Kogo widziałem / widziałam
A ja pozdrawiam kierownika czerwonego MPS'a WI, ktory skrecal za mna rano w Batorego.
Pozdrowienia dla czarnej RX8 na blachach EL spotkanej dzisiaj przed południem przy wjeździe do Wrocławia.
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Pozdrawiam Pana w czarnej 6tce sedan widzianego dzis kolo poludnia na Barbary w Cz-wie. Na poczatku troche mnie gonil, pozniej widzialem tylko mily usmiech w lusterku wstecznym na skrzyzowaniu.
Twoja firma szuka sposobu na poradzenie sobie z odpadami? Sprawdź naszą ofertę http://eko-prasy.pl
- Od: 21 lis 2007, 16:12
- Auto: Mazda 6 2.0 D kombi
pozdro dla wszsytkich Ba widziany dzisiaj na trasie zabrze-gliwice (pszczyńską) a było ich z 6;) i specialne pozdrowienia dla idioty w BA- STA (Tarnowskie Góry) który na 90kmh/70kmh jechał sobie 45-50kmh a jak zabralem sie po 5min do wyprzedzania to "regukcja i noga w pogłode" bravo bravo 

Pozdrowienia dla kierowcy klona mojej Mazdy z którym mijałem się dzisiaj na al. Jerozolimskich około 8:30
Tylko czemu jeździ z zamkniętym dachem
No i oczywiście pozdrowienia dla właściciela żółtej NA którego spotkałem pod moją pracą:
Ulotka została wręczona![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tylko czemu jeździ z zamkniętym dachem
No i oczywiście pozdrowienia dla właściciela żółtej NA którego spotkałem pod moją pracą:

Ulotka została wręczona
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Siw-y napisał(a):Don Corleone a srebrnej BA z pierwszego zdjęcia dałeś ulotkę ?
Taa już dawno, ale chyba niezainteresowany jest klient.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
pozdrowienia dla mazdeczek widzianych wczoraj na trasie w-wa zgorzelec i dzis zgorzelec, zielona gora, gorzow, szczecin
w Zgorzelcu widzialam ladna niebieska 323f BG na ul Wrocławkiej
w Zgorzelcu widzialam ladna niebieska 323f BG na ul Wrocławkiej

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdrawiam pocharataną na froncie (bez tablicy, i chyba będzie potrzebny nowy komplet podkładek
323 przemierzającą osiedle Stara Miłosna dzisiaj około 18:40.
Stałem sobie akurat z boczku i nie zdążyłem otrąbić z powodu braku przedniej rejestracji. 
Pozdor Myjk
dzisiaj na Nowogrodzkiej ok godz 9.00 na wysokości Novotel'u widziana ciemna 626 GF na niebieskich podkładkach – numerów nie pamiętam
...
A wczoraj ok 19.50 przy Leclerc'u na Bielanach (ul. Arkuszowa) obtrąniona
626 GE (chyba V6) na niebieskich podkładkach i blachach NDZ... czy NZD... siakoś tak...
Pozdrawiam kierowców.
A wczoraj ok 19.50 przy Leclerc'u na Bielanach (ul. Arkuszowa) obtrąniona
Pozdrawiam kierowców.
- Od: 13 lis 2006, 21:46
- Auto: M323F/BJ/FP
Dzisiaj rano na Popularnej minęła mnie Teva – pozdrawiam.
A na Dominikańskiej regularnie widuję srebrną strzałę Steffana – chyba pracujemy obok siebie.
A na Dominikańskiej regularnie widuję srebrną strzałę Steffana – chyba pracujemy obok siebie.
the right man in the wrong place...
Myjk napisał(a):Niecałe pół godzinki temu na ul. Suwak śmignęła z przeciwka srebrna MX-3 na niebieskich
podkładkach WLI...
a nie MX-6 ? bo srebrny MX z taka rejestracja to MARRUD