Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
fajnie bylo tyle ze trzeba zmienic knajpe nie mam zamiaru zywic mcdonalda.
Poza tym troche scigania , rozmow na temat naszych mazd i fordow ( :–) ) , oraz na zwykle tematy.
Przynajmniem mozemy sie pochwalic tym ze nie ma duzo osob ktore przyjezdzaja ale nasze spotkania odbywaja sie prawie regularnie co tydzien.
I tak w przyszla sobote planujemy nastepne spotkanie.
Pozdrowienia
NewArK
Poza tym troche scigania , rozmow na temat naszych mazd i fordow ( :–) ) , oraz na zwykle tematy.
Przynajmniem mozemy sie pochwalic tym ze nie ma duzo osob ktore przyjezdzaja ale nasze spotkania odbywaja sie prawie regularnie co tydzien.
I tak w przyszla sobote planujemy nastepne spotkanie.
Pozdrowienia
NewArK
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
Redoo napisał(a):Newark ja sie juz z Toba nie scigam
Mientki jestes
Ja sie postawie, a jak skoncze to inna sprawa

Bylo milo, calkowity czast trwania mozna okreslic na niecale 5 godzin.
Szkoda ze zajezdnia zablokowana, nastepnym razem mozemy probowac wedrzeć sie na to lotnisko. Jednak swietnie byłoby gdyby pojawił sie ŚNIEG, bo wtedy moglibysmy powalczyc
Moze nastepnym razem zbierze sie wieksza grupa. Może nastepnym razem zaprosze jeszcze kogos z FCP, jesli nie macie nic przeciwko.
http://www.fordclubpolska.org --------- http://www.gcarsolution.pl
- Od: 18 maja 2004, 12:41
- Auto: corolla TS
misiek napisał(a):Ja sie postawie, a jak skoncze to inna sprawa

trzeba byc rekinem rzeby Cie inne rekiny nie zjadły

misiek napisał(a):Może nastepnym razem zaprosze jeszcze kogos z FCP, jesli nie macie nic przeciwko.
Jakas dupcie w Pumce
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
To co bydlęta
, widzimy się jutro, ewentualnie niedziela. Proponuje godz popołudniowe tj nie wczesniej niz 16. A moze troche sniegu nam napada, zapowiadali. Zastanowcie sie gdzie mozna by pojezdzic gdyby warunki okazaly sie sprzyjajace.
Moja skromna propoyzjca to parking przy cmentarzu w batowicach, z jakims malym torem przeszkod ulozonym z czego kolwiek (pomiary czasowe i mamy maly OS ). Jego plus to dobra nawierzchnia, oswietlony teren, cisza i spokoj. Brak innych przeszkadzajacych.
Moja skromna propoyzjca to parking przy cmentarzu w batowicach, z jakims malym torem przeszkod ulozonym z czego kolwiek (pomiary czasowe i mamy maly OS ). Jego plus to dobra nawierzchnia, oswietlony teren, cisza i spokoj. Brak innych przeszkadzajacych.
newark napisał(a):Ja jestem zawsze chetny , jak tylko czas pozwoli
No to dlatego pytam
ja bym wolał niedziele bo w sobote nie wiem czy dam rade ale moze dam napisze na 100% juto z rana i pewnie ze miło bedzie was spodkac
a gdzie to jest bo ja chyba nie wiem??
Dzieki misiek za powiadomienie pozdro.
olek napisał(a):parking przy cmentarzu na batowicach
Dzieki misiek za powiadomienie pozdro.
Może być niedziela popołudniu w takim razie. Co na to newark, reszta ...
A wiesz gdzie cmentarz w batowicach ? Pętla na Czerwonym Prądniku ? Wiesz jak przejechać wioska z bohaterow września pod cmentarz, na prądnik.
Oczywiście miejsce docelowe można zmienic, mnie tam to rybka gdzie sie umowimy. Dojechac wszedzie mozna, a o parkingu pisalem na wypadek gdyby nam sie snieg pojawił (na ewentualne ślizgi).
Redoo napisał(a):olek napisał:
parking przy cmentarzu na batowicach
A wiesz gdzie cmentarz w batowicach ? Pętla na Czerwonym Prądniku ? Wiesz jak przejechać wioska z bohaterow września pod cmentarz, na prądnik.
Oczywiście miejsce docelowe można zmienic, mnie tam to rybka gdzie sie umowimy. Dojechac wszedzie mozna, a o parkingu pisalem na wypadek gdyby nam sie snieg pojawił (na ewentualne ślizgi).
Witajcie, ostatnio wypadłem z obiegu, niestety juniora miałem w szpitalu a z racji wieku trzeba było koczować 24 na dobę w szpitalu. Niestety jeszcze przez jakiś czas nie bendę mógł swobodnie się szlajać, nie obiecuję ale postaram się wpaść, jeżeli coś by się zmieniło to informujcie.
- Od: 15 wrz 2004, 10:47
- Auto: Mazda 626GE 1.8 16V 95r.
Moze byc w niedziele.
Moze godzina 15:00 (propozycja).
A miejsce to lepiej jakies siedzace , bo jak postoimy pare godzin na batowicach to mozemy zmarznac.Choc zawsze mozna gdzis podjechac.
Moze godzina 15:00 (propozycja).
A miejsce to lepiej jakies siedzace , bo jak postoimy pare godzin na batowicach to mozemy zmarznac.Choc zawsze mozna gdzis podjechac.
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
Spoko Koval, opiekuj sie juniorem
jesli termin ustalicie dajcie znać na forum lub gg 4174105 (lub sms 604 37 37 27, nie zawsze mi zasięg pozwala pogadać ale sms-y dochodzą)
termin – niedziela o 15 – OK (powinienem być ~ 75%)
jesli termin ustalicie dajcie znać na forum lub gg 4174105 (lub sms 604 37 37 27, nie zawsze mi zasięg pozwala pogadać ale sms-y dochodzą)
termin – niedziela o 15 – OK (powinienem być ~ 75%)
- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
Panowie misiek juz pisał dzieki misiek!!Ukradli mi dranie mazde drugi raz jestem załamany jak by ktos z was widział moja madziane wiecie jak wyglada nr rej KR 7674J Turkusowy met.ma naklejke na tylnej szybie Mazda a zreszta poznacie moje malenstwo jak cos to prosze pod Nr 695 916 332