Podświetlany zamek od strony kierowcy w xedosie (nie wiem czy w innych modelach też)
Ja mam podswietlany zamek i stacyjke ;]
www.mazdaspeed.pl
Mev napisał(a):Podświetlany zamek od strony kierowcy w xedosie (nie wiem czy w innych modelach też)
trewor napisał(a):kontrolka płynu spryskiwaczy;D
Siw-y napisał(a):Miejsce do rozładowywania napięcia elektrostatycznego ('touch' na drzwiach) jest nie tylko w MX-3. 323 BG też ma.
Siw-y napisał(a):mpwt napisał:
a co to jest dokładnie?
antykopacz
Mateusz L napisał(a): wydaje mi się,że w GD filtr paliwa w Dieslu jest elektrycznie podgrzewany.
uhu napisał(a):Dwa aku pod maską to chyba nie jest standard innych firm
habzimierz napisał(a):ost chyba coraz czesciej montuje sie dwa zamiast jednego – szczegolnie w duzych i mocnych limuzynach
Lukano napisał(a):mcbeth napisał:
System Karakuri, choć ostatnio kopiują go firmy europejskie.
A co to takiego??
bazyl wspaniały napisał(a):nie zapominać należy o stystemie 4WS czyli 4 kółka skręcające, było i w innych markach ale na tyle rzadko że można o tym wspomnieći w przypadku mazdy nie był to system mechaniczny.
Losek napisał(a):Miałem tak w chwilowo posiadanej 323 BF w sedanie bardzo fajny bajer, wystarczyło pociągnąć za klamkę i zapalała się "dziurka", żeby nie trzeba było celować "po palcu"
swtgirl napisał(a):Losek napisał(a):Miałem tak w chwilowo posiadanej 323 BF w sedanie bardzo fajny bajer, wystarczyło pociągnąć za klamkę i zapalała się "dziurka", żeby nie trzeba było celować "po palcu"
Ja tez tak mam w mojej BA, myslalam ze to standardStacyjka tez podswietlana
misiolot napisał(a):A w 323BG system dynamicznego doładowania przy 5100rpm otwiera się klapa w kolektorze dolotowym zmieniając jego długość
Voltaire napisał(a):osobne baniaki na przedni i tyli płyn do spryskiwaczy szyb
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości