Nie powiem zrobiło się ciekawie.

Nie myślałem,że spotka się to z takim odzewem.
nemi napisał(a):A ja się troszkę nie zgodzę z autorem tematu. Mazda wciąż robi (chociaż może dość krótkimi seriami) samochody z pazurem – patrz MPSy.
Drogi Nemi MPS'y są super.Sam chciałbym takiego (na razie mnie nie stać),ale rzecz,o którą mi chodzi to właśnie fakt,że to tylko 4 cylinderki na turbinie i nikt mi nie wmówi,że brzmi to lepiej niż V-ka choćby w X9.

Tito01 napisał(a):Nawet nowy GTR, pomimo pochlebnych opini, to już nie to samo co stary skyline. Niby ta moc, osiągi, sterowność, ale z drugiej strony plastik, masa elektroniki...
Właśnie.Plastik,elektronika i już byle świerzak z wczoraj odebranym prawem jazdy może próbować się na torze.Jeszcze nie tak dawno liczyły się umiejętności kierowcy.Teraz wyręcza go elektronika.Może to śmieszne porównanie,ale to tak jak ma w przyszłości wyglądać sex czyli cyberkochanki (idealne pod każdym względem).Tylko one nigdy nie będą się równały z prawdziwymi kobietami,ich wszystkimi wadami i zaletami.

Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii