Witam wszystkich serdecznie od 2 dni czytam regularnie forum a to dlatego że od jutra jeśli nic nie stanie na przeszkodzie ( Koniec świata , zderzenie z kosmitą cokolwiek ) będę posiadaczem jak dla mnie uroczej perełki zwanej mazdą xedos 6 V6 z 1996 roku .... jak wszystko pięknie pójdzie to oczywiście przedstawię swoja perełkę w odpowiednim dziale póki co chciałem się przywitać
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy mazdeczek i nie tylko – Od niedawna jestem posiadaczem efki z 97 roku i i jak widzę na początek wypadało by powiedzieć wszystkim – WITAM.
Witamy wszystkich serdecznie.
juz w ta sobote bedziemy jechac naszym pierwszym japonczykiem
Magda 626 GF 12 `98 2.0 16V 136KM
a dlaczego (witamy)
rozwine nick marcelamim (marcel`a Marzena i Maciek)
Witam serdecznie wszystkich użytkowników Mazdy.
Stałem się szczęśliwym posiadaczem Nowej Mazdy 6 Sport Kombi.
Zdecydowałem się na produkt japoński gdyż mialem juz dość europejczyków <o2o tez Japońskie posiadam od niedawna> a nic ładniejszego w chwili obecnej nie widziałem !!!!
Od okolo 3 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem Mazdy 3 . Z tego co widze, ze slaska jest dosc spora grupa milosnikow tej marki, takze mam nadzieje, ze zobaczymy sie na najblizszym spocie:)
No cześć wszystkim, Mazdy nie mam, jeżdżę Skodą Felicią:) Ale do końca roku przysposabiam się do zmiany na 323f albo MX-3. Tak więc podręczę Was tu pytaniami
Witam wszystkich fanów marki Mazda.
Pytanie skąd???
Przeglądanie stron z Mazdami na allegro. W końcu wyszukiwarka internetowa i pokazuje sie link do klubu mazdaspeed:) cudowna stronka. pozdrawiam serdecznie
Siemanko Od wczoraj jestem szczesliwym (mam nadzieje ) posiadaczem Mani 626 1.8 16V z 1996 roku Fajna wiśniowa maszyna
W razie czego niech koledzy z Wrocławia zgłaszaja sie do mnie po czesci Jestem sprzedawca w hurtowni motoryzacyjnej wiec jakby co to macie maksymalne rabaty
Siemanko jestem Krzysiek ale mówcie mi matys.Postanowiłem dołączyć do klubu ponieważ od nie dawna posiadam Mazde 323F 1.8 16V DOHC 140KM Benzyna plus LPG sekwencja.Autko dostałem od taty na moje 16 urodzinki które miałem tydzien temu i zaczołem właśnie przygode z mazdą.Mam nadzieje że mnie miło przywitacie i jak będe miał problem to pomożecie pozdrawiam