Kills on Road & Street
powiem szczerze nie mam pojecia.
nie mielismy jeszcze okazji stanac na kresce. Wydaje mi sie ze podobnie ale nie wykluczam ze corolka by sobie pojechala zostawiajac mnie w tyle
nie mielismy jeszcze okazji stanac na kresce. Wydaje mi sie ze podobnie ale nie wykluczam ze corolka by sobie pojechala zostawiajac mnie w tyle

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Po raz kolejny objechana astra 2,0 16v
Ten 136 konny motor opla niejest zły ale ciut ciut za FSem na LPG zostaje.
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
tak od 0 do 100km/h (gościu prowokuje mnie na mieście więc nieprzesadzamy) maske wysiągam z przodu, tzn siedząc w mażdzie wychodze przed jego tablice rejestracyjną a wtedy już on odpuszcza.
aste Igen 2.0 8v 115km zostawiam w tyle o jakies 5-6 długości na 400m to i myślę ze 136km motorem tez bym sobie poradził. Jechalem na niedawnym zlocie z astra II gen silnik 1.6 16v oj gosicu bardzo duzo dostal
TU mam jeszcze jeden film z xedem, tu niestety przegralem start i potem doszedlem go na pol dlugosci auta i tak tez przegrałem o pol długości auta
http://pl.youtube.com/watch?v=AKGkX6hgwu4&feature=user
TU mam jeszcze jeden film z xedem, tu niestety przegralem start i potem doszedlem go na pol dlugosci auta i tak tez przegrałem o pol długości auta
http://pl.youtube.com/watch?v=AKGkX6hgwu4&feature=user
-
Pyton162
Jednym słowem gdybyś niespaprał startu twój fiat szedł by dokładnie tak samo jak 144KM xed
dla mnie rewelacja.
Dzisiaj potójny kill, stałem na poboczu a tu słysze coś tam z tyłu pędzi.. Opel Kadet ucieka Golfowi jedynce cabrio
to myślę podepnę się.. Udało mi się (startując od zera) ich dogonić (jakiś golf II przytrzymał ich pod górę) wszyscy wyrównaliśmy prędkość.. Do 80km/h i buta..
pierwszy poszedł golf II, dla mnie jeszcze drugi bieg
potem na prewo zjechał kadet (podrdzewiałe 2,0GSI) -droga jedno pasowa..
no i zostałem ja i golf I !, czarny ładnie zrobiony cabriolet 2,0GTI full tuning wydech -chyba ulter
przy 120.. na trójce szarpałem do niego jak chciałem.. po wyprzedzeniu kadeta zjechał na prawo, ja po pasie do wyprzedzania i buta.. skilowany w przedziale prędkości 150-180km/h
również bez większego problemu.
Ale naprawde szacun jak gościu tego golfa I odrestaurował.
Dzisiaj potójny kill, stałem na poboczu a tu słysze coś tam z tyłu pędzi.. Opel Kadet ucieka Golfowi jedynce cabrio
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pierwszy poszedł golf II, dla mnie jeszcze drugi bieg
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
potem na prewo zjechał kadet (podrdzewiałe 2,0GSI) -droga jedno pasowa..
no i zostałem ja i golf I !, czarny ładnie zrobiony cabriolet 2,0GTI full tuning wydech -chyba ulter
przy 120.. na trójce szarpałem do niego jak chciałem.. po wyprzedzeniu kadeta zjechał na prawo, ja po pasie do wyprzedzania i buta.. skilowany w przedziale prędkości 150-180km/h
również bez większego problemu.

Ale naprawde szacun jak gościu tego golfa I odrestaurował.
no to ladnie ta Twoja Madzia jeździ bo mój MX z vectra z tym silnikiem z rolki (od 2 do połowy 3 biegu) równo jechał i nie mogłem go wciągnąć (nie wiem co by było dalej bo kolejne skrzyżowanie)MadziaForever napisał(a):Po raz kolejny objechana astra 2,0 16v
- Od: 16 gru 2006, 20:01
- Auto: WRX my05
a ja BA skilowałem dzisiaj corse
nie chcialem, ale facet gazowal na swiatlach to nic innego mi nie pozostalo, i golfa 3 gt tez dostał baty.. a koles myslal ze 1.8 da rade madzi
z5, na oponie 205, w sgi... TEŻ MOZNA

z5, na oponie 205, w sgi... TEŻ MOZNA

Stoje dzis za mitsu EVo, o bok evo stało siakies mondeo
Gosc w rozowej koszulce w mondeo zaczyna gazowac i podpuszczac evo, juz czułem ze sie szykuje wyscig.
Czerwone
Zolte
Zielone
Mondeo pelna pi*dą rusza a Evo stoi.
Dało mu gdzies z 15m forów, jak gosciu tym EVO ruszył jakto kur*wa poszło do przodu jak pozamiatało to mondeo to ja pierdziele
Przekozak
Gosc w rozowej koszulce w mondeo zaczyna gazowac i podpuszczac evo, juz czułem ze sie szykuje wyscig.
Czerwone
Zolte
Zielone
Mondeo pelna pi*dą rusza a Evo stoi.
Dało mu gdzies z 15m forów, jak gosciu tym EVO ruszył jakto kur*wa poszło do przodu jak pozamiatało to mondeo to ja pierdziele
Przekozak
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Loczek napisał(a):Mondeo pelna pi*dą rusza a Evo stoi.
Czerwone
Zolte
Zielone

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Loczek napisał(a):Dało mu gdzies z 15m forów, jak gosciu tym EVO ruszył jakto kur*wa poszło do przodu jak pozamiatało to mondeo to ja pierdziele
kiedyś w Wawie scigałem sie przez pewien odcinek z takim troche zrobionym evo (chyba IX). jak przyspieszał to dzwięk był jak w odrzutowcu. Mimo że ja miałem 185 koni pod maską (bmw) to nie miałem najmniejszych szans.
w Mondku miał pewnie ST220 ale co on może do Evo
a dziś skillowałem wszystko co się dało
poduszki poduszkami ale madzie przedmuchać czasem trzeba, 2 x skillowany Passat B4 Var TDI (wiem pewnie 90 KM) ale skoro się chciał ścigać, co ciekawe ja leciałem pasem z koleinami w których oczywiście pełno wody i raz po raz trakcji nie miałem (efekt jakby sie sprzęgło ślizgało) nie polecam, ale kill to kill.
Stała pod ścianą prężąc kakao
A je jezdze i jezdze po miescie i nic. Nie ma chetnych:( Jak jeździlem BG to co troche ktos na tyłek siadał a teraz zero, po prostu nic:( Czyżby ten napis V6 na klapie bagażnika przerazał ludzi?? 

-
Lukasz_zdw