kobyll napisał(a):695zl oryginał mazdy
ciekawa cena – pytanie co wchodzi w skład "kompletu" i czy na pewno są to elementy do M6
www.mazdaspeed.pl
kobyll napisał(a):695zl oryginał mazdy
Grzyby napisał(a):ciekawa cena
makj1 napisał(a):podkładka pod korek spustowy oleju 6,80zl. ,a w rzeczywistości kosztuje 0,80gr.
.....ale to prawda ta podkładka tyle kosztuje ( ja tez mam po tyle ) te podkładki po złotówce mozna sobie wmakj1 napisał(a):Najlepsze jest podkładka pod korek spustowy oleju 6,80zl.
Okropny jestesmagicadm napisał(a):Dobra, bo droga. Tańsze powodują zatarcie silnika.
Maciej Loret napisał(a):Są, tylko trzeba ruszyć cztery litery i poświęcić 10 minut...
Myjk napisał(a):Dortann, no ale dzisiaj z rana to było maksymalnie 10 stopni, a ja mam cienkie podeszwy...
fox11 napisał(a):Czy są Mazdy 6 W dieslu 136KM bez ESP ? . Może ktoś spotkał taki model ?
magicadm napisał(a):Grzyby napisał(a):ciekawa cena
za tanie by było dobre?:D
Kolega kobyll najwyraźniej nie czyta forum.
Trzeba zobaczyć dokładnie co to jest i ile ma wspólnego z Orymakj1 napisał(a):podkładka pod korek spustowy oleju.... ,a w rzeczywistości kosztuje ....
Ło Jezu, to też się wymienia???
Ta z ASO zapewnie się sama wymienia
Dobra, bo droga. Tańsze powodują zatarcie silnika.
Kwachu napisał(a):Napiszcie na co zwrócić uwagę przy zakupie, jakie autko ma wady i z czym najczęstsze problemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6