ale naprawde mocno wierzylem, ze choc 80% tego, co bylo zaplanowane sie odbedzie.
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):RULES napisał(a):poprostu wszyscy za moimi plecami szykują sie na spot na następną sobote
p.s. Chłopaki tylko bez przypału prosze hehehe
Co – juz stresik?![]()
coraz większy
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES napisał(a):p.s. Chłopaki tylko bez przypału prosze hehehe
Chcemy Twojego kumpla zawieźć asfaltową ulicą na murzynki
Witajcie, zwracam się z ogromną prośbą o obejrzenie Mazdy 323 BG 1,8 GT( szczegóły o samochodzie tutaj : http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=54071 ).
Samochód stoi w Bydgoszczy, jakby ktoś zechciał obejrzeć samochód(szczególnie interesuje mnie stan silnika) to byłbym bardzo wdzięczny i postaram się zrewanżować
. Jednak 200 km na marne wolałbym nie jechać..
Błagam o pomoc
.
Kontakt do mnie:
gg – 4642510
e-mail – danisz.allegro@wp.pl
Jeżeli by to było możliwe to najlepiej dzisiaj,bo jutro już bym wtedy podjechał po samochód jeśli wstępne oględziny by wyszły okej
.
EDIT :
Jakby ktoś jeszcze mógł podać warszat, który dobrze zna się na starszych Mazdach i który nie zdziera kasy z klienta to by było super. Chciałbym tam ocenić ten samochód przez mechanika w serwisie. Pod warunkiem,że wstępne oględziny wypadną okej
.
Jeszcze raz dzięki za pomoc..
Samochód stoi w Bydgoszczy, jakby ktoś zechciał obejrzeć samochód(szczególnie interesuje mnie stan silnika) to byłbym bardzo wdzięczny i postaram się zrewanżować
Błagam o pomoc

Kontakt do mnie:
gg – 4642510
e-mail – danisz.allegro@wp.pl
Jeżeli by to było możliwe to najlepiej dzisiaj,bo jutro już bym wtedy podjechał po samochód jeśli wstępne oględziny by wyszły okej
EDIT :
Jakby ktoś jeszcze mógł podać warszat, który dobrze zna się na starszych Mazdach i który nie zdziera kasy z klienta to by było super. Chciałbym tam ocenić ten samochód przez mechanika w serwisie. Pod warunkiem,że wstępne oględziny wypadną okej
Jeszcze raz dzięki za pomoc..
- Od: 2 cze 2008, 00:37
- Auto: Seat Ibiza GT TDi ~150KM
***XXX*** napisał(a):a w niedziele się spotkamy Panowie?
Do 14-stej jestem wolny, Five raczej też powinien już być dostępny. Jestem na TAK
***XXX*** napisał(a):Widziałem Cie dzisiaj Piotrze koło 20-stej na Śniadeckich. Minąłeś mnie swym Mx-em.
Potwierdzam, przejeżdżałem