Witam wszystkich,
pare dni temu wstaje rano i zauważam, że w mojej Madzi zamiast bocznego migacza jest dziura. Patrze z drugiej strony to samo, szybko ogladam autko z kazdej strony, na pierwszy rzut oka wszystko inne jest, jednak nie.. brakuje 2 odblaskow w tylnym zderzaku. Mysle szczescie w nieszczesciu bo przeciez lusterka mogly zniknac... lub wszystko innne...
Dzis jadac przez miasto widzialem 3 inne Mazdy 6, 2 razy kombi i raz sedan i co ciekawe Madzie te nie mialy tych samych elementow, czyli bocznych migaczy oraz tylnych odblaskow.
Czy to juz jakas plaga na kradziez tych elementow?
Miasto w ktorym mieszkam to Szczecin
Pozdrawiam wszystkich
Mazda 6, kradną części
Strona 1 z 1
Czyli wszystkie załatwiła ta sam banda gnojów nie mających poszanowania cudzej własności.
Pewnie już są na allegro, bo nie sądzę żeby ktoś akurat potrzebował takie rzeczy w takich ilościach.
Pewnie już są na allegro, bo nie sądzę żeby ktoś akurat potrzebował takie rzeczy w takich ilościach.
Problem jest w tym ze akurat tych czesci nigdzie nie ma, na allegro rowniez. Bylem w ASO Mazdy, migacz to 139 zl za sztuke odblask 80 zl...
-
mazdafan01
mazdafan01 napisał(a):Problem jest w tym ze akurat tych czesci nigdzie nie ma, na allegro rowniez
no to będą za parę/parenaście dni.
Nie wierzę w kradzież "na zlecenie" – bez przesady.
Grzyby napisał(a):no to będą za parę/parenaście dni.
są jakieś, ale czy to te czy nie te ?
niby używane, pozatym gość troche rzeczy do M6 sprzedał / ma do sprzedania, może miał rozbitka

pozatym to może być tez zbieg okoliczności, nie chce tu nikogo oceniać
witam ja jest nowy na forum a to moj pierwszy post!! I chce w sumie pomoc!! Jezeli potrzebujecie jakies czesci do mazd to mozecie do mnie smialo pisac ja jestem obecnie w stanach i mam mozliwosc zalatwienia po kosztach czesci!! PS sprawdzcie z jakich mias sa wystawiane te rzeczy i w jakich ukradzionych jezeli jedna mazda nie miala to zlecila zeby ukrasc z drugiej!! to jest chamstwo 

-
wantednh
wantednh napisał(a):witam ja jest nowy na forum a to moj pierwszy post!! I chce w sumie pomoc!! Jezeli potrzebujecie jakies czesci do mazd to mozecie do mnie smialo pisac ja jestem obecnie w stanach i mam mozliwosc zalatwienia po kosztach czesci!! PS sprawdzcie z jakich mias sa wystawiane te rzeczy i w jakich ukradzionych jezeli jedna mazda nie miala to zlecila zeby ukrasc z drugiej!! to jest chamstwo
Chyba delikatnie pomyliłeś działy, wątki i zapomniałeś się przywitać w wyznaczonym do tego temacie. Regulamin też jest całkiem fajny i warto byłoby się z nim zapoznać.
I od razu sprowadzenie do parteru – a nie lepiej sie po prostu przywitać.
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
www.goldwinggl1800.blogspot.com
www.goldwinggl1800.blogspot.com
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
niektorzy sie moze tego nie nauczyli i chyba pisza na forum od malego a regulamin to ich przykazania, ktore odmawiaja przed snem. ale tu temat o czym innym. ja narazie nie zauwazylem i nie slyszalem o ginacych czesciach w okolicy

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Strona 1 z 1