Kogo widziałem / widziałam
Globy, to akurat chyba na bank ja mogłem być troszeczke (albo moja żoncia ew.
)!
Przybądź kiedyś na parking przy rondzie Ligi Morskiej i Rzecznej -zawsze tam stoje/parkuję i się chętnie zintegruje
Wystarczy się pokręcić przy mej black madzi
POZDRO OCZYWIŚCIE TEŻ SERDECZNIE!! 
madzia – łagodzi obyczaje ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 5 mar 2008, 18:22
- Auto: Mazda3 '06 2,3,mondeo '06 TDCI
Pozdrawiam kierownika Xedosa 6 CB, z tyłu podkładka, z przodu kwadratowa rejestracja, widzianego przed 19 w ursusie, na rondku na Kenga
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):Pozdrawiam kierownika Xedosa 6 CB, z tyłu podkładka, z przodu kwadratowa rejestracja, widzianego przed 19 w ursusie, na rondku na Kenga
b2
godzinę temu widziałem seledynową MX-3 na rejestracji CB pod motelem Verde w Mścicach koło Koszalina.
Miała podkładki klubowe, felgi polerowane. Przegrzebie NM i znajde a potem napisze PW że ktoś przyjechał i mnie nie odwiedził
Miała podkładki klubowe, felgi polerowane. Przegrzebie NM i znajde a potem napisze PW że ktoś przyjechał i mnie nie odwiedził

W piątek na parkingu przed OBI na Radzymińskiej spotkana jasno błękitna 626 GF o nr rej WB 81xxx z nakładkami konkurencyjnego klubu Pana Michalczyka. Zagadnięty, sympatyczny właściciel przyznał, że "wpada na forum" lecz do MazdaSpeed nie należy.
Oczywiście pozdrawiam go ponownie.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
...... chyba o czymś nie wiem .....tatian napisał(a): konkurencyjnego klubu Pana Michalczyka

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
wczoraj mijałem:
jak jechałem po madzię – czerwona BG – w stronę bytomia jechała – ok. godziny 10
jak wracałem – niebieska BG – ale już nie pamiętam gdzie to było... za częstochową bodajże
w każdym bądź razie pozdrawiam
jak jechałem po madzię – czerwona BG – w stronę bytomia jechała – ok. godziny 10
jak wracałem – niebieska BG – ale już nie pamiętam gdzie to było... za częstochową bodajże
w każdym bądź razie pozdrawiam
-
Bio
W piątek na parkingu przed OBI na Radzymińskiej spotkana jasno błękitna 626 GF o nr rej WB 81xxx z nakładkami konkurencyjnego klubu Pana Michalczyka. Zagadnięty, sympatyczny właściciel przyznał, że "wpada na forum" lecz do MazdaSpeed nie należy.
Również serdecznie pozdrawiam.
Do "klubu Pana Michalczyka" chętnie bym się zapisał, szczególnie jeżeli skutkowało by to przyjemnymi rabatami na usługi (nie to żebym był interesowny...)
- Od: 7 kwi 2007, 19:40
- Auto: Bylo: 626 GF DiTD F/L
Karta klubu mazdaspeed i nie widze przeszkód..... 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
......klubu mazdaspeed ( oczywisciekubatura napisał(a):w takim razie nie pozostaje nic innego jak zostać członkiem
qbass napisał(a):A ja pozdrawiam kierowniczkę (?) czarnej 6 kombi rej. BSI jadącej dzisiaj za mną w Sokolowie
Ja również pozdrawiam tę panią, bo prawdopodobnie to ta sama, która na trasie Warszawa-Sokołów Podl. przez Stanisławów dwa razy mnie wyprzedzała.
Pozdrawiam również kierownika Mazdy Premacy (rej. chyba DW... ) spotkanej w Sokołowie 23 maja z trzech powodów:
– mimo wszystko rzadko jeszcze ten samochód spotyka się na drogach
– spotkałem go w rodzinnym mieście (mimo, że bardzo rzadko już w nim bywam)
– Premaska była w identycznym kolorze jak moja – można powiedzieć bliźniaki
- Od: 28 mar 2008, 13:40
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 90KM '00
Widelec napisał(a):idę sobie wczoraj ze znajomą w stronę Monciaka... stoi se jakaś szara RX-7... "fajna" – mówię, nie pogardziłbymz przodu brak blach. z tyłu jak przeszliśmy – patrzę...... G7 MARCO
Moja

RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson