Adaś napisał(a):rrr napisał(a):O ile Mazda PL nie bedzie próbowała ukrócić tych niecnych praktyk.
a niby jak?
Nie wiem, ale co będą szcześliwi że oni ładują w reklame a ktoś na boku (na ogól z lepszym serwisem niż oni) zabiera klientele?
www.mazdaspeed.pl
rrr napisał(a):Nie wiem,
Grzyby napisał(a):rrr napisał(a):na ogól z lepszym serwisem niż oni
skąd ta opinia ?
Miałeś już okazje porównać?
rrr napisał(a):wole serwis z doswiadczeniem a nie 'świeżaka'
Grzyby napisał(a):rrr napisał(a):wole serwis z doswiadczeniem a nie 'świeżaka'
Jak czytam czasami jakie bzdury potrafią robić te serwisy "z doświadczeniem" to nie jestem tego taki pewien
Adaś napisał(a):rrr napisał:
O ile Mazda PL nie bedzie próbowała ukrócić tych niecnych praktyk.
a niby jak?
gari napisał(a):wystarczy ze Centrali Mazda sporzadzi czarna liste firm/podmiotow gospodarczych ktorym zaden autoryzowany diler nie bedzie mial prawa sprzedac pojazdy i problem "konkurencji" nie zrzeszonej pod Mazda Polska sie rozwiaze sam oczko
Adaś napisał(a):gari napisał:
wystarczy ze Centrali Mazda sporzadzi czarna liste firm/podmiotow gospodarczych ktorym zaden autoryzowany diler nie bedzie mial prawa sprzedac pojazdy i problem "konkurencji" nie zrzeszonej pod Mazda Polska sie rozwiaze sam oczko
i myślisz, że zrezygnują ze sprzedaży x sztuk modeli ?
michS napisał(a):eee, raczej bez sensu, powstaną nowe "stare firmy" . Walka z wiatrakami.
Faja napisał(a):A gdzie i którego dokładnie ?
wystarczy ze Centrali Mazda sporzadzi czarna liste firm/podmiotow gospodarczych ktorym zaden autoryzowany diler nie bedzie mial prawa sprzedac pojazdy i problem "konkurencji" nie zrzeszonej pod Mazda Polska sie rozwiaze sam oczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości