Kto ma CB radio?
Noi kupiłem sobie zestawik k6162 mk-3 i do tego antena sunker 150 cm na duzym magnesie.I powiemm ze z dala cos tam łapie ale na krotszy dystans [tiiit] śmiga 
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
Nie, antena była ta sama. Kolo mówił, że ostatnio dopasowywał radio do 6 w dizlu i jeszcze gorzej było niż u mnie.
Przy włączonym filtrze w Unidenie 510 słychać tylko wyższe biegi dmuchawy, natomiast w pozostałych 2 radiach słychać było pompę/wtryski, wycieraczki, xenony,dmuchawę i hgw co jeszcze.
Przy włączonym filtrze w Unidenie 510 słychać tylko wyższe biegi dmuchawy, natomiast w pozostałych 2 radiach słychać było pompę/wtryski, wycieraczki, xenony,dmuchawę i hgw co jeszcze.
- Od: 13 paź 2007, 17:30
na poczatek zmien antene, podjedz do sklepu CB, wez antene na testy, czy pozycz od kogos
ja na Sirio ml-145 nie mam zadnego problemu w dieselu, wczesniej na jakiejs antenie z allegro najtanszej byl przydzwiek z innych urzadzen...
ja na Sirio ml-145 nie mam zadnego problemu w dieselu, wczesniej na jakiejs antenie z allegro najtanszej byl przydzwiek z innych urzadzen...
No wiec ja sie zdecydowalem na U520xl + wilson little wil. Naczytalem sie o unidenach, tutaj kolega DanP tez pisal, ale mimo wszystko kupilem to walsnie radio. Przed zakupem sprawdzilem jak dziala (pozyczajac od kolegi) i bylem bardzo zadowolony. Jutro sobie montuje a pojutrze do strojenia. Potem napisze co i jak
pozdro
pozdro
Panowie gdzie i jak zamontować w M6 kombi antenę na stale ? Bylem u kolesia od CB to chcial dziure w dachu robić to podziękowałem. Niestety nie widziałem jeszcze M6 ze stałą antenka
Twoja firma szuka sposobu na poradzenie sobie z odpadami? Sprawdź naszą ofertę http://eko-prasy.pl
- Od: 21 lis 2007, 16:12
- Auto: Mazda 6 2.0 D kombi
gromusek napisał(a):Panowie gdzie i jak zamontować w M6 kombi antenę na stale ? Bylem u kolesia od CB to chcial dziure w dachu robić to podziękowałem. Niestety nie widziałem jeszcze M6 ze stałą antenka
Jak nie chcesz wiercić dziury w dachu to kup sobie podstawkę pod antenę i przymocuj ją na kant klapy, jeżeli nadwozie HB, jeżeli kombi można na reling, a w sedanie to nie wiem ... może na tylną klapę też się da. Taka podstawka kosztuje około 20 do 40 zł zależy jaki model.
Ja mam Midlanda 1001Z i antenę PRESIDENT FLORIDA
W tej kombinacji mam zasięg ok 10km
W tej kombinacji mam zasięg ok 10km
Od tygodnia smigam sobie ze moim zestawem i musze powiedzec ze jestem bardzo zadowolony. Radio jest chyba dobrze przestrojone bo zeby 'sial' to jeszzce nikt nie narzekal a specjalnie sie bawilem
Zasieg w miescie max 5,5km. Na trasie ok 8. Osobiscie uwazem ze jakbym mial kupowac to jednak zdecydowalbym sie na wieksza antene
no ale nic... i tak jestem bardzo zadowolony.
Pozdro
Pozdro
Witam mam radio sunkera i antene magnesówkę,w fordzie dieslu działało dobrze,po podłączeniu do mazdy wszyscy mnie słyszą dobrze a ja słabo radio trzeszczy i ucina,czego to może być wina wkładałem presidenta i to samo,antena też jest dobra,założyłem filtr i nic nie pomaga,może podłączyć bezpośrednio pod akumulator,nie wiem co to da.
misiu
- Od: 14 maja 2008, 09:48
- Auto: mazda 626 1.8 1994r
sluchajcie chce kupic sobie CB i rozwazam kilka opcji albo alan 100 albo uniden 510 lub 520xl i do tego hustler 100... co o tym powiecie? a i co powiecie o tych radiach TTI?
Ja poszedłem do sklepu i powiedziałem, że potrzebuje tanie i w miarę dobre radio dla laika. Wyszedłem z zestawem za 200zł. Nie spisuje się najgorzej. Sunker Elite II + jakaś badziewna antena Sunker 1m. Radyjko jest świetne ale antenke zmienie na president florida, bo chcę jak najkrótsza.