Tez jezdzidomin1979 napisał(a):Jak wypada benzyna na tle traktora

domin1979 napisał(a): Żona teraz M6 będzie śmigać
www.mazdaspeed.pl
Tez jezdzidomin1979 napisał(a):Jak wypada benzyna na tle traktora
domin1979 napisał(a): Żona teraz M6 będzie śmigać
Jaksa napisał(a):Zgadzam sie ze diesel jest cichszy .....
domin1979 napisał(a):6 CiTD 136 PS / M6 2.0 Benz.
zdzich44 napisał(a):RAdio/CD służy do czerpania przyjemności z muzyki a nie do zagłuszania wycia silnika.
Maciej Loret napisał(a):Bez wycia nie ma przyjemności...
Grzyby napisał(a):Maciej Loret napisał(a):Bez wycia nie ma przyjemności...
proponuję montaż szpilki w siedzeniu
Wycie gwarantowane
Maciej Loret napisał(a):zdzich44 napisał(a):RAdio/CD służy do czerpania przyjemności z muzyki a nie do zagłuszania wycia silnika.
Bez wycia nie ma przyjemności...
zdzich44 napisał(a):Taa ale nie w samochodzie rodzinnym średniej klasy...to nie rajdówka.
Maciej Loret napisał(a):zdzich44 napisał(a):Taa ale nie w samochodzie rodzinnym średniej klasy...to nie rajdówka.
Szczególnie, że przeciętnego Polaka stać na dwa auta...
Nie napiszę ze nie podoba mi sie ta jednostka bo ma tez plusy tak ?magicadm napisał(a):Poprawna politycznie odpowiedź
Mysle , ze wiesz co miałem na mysli , CR inaczej pracuje niz DiTD i nie mów mi ze Twoja turbina jest bezszelestna....zdzich44 napisał(a):Może wymień ją profilaktycznie skoro świszczy
Jaksa napisał(a):mruknąłem do siebie " to jest to co lubię " ten pomruk i swist turbiny
Jaksa napisał(a):CR inaczej pracuje niz DiTD i nie mów mi ze Twoja turbina jest bezszelestna
Jaksa napisał(a):Mysle ze to wszystko wynika z niedbałosci / ilosci kilometrów danego samochodu .
magicadm napisał(a):Na Stronie Klubowej jest tylko profesjonalny test długodystansowy 1.8 benzyny.
[ciach]
Czy ma ktoś linki do podobnych testów długodystansowych dla innych silników?
magicadm napisał(a):Jaksa napisał(a):Mysle ze to wszystko wynika z niedbałosci / ilosci kilometrów danego samochodu .
I to jest to co mnie "ukierunkowało" w stronę używanej benzynkiTutaj można mniej zaniedbać (przynajmniej teoretycznie). A mniejsze osiągi silnika (w słabszych benzynach) ograniczaja skalę potencjalnych zniszczeń
Jaksa napisał(a):Mysle , ze wiesz co miałem na mysli , CR inaczej pracuje niz DiTD i nie mów mi ze Twoja turbina jest bezszelestna....zdzich44 napisał(a):Może wymień ją profilaktycznie skoro świszczy
Dortann napisał(a): przypadku diesla jest większe ryzyko ale i więcej do wygrania
Dortann napisał(a):poprzedni właściciel wydmuchał kilka razy uszczelkę, by jakiekolwiek osiągi mieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości