Kills on Road & Street
to ravo będzie musiał zmienić swój opis pod nickiem
- Od: 1 maja 2007, 00:19
- Auto: Mx-3 (EC) KL-ZE, Seat Exo 1.8T, VW UP!
więc z Ornety
darekk86 323F BA KF-ZE(?)
arcziartur 323F BA KF
Bimbak MX-6 FS
Xtreme3 323F BA KF ( a on mnie 2 razy
od startu wszystko zależało, auta jadą bardzo podobnie)
Kubutek 323F BA KL
szkoda że nawierzchnia była trochę z pupy bo opon szkoda najbardziej
ano i urządzenie pomiarowe było tak czułe, że po klasie Profi+ zrezygnowaliśmy z niego, bo bez sensu było czekać 10min aż zacznie działać, trochę szkoda bo jechaliśmy pucharowym, kto pierwszy mete przekroczył
darekk86 323F BA KF-ZE(?)
arcziartur 323F BA KF
Bimbak MX-6 FS
Xtreme3 323F BA KF ( a on mnie 2 razy

Kubutek 323F BA KL
szkoda że nawierzchnia była trochę z pupy bo opon szkoda najbardziej
ano i urządzenie pomiarowe było tak czułe, że po klasie Profi+ zrezygnowaliśmy z niego, bo bez sensu było czekać 10min aż zacznie działać, trochę szkoda bo jechaliśmy pucharowym, kto pierwszy mete przekroczył
KL-ZE Lukiego było bezkonkurencyjne
A i dzwięk wydobywający się z wydechu bajeczny
A Jacol jeszcze sprzęgło bardziej dojechał mimo że już się ślizgało
Zachciało mu się podtlenek załączać
Jacek zmieniaj te sprzęgło
Wszystko zależało od startu... Obaj na wydechu od K8... No i Jacol jeszcze na tych dużych walcach
Dokładnie
A więc tak jeśli chodzi o turbo to Fiveopac objechał Ravo a trzeci był Piotruś w RX-7 FC

A Jacol jeszcze sprzęgło bardziej dojechał mimo że już się ślizgało

xXx napisał(a):podobno Jacolowe ZE jachalo tak jak wronx-owe
Wszystko zależało od startu... Obaj na wydechu od K8... No i Jacol jeszcze na tych dużych walcach
xXx napisał(a):obydwaj dostawali baty od Lukiego.
Dokładnie
A więc tak jeśli chodzi o turbo to Fiveopac objechał Ravo a trzeci był Piotruś w RX-7 FC
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
czyli nie taki ravo straszny a i jacolowe klze jak widziałem na flimach nie robi szalu , pewnie z działającym sprzęgłem byłoby inaczej. Luki pozamiatal wszystko w N/A i pieknie , szkoda ze nie bylo Patryka 323f ba klze bo wtedy by juz wszsytko bylo jasne co i jak z tymi KLZE. Mam nadzieje ze w Borsku bedzie rownie ciekawie
-
Pyton162
BratCukierka napisał(a):A więc tak jeśli chodzi o turbo to Fiveopac objechał Ravo a trzeci był Piotruś w RX-7 FC
wiesz te 1/4 to kupa smiechu
ravo napisał(a):do zobaczenia w borsku usmiech
miejmy taką nadzieję
ravo napisał(a):wiec tak samo jak skilowalem kazde auto na zlocie
mojego nie skillowałeś
bo się nie ścigaliśmy

A jakby tak jeszcze ktoś jakiś filmik wżucił do tej gadki, to my ludzie pracy bylibyśmy wdzięczni
A propos, mam film na you tube (w dwóch częściech bo na raz był zaduży) jak to zrobić żeby go teraz tam połączyć (tzn, żeby jeden leciał po drugim)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A propos, mam film na you tube (w dwóch częściech bo na raz był zaduży) jak to zrobić żeby go teraz tam połączyć (tzn, żeby jeden leciał po drugim)

- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
MadziaForever napisał(a):A jakby tak jeszcze ktoś jakiś filmik wżucił do tej gadki, to my ludzie pracy bylibyśmy wdzięczni
wszystko jest w relacjach ze zlotu
slalom – Ja usmiech
http://www.youtube.com/watch?v=2ycGU9zGCR8
1/4 darekk86 vs Ja
http://www.youtube.com/watch?v=zIRElhVZmyE
1/4 arcziartur vs Ja
http://www.youtube.com/watch?v=6Vugao57szE
1/4 promyczek001 (mbmaster) vs Luki1010
http://www.youtube.com/watch?v=nrW-vIhlbUQ
1/4 promyczek001 vs nicka nie pamiętam łoł
http://www.youtube.com/watch?v=XWVUWJEqntA
1/4 wronx vs Jacol
http://www.youtube.com/watch?v=arz3-tkSbVU
slalom znowu ja
http://www.youtube.com/watch?v=GDYv1_BedWk
adaś twoja BA-KF ryczy jak wściekła
Ravo byś się wstydził, ciągle wszystkich we wrocku kilujesz i nagle zapomniałeś jak się startuje (no offence)
btw. dziś z kolegą mieliśmy wymianę zdań na temat możliwości wygranej najmocniejszej RX-8 (231KM) z najsłabszym RX-7 FD (ca250KM), wg mnie niezbyt możliwa jest wygrana RX-8
Ravo byś się wstydził, ciągle wszystkich we wrocku kilujesz i nagle zapomniałeś jak się startuje (no offence)
btw. dziś z kolegą mieliśmy wymianę zdań na temat możliwości wygranej najmocniejszej RX-8 (231KM) z najsłabszym RX-7 FD (ca250KM), wg mnie niezbyt możliwa jest wygrana RX-8
Stała pod ścianą prężąc kakao
ravo napisał(a):BratCukierka napisał(a):A więc tak jeśli chodzi o turbo to Fiveopac objechał Ravo a trzeci był Piotruś w RX-7 FC
wiesz te 1/4 to kupa smiechutylko raz dobrze ruszylem i zostawilem bardzo w tyle rx7, z fivem za pierwszym razme ruszylem tragicznie i nie zdazylem dogonic przed meta, za 2 razem five dostal
z lukim bylo podobnie, tragiczny start za 2 razem ja wygralem ( jemu 3 nei weszlo ) a za 3 nie bylo sensu ruszac bo juz za kazdym razem sprzeglo zostawalo w podlodze
( docisk nie wytrzymuje
...jednej rzeczy nie rozumiem, jak trzeba schrzanić start, żeby nie dogonić 250 KM autem czegoś co ma poniżej 200 KM...
...złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza....
Wiem jak te fiaty ciągnął, ale wydaje mi się że najlepiej to wychodzi im z rollowanego, gdzie moment obrotowy robi swoje...
No wlasnie moze gdyby tak za kazdym razem do odcinki nie ciagnac i tracic czasu to by lepiej cos bylo.
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
xXx napisał(a):podobno Jacolowe ZE jachalo tak jak wronx-owe, obydwaj dostawali baty od Lukiego
Zgadza się, ale chłopaki mają dużo technicznych problemów. Myślę, że w Borsku będzie ciekawej w rywalizacji KLZE
xXx napisał(a):Nie moge sie doczekac starcia z Łukaszem...
Ty się bój lepiej
ravo napisał(a):do zobaczenia w borsku

Oczywiście największym zaskoczeniem dla mnie było starcie z ravo Ale chciałbym przypomnieć o mx6 promyczka Jego KL'ka jest niesamowita, gratuluję !
'08-'11 Mazda Mx3 klze-T '94 370HP ET12,35@1,0bar
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
'11-'?? BMW e30 '90 m50b25 ???HP ET??,??@?,?bar :)
Boost is like a crack. Once you go up you won't wanna come down
- Od: 28 wrz 2005, 07:23
- Auto: Mx3 k8
Mx3 klze
Mx3 klze turbo
E30 M50B25 '90 RIP
Afa Romeo 156 Sportwagon 1,9 jtd
Citroen C4 2.0HDI
Ale sie spinacie. Pierwszy raz z Ravo bajecznie wyszedlem z progu na 1,5 dlugosci auta i w tej pozycjny dojechalismy do konca. Wiedzialem,ze jak skopie start to bede mial po tylku i faktycznie, za drugim razem przedobrzylem (fajnie sie jedzie krecac kolami w oczekiwaniu na predkosci w ktorej warto by wrzucic juz dwójke) i Ravo byl pierwszy. W sumie fajna adrenalina i presja obrony honoru mazdy
FC jest szybkie, na semi slickach Andrzej ostro by pozamiatal, no ale o to chodzi, by bylo za kim gonic. Co to by byly za emocja gdyby z gory bylby znany zwyciezca? Orenta pokazala, ze FC jest do wyjecia. Mysle, ze podsycilo to oczekiwanie (przynajmniej moje) na Borsk i jakikolwiek pomiar czasu bo jak na auto wystrojone na kolanie i to jestem nastawiony bardzo optymistycznie zwazywszy na najblizsze plany.
Jacol masakrycznie meczylo sprzeglo, widac to bylo i wiem jaki to ból, gdy po strzale podtlenku sprzeglo po prostu szlifuje sie do nitów, znam to z autopsji. Wierze, ze Jacol ostro by pozamiatal gdyby mial szanse.
Tak fajnie sie sklada, ze mam nagrane przejazdy najmocniejszych aut, Piotrus wrzuci na jutjuba wiec sami zobaczycie co i jak sie dzialo.
Luki1010 gratki za profi podejscie do tematu i najszybsze klze w PL, mam nadzieje, ze bedzie okazja do porownania naszych mazd.
Jacol masakrycznie meczylo sprzeglo, widac to bylo i wiem jaki to ból, gdy po strzale podtlenku sprzeglo po prostu szlifuje sie do nitów, znam to z autopsji. Wierze, ze Jacol ostro by pozamiatal gdyby mial szanse.
Tak fajnie sie sklada, ze mam nagrane przejazdy najmocniejszych aut, Piotrus wrzuci na jutjuba wiec sami zobaczycie co i jak sie dzialo.
Luki1010 gratki za profi podejscie do tematu i najszybsze klze w PL, mam nadzieje, ze bedzie okazja do porownania naszych mazd.
Less roof, more fun