Witam .Moim celem jest aby wnętrze auta bylo przyjemne i co tu ukrywac podswietlone na niebiesko .Jako ze mam juz tarcze indiglo to chce pujsc dalej w tym kierunku . Wpadlem na pomysl połączenia car-audio z ciekawym efektem wizualnym (moze juz ktos to robił a ja niec o tym nie wiem) Ale znalzamem cos takiego-
http://www.sklep.avt.com.pl/p/pl/481909 ... oruny.html
Myslę ze gdyby zrobic odpowiedni panel w drzwiach ( albo w kazdym innym miejscu ) podłączyc pod zasilanie i radio (piszą ze jest taka opcja) moglo by to swietnie wyglądac .Piszę o tym w tym dziale bo podstawowe pytnie czy wogule jest taka opcja aby to wspólgralo z naglosnieniem w samochodzie Jesli pisze głupoty to prosze o usunięcie tego tematu.
Muza + efekty swietlne
Strona 1 z 1
shadow25 napisał(a):Moim celem jest aby wnętrze auta bylo przyjemne i co tu ukrywac podswietlone na niebiesko
shadow25, litości, jeździsz Xedosem, limuzyną, to nie jest calibra... błagam, nie rób tego mojej ukochanej Madzi!
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):limuzyną, to nie jest calibra
a jaka różnica jest w szpeceniu pięknej limuzyny i szpeceniu fajnego coupe
Trochę żenada panie moderator

Xionc o gustach się nie dyskutuje jeżeli shadow25 się to podoba to czemu nie
jeżeli ma sensor dzwięku to ma szanse to działa w rytm muzyki
jeżeli masz to podłączyc pod jakieś inne zasilanie np końcówka mocy w radiu bądź wzmacniacza to będzie to działac ale szybko się przepali
jeżeli ma sensor dzwięku to ma szanse to działa w rytm muzyki
jeżeli masz to podłączyc pod jakieś inne zasilanie np końcówka mocy w radiu bądź wzmacniacza to będzie to działac ale szybko się przepali
kiedyś coś takiego miałem w łapkach, klient przyniósł do naprawy (pracuje w serwisie rtv) tam jest wbudowany mic. i reaguje na tzw. beat reasumując nie trzeba nic podłączać tylko muza musi sobie grac
pozdrawiam
pozdrawiam
- Od: 16 cze 2006, 13:54
- Auto: BYLO – MX6 KL...
Xionc napisał(a):shadow25, litości, jeździsz Xedosem, limuzyną, to nie jest calibra... błagam, nie rób tego mojej ukochanej Madzi!
Nie zamiezm szpecic auta nie wiem czy widziales to co do tej pory zrobilem w swoim Xedosie czyli malowanie tunelu wymiana tapicerki nio i tarcze indiglo zdjęcia są n form . Myslę ze jak narazie nic nie skopalem i wszystko raczej jest ze smakiem a mówiąc ze chce aby auto bylo podswietlone na niebiesko nie mam na mysli neonów pod fotelami i tak dalej tylko jakies fajne dodatki które będą dodawaly uroku a nie szpecily Zdaje sobie sprawe co to za auto i jesli mam jakies wątpliwosci zawsze pytam co i jak:) W tym temacie nie chodzi juz o samo zamontowanie tego w drzwi ( co i tam wydaje mi sie fajnym pomyslem jesli chodzi o efekt wizualny Car-udio ) ale o zasosownie w ruznego rdzaju zabudowach np. mozna włozyc wzmaka w podłoge bagrzika i dodac wlasnie taki elemant swietlny.
deejaybialy napisał(a):tam jest wbudowany mic. i reaguje na tzw. beat reasumując nie trzeba nic podłączać tylko muza musi sobie grac
Jesli miales to w ręku to czy ten efekt piorunów jest dopracowany czy raczej jest to taka tandeta i nie będzie to wyglądalo dobrze
- Od: 19 cze 2007, 07:15
- Auto: Xedos B6 97r 1.6 DOHC
Mam nadziję ze jeszcse ktos odpowie na moje pytanie odnosnie zastosowania tego typu tarcz w zabudowach Pomysl sie troszkę zmienil bo chcę zrobic mala zabudowe baga .Wzmaka dac w podloge nad nim napis INFINITY z polerowanego aluminim (literki bedą wyciete z blachy) po srodku napisu znaczek firmowy oczywiscie większy niz literki w czarnym koloze tak zeby to się ladnie nakladalo a na koncach wlasnie dwie takie tarcze wszystko to po skosie baga i z tyłu w rogu sub podswietlony i ze zmieniona maskownicą tez na aluminiówką to tylko projek ale ruszy w najblizszym czasie ale nadal nie wiem jak to jest naprawde z tymi tarczami:( jesli nie uda sie z tarczami to i tak zrobię to bez nich myslę ze będzie swietnie wyglądalo zastanawial sie tez nad tym aby napis zrobic farbą fluoroscencyja i od góry podswietlic ultrafioletem tak zeby nie bylo widac swiatla tylko swiecacy napis... postaram sie zeskanowac projek i wstawic tu na forum moze ktos cos doradzi:) pozdrawiam:)
- Od: 19 cze 2007, 07:15
- Auto: Xedos B6 97r 1.6 DOHC
Strona 1 z 1