Ocierka na zderzaku / mała rzecz a płakać się chce (nowa fotka str. 3 )
w gruncie rzeczy jak się robi powoli i spokojnie to naprawde nie będzie widać róźnicy. Ważne są dwie rzeczy :
– idealnie dobrany lakier ( najlepiej na podstawie klapki od paliwa )
– bardzo cieniutkie warstwy ( ja dałęm 5 warstw )
– idealnie dobrany lakier ( najlepiej na podstawie klapki od paliwa )
– bardzo cieniutkie warstwy ( ja dałęm 5 warstw )
- Od: 26 gru 2007, 21:36
- Auto: Była efka 323F BG B6 J4 , Jest 323F BA Z5 , i FOCUS DWA ZERRRO ;]
No ale jak oceniacie robote – podoba się
??
Listwy pomalowane, a po amturce biore się za doły karoserii, przy okazji zabezpiecze podwozie przed korozją, bo coś czuje że magda mi jeszcze długo posłużyć może
Listwy pomalowane, a po amturce biore się za doły karoserii, przy okazji zabezpiecze podwozie przed korozją, bo coś czuje że magda mi jeszcze długo posłużyć może
na zdjęciu wygląda bardzo dobrze, nie widzę różnicy ale wiadomo – to tylko zdjęcie. tak czy inaczej jeżeli komuś nie powiesz, że malowałeś to miejsce a on się dokładnie nie przyjrzy to gorzej wykonane malowanie się nie rzuci w oczy
powodzenia z zabezpieczaniem podwozia
też się muszę za nie zabrać ;/
powodzenia z zabezpieczaniem podwozia
- Od: 12 cze 2007, 17:30
- Auto: była 323BG| jest 626 GE 97 1,8
a wiecie co jest najlepsze – ja teraz szukałem zdjęć z przed malowania, bo sam nie byłem do końca pewny w którym dokładnie miejscu to było takż enaprawdę jestem zadowolony. I słuchajcie lakiernik chciał za to ok 400 zł, a ja za wszystkie lakiery które starczyły dodatkowo na listwi i jeszcze sporo zostało jakieś 70 zł
:):)