.....czego szczerze zyczymy.Mak napisał(a):Mam nadzieję, że za jakiś czas jeszcze odwiedzę warsztat p.Jarka jakąś niezłą Mazdą
P.S. Zanim zapłacisz za auto sprawdz je dobrze w dobrym serwisie danej marki.....
www.mazdaspeed.pl
.....czego szczerze zyczymy.Mak napisał(a):Mam nadzieję, że za jakiś czas jeszcze odwiedzę warsztat p.Jarka jakąś niezłą Mazdą
scyzoryk napisał(a):pozostał niestety jeden problem z którym nie poradził sobie nawet nasz Guru- hi hi
Jaksa napisał(a):[...]jutro ( jak nie zapomne) napisze do niego telefon.
Wczorajszy dzień dał nam popalic jak sam widziałes , dobrze ze jest niedziela bo długo w takim tempie nie pociągniemySTEffAN napisał(a): jeszcze raz dzieki za awaryjne przyjecie "upartego" zacisku
Mówiłeś ze masz sprawne palceSTEffAN napisał(a):Sam to bym sie faktycznie sporo dłubał
W takim razie masz zdrową vałkę ( a to juz jednostki )STEffAN napisał(a): jak sie okazuje po 3 tysiacach kilometrów od wymiany uszczelek – moja V'ka nie bierze oleju
Stare ale nadal aktualneMaciej Loret napisał(a):Jedna blondynka ponoć wysłała kiedyś faks.... W paczce...
Poszło na PW.Jaksa napisał(a): jutro ( jak nie zapomne ) napisze do niego telefon
AmRoZ napisał(a):mam nadzieje ze sie nie załamie po tej wizycie i nie dowiem sie strasznych rzeczy język o mojej Madzi
Dziękuje w imieniu Janka ( nowa twarz w naszej ekipiedr lipke napisał(a): pozdrowienia dla całej ekipy serwisu, szczególnie dla pana z czarną czupryną
A miało być tak spokojniedr lipke napisał(a):(pomimo długoweekendowego piątku hala wypełniona mazdami
Bo jest to szóstka i nie ma tam niczego co moze nas zaskoczyć ....cayco napisał(a):Z autem nie było żadnych problemów
Klient płaci i wymaga .....wiem ze przydają się wydruki jak i karteczki z marką / specyfikacją oleju. Dziękujemy za wpisy.cayco napisał(a):Po usludze dostalem rachunek, nalepke z reklama warsztatu na tyl i zafoliowane kartki z informacja co bylo zrobione doczepione przy silniku. Jak na razie wrazenia bardzo pozytywne.
Chyba nie trafna diagnoza z tym portfelemRutrix napisał(a): co do skuteczności w opróżnianiu portfela przez Jaksę
..... ktoś inny opróznil portfel , my tylko przeprowadzilismy kolezeńską weryfikacje.dr lipke napisał(a):nowe kayaby na przodzie już zamontowane
dr lipke napisał(a):dziękuję Panie Jarku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki