P.S.Kolejna super wiadomość: Niemcy rozmawiają na temat wprowadzenia ograniczeń na swoich Autobahn'ach do 120-130 km/h. W jednym z landów ograniczenia już obowiązują.
No wtedy to faktycznie tylko kupować jakieś wozidelko z mini silniczkiem.
www.mazdaspeed.pl
Piotruś napisał(a):Obecnie liczą się koszty...
Martinez81 napisał(a):Piotruś napisał(a):Obecnie liczą się koszty...
No wlaśnie jak tak dalej pójdzie to my ( maniacy motoryzacji ) będziemy jeździć autami,które mają po kilkanaście lub więcej lat.![]()
ravo napisał(a):Martinez81 napisał(a):No wlaśnie jak tak dalej pójdzie to my ( maniacy motoryzacji )
nie ma co przesadzacpare firm produkuje dalej porzadne autka
Piotruś napisał(a):no i FD oczko
Piotruś napisał(a):lata 1990-1999 to był najlepszy czas dla japońskiej motoryzacji wg mnie.
Piotruś napisał(a):Wskaż auto które spełnia moje wymagania.
Piotruś napisał(a):tylny napęd i turbina
Piotruś napisał(a):Jedyna opcja to S2000
Martinez81 napisał(a):Kolejna super wiadomość: Niemcy rozmawiają na temat wprowadzenia ograniczeń na swoich Autobahn'ach do 120-130 km/h.
Globy napisał(a):Nadeszla era taniochy, wlazenia na sile klientowi w pupę kosztem wyzszych idei, plastiku i ceraty z przenosnych kibli, down-sizingu (aby do konca gwarancji), dmuchania aut oraz pierdolek technologicznych, ktore zabijaja inzynierska pasje.
gari napisał(a):Lexus LS-F (czy jak mu tam??)
Globy napisał(a):Niestety, pewna piekna epoka prawdziwych samochodow dla mnie rowniez skonczyla sie z ubieglym wiekiem. Nadeszla era taniochy, wlazenia na sile klientowi w pupę kosztem wyzszych idei, plastiku i ceraty z przenosnych kibli, down-sizingu (aby do konca gwarancji), dmuchania aut oraz pierdolek technologicznych, ktore zabijaja inzynierska pasje.
Martinez81 napisał(a):Tylko jestem ciekaw czy wytrzymalość będzie jak naszych Madziek
Martinez81 napisał(a):Przedstawicielstwo Lexus'a z Europy stwierdzilo,że Lexus'y z Ameryki nie odpowiadają standardom wykończenia aut na Europę,a w związku z tym nie będzie honorować aut ze stanów będących de facto ciągle na gwarancji.
gari napisał(a):W przypadku wszytskich auta sprowadzeanego ze stanaow gwarancja nie diala w europie i Lexus nie jest tu jakims wyjatkiem język
gari napisał(a):Wyskocz troche poza "osiagniecia" klasy sredniej...polecam sobie troche pojezdzic najnowszymi Lexusami Acurami i Infiniti i wyleczysz sie z tego przekonaniaNSX, Supra, 300zx czy RX7 to swietne-kultowe auta ale przyjemnosc z jazdy nimi wcale nie duzo sie rozni od topwych wersji ktorego kolwiek z luksusowych produktow japonskiej inzynierii
Globy napisał(a):w motoryzacji nastapilo horyzontalne rozpasanie
Globy napisał(a):a w plaszczyznie wertykalnej utknela na mieliznie.
nemi napisał(a):Tylko pewnie z przebrzydłymi Dieslami pod maską
Grzyby napisał(a):nie są takie złe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości