KIELCE – spotkania regionalne
będę znowu na gościnnych występach w Kielcach, ostatnio prosiłem o przyjazne machanie do srebrnej BA, to zamachał mi jedynie pan niebieski   w ten weekend proszę o inny zestaw znajomych
 w ten weekend proszę o inny zestaw znajomych 

- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
raczej podjadę, bo narazie nic nie planowałem na sobotę i niedzielę

paaaszuje   aa ten....parking to jest tam przy realu tak?? bo ogolnie to w realu nie bywam za czesto i nie przygladalem sie gdzie tam jest tele pizza:)a na zjezdzie mazdowiczow tez jeszcze nie bylem
 aa ten....parking to jest tam przy realu tak?? bo ogolnie to w realu nie bywam za czesto i nie przygladalem sie gdzie tam jest tele pizza:)a na zjezdzie mazdowiczow tez jeszcze nie bylem 

Japonska Mazda to 9 cud świata:)

- Od: 21 lis 2006, 22:42
- Auto: Mazda 323 '90 1.6i SOHC
Jest to pierwszy parking na gorce na rogu widac Telle Pizze z kazdej strony trafisz  a dokladnie to ten budynek pierwsz na mapie
 a dokladnie to ten budynek pierwsz na mapie 
Mapka Zumi Punkcik A
Pozdrawiam

Mapka Zumi Punkcik A
Pozdrawiam
Mazda 6 User :)

- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
chlopaki mam lipe...  dalem dzisiaj fure do mechanika znajomego zeby mi wyminil klocki hamulcowe i marżete. teraz jezdzilem po calych kielcach, dopiero wrocilem zeby dostac zestaw naprawczy, bo na zacisku mam zapieczone tuleje normalnie nie da sie ich ruszyc
  dalem dzisiaj fure do mechanika znajomego zeby mi wyminil klocki hamulcowe i marżete. teraz jezdzilem po calych kielcach, dopiero wrocilem zeby dostac zestaw naprawczy, bo na zacisku mam zapieczone tuleje normalnie nie da sie ich ruszyc  dopiero w moto arcie zamowilem na tarnowskiej ten zestaw i bedzie na wtorek
  dopiero w moto arcie zamowilem na tarnowskiej ten zestaw i bedzie na wtorek  teraz madzia stoi rozebrana u mechanika znajomego i.....nie bedzie mnie na spotkaniu
  teraz madzia stoi rozebrana u mechanika znajomego i.....nie bedzie mnie na spotkaniu  

ale pech, chyba ze jak mozecie to przelozcie to na po niedzieli
  ale pech, chyba ze jak mozecie to przelozcie to na po niedzieli 

Japonska Mazda to 9 cud świata:)

- Od: 21 lis 2006, 22:42
- Auto: Mazda 323 '90 1.6i SOHC