trewor napisał(a):kontrolka płynu spryskiwaczy
normalka, ja też mam
ale za to pewnie nie macie parktronika
www.mazdaspeed.pl
trewor napisał(a):kontrolka płynu spryskiwaczy
voytecku napisał(a):Za te kwote to chyba tylko sam silnik usmiech
brii napisał(a):Jak dobrze kojarzę to w X9 albo Millenii był dostępny dach z bateriami słonecznymi
rascall napisał(a):w poprzednim Cronosie funkcja Swing przy klimie
Porek napisał(a):Miejsce do rozładowywania napięcia elektrostatycznego ('touch' na drzwiach) jest nie tylko w MX-3. 323 BG też ma.
mpwt napisał(a):a co to jest dokładnie?
Porek napisał(a):brii napisał:
W MX-3 jest dodatkowy nawiew na krocze
o to to to! w BG też
brii napisał(a):GE też to ma ale w klamce ponoć
Grzyby napisał(a):Porek napisał(a):brii napisał:
W MX-3 jest dodatkowy nawiew na krocze
o to to to! w BG też
w GE tyszbrii napisał(a):GE też to ma ale w klamce ponoć
w uchwycie drzwi
Waluś napisał(a):Buhahaha to ja całkowicie z innej beczki język w moim xedosiku po kupnie w bagażniku znalazłem usmiech 2 litry wódki a w schowkach w siedzeniach od pasażera z przodu znalazłem kilkanaście paczek prezerwatyw buhaha
Porek napisał(a):Jesteś pewien, że to zasada? Może po prostu brat miał szczęście?
Porek napisał(a):mpwt napisał:
a co to jest dokładnie?
Mateusz L napisał(a):ale przeczytałem dziś,że Mazda jako pierwsza(a więc jest pionierem) wprowadziła sekwencyjne doładowanie w Eunos Cosmo.
Porek napisał(a):Pozatym 626 GE jeśli dobrze pamiętam, ma ciekawie rozwiązanie jeśli chodzi o nawiew – możliwość włączenia zimnego strumienia powietrza na kierowcę,jeśli się nie mylę to bez względu na ustawienia ogólne ogrzewania
makoshark napisał(a):Waluś napisał:
Buhahaha to ja całkowicie z innej beczki język w moim xedosiku po kupnie w bagażniku znalazłem usmiech 2 litry wódki a w schowkach w siedzeniach od pasażera z przodu znalazłem kilkanaście paczek prezerwatyw buhaha
sie dzialo zeby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości