Palkerson napisał(a):heh a no tak zebyzeby RaE ucz sie od nich i nie kupuj z allegro zeby (tych takich wiesz.. nowych język) bo wszystkie z allegro to są kopjowane z seicento czy innych nie fajnych samochodów
pewnie Palkerson staram sie od was troche wyciagnac informacji bo uważam was za bardzo ciekawych i przede wszystkim dalekich od wiochy pasjonatów
lukaszek323f napisał(a):NP ja bym nie robił na twoim miejscu żadnych neonów bo to się mija z celem i poprostu dla mnie neony zawsze pozostaną WIEŚ TUNING SZOŁ i tego nie zmienie, Skóry też nie chciałbym miec w samochodzie, raz, że drogo a dwa, że jest to porażka latem..
Lukaszek tak jak mowisz neony to wiocha i nawet nie podejrzewaj mnie o mysli w sprawie ich montażu
dokładki kupie na 100 pro, zawieszenie tez troszke obnize. co do systemuaudiio, to takowy mama dokładniej zakupione w niemczech: głosnik bassowy o mocy 500 marki blaupunkt wbudowany w wlasnej konstrukcji pudło obszyte kremowym skajem, dwa glosniki na tylnej polce obydwa o mocy 160 firmy blaupunkt, radio london z 16 tysiacami kolorow wyswietlacza rowniez firmy blaupunkt,oraz wymienione glosniki w drzwiach firmy sharp po 120 kazdy; do tego dochodzi rownież wzmacniacz TWISTER
lukaszek323f napisał(a):samochód zrobic z jakims smakiem, a nie nawalic tone spoilerów itp.
jak najbardziej popieram ze samkiem, ale mysle ze dojdzie wymiana wydechu na sportowy by dodac troche mocy i paru innych mniej powaznych przerobek rowniez dokonam , ale najpierw po weekendzie polerowanie pojkrywy silnika
widzialem efekty waszych polerek
a co do waszych mazd to ogladalem je wczoraj chyba prawie wszystkie do 2 w nocy i jestem pod wrazeniem
powie mi ktos w koncu cos o tych clearach??
lukaszekpiszesz o 3-4km, no wiec jakim cudem ,Palkersonma w swojej madzi ich 115 przy fabrycznych 88km??