loockas napisał(a):Mev napisał(a):Spełnij marzenia. Do dzieła!
rzekł Gapcio i naprawił progi...

www.mazdaspeed.pl
Fiveopac napisał(a):Mam zaszczyt zaprezentowac uzytkownika – pawełek , kolejnego czaka norisa, ktorego podwieszony temat :
Opony & felgi
Szukasz info o oponach lub felgach? Temat dla Ciebie!
po prostu nie dotyczyŁącze z w/w.
michS napisał(a):Puhcio napisał:
A ja wczoraj wieczorem dostałem po oczach, od BMW 1 z nieoryginalnymi xenonami (bez soczewki).
Jak jest ciemno to mija trochę czasu, zanim oczy znowu widzą w ciemności. Straszne uczucie.
Co mam wtedy powiedzieć jak potrącę rowerzystę ?
no chociaż "przepraszam"
qbass napisał(a):michS napisał(a):Puhcio napisał:
A ja wczoraj wieczorem dostałem po oczach, od BMW 1 z nieoryginalnymi xenonami (bez soczewki).
Jak jest ciemno to mija trochę czasu, zanim oczy znowu widzą w ciemności. Straszne uczucie.
Co mam wtedy powiedzieć jak potrącę rowerzystę ?
no chociaż "przepraszam"
michS napisał(a):no chociaż "przepraszam"
malkolm2 napisał(a):gdyby xedosy robili z DiTD to pewnie bym się skusił
Lukano napisał(a):samochodem, niskopodwoziówką łoł która ma bardzo dużo kółek. A robiła to ZTE Radom.
Oni nie takie ładunki wozili. Kiedyś widziałem zdjęcia z tego transportu. Fajnie to wyglądało. Szerokość, ani długość nie była problemem tylko wysokość. Jeśli się nie mylę, za bardzo już nie pamiętam, część trasy odbyła o własnych siłach, rzekami.
Disar napisał(a):A odnosnie tego torpedowca z muzeum: wiedzialem, ze Polacy potrafia wszystko zapakowac na lawete
Maciej Loret napisał(a):Akar.Zaephyr napisał:
Jak to z Włoch
Jak stamtąd auto to jedynie na części, Włosi generalnie nie dbają o auta ;]
Dokładnie. To jak w Polsce. Każdy Polak to pijak. I złodziej, bo każdy pijak to złodziej...
waldii napisał(a):I dupa blada.Pomorze przyjedzie bez flachy ups tzn flagi.Moja zonka wie gdzie ona jest tylko kto wie gdzie jest moja zonka![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości