MK KASHIAMA
Strona 1 z 1
Facet w sklepie zaoferował mi MK Kashiama – KLOCUSZKI... Czy wy spotkaliście się też z tą firmą?? Gra warta świeczki czy szukać innych klocków – lepszej firmy... lepszej jakości!!! Głównie chodzi o jakość!!! Cena nie gra roli... póki co mam seryjne tarcze...
"I live my life, from race to race"
)
- Od: 13 kwi 2008, 18:28
- Auto: Mazda 323F BA 1,5 16V, 1998 r,
Takie sobie ..... zapytaj o akebono....
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
kashiama to syf straszny
kup sobie Lucasy – dobra cena i b.dobra jakość chociaż trochę pylą
kup sobie Lucasy – dobra cena i b.dobra jakość chociaż trochę pylą
więc dalej mam dylemat...
Ferodo też słyszałem że nie są za cudowne... a Lucas?? Nic mi o nich nie wiadomo...
A to czy klocek piszczy czy nie decyduje również tarcza. o ATE też nie wiele wiem, pare osób mi coś o nich mówiło, ale nie były to pozytywne opinie...
DYLEMAT ŻE EHH....... chyba zaryzykuje te KASHIAMY, pojeżdżę troszke i chętnie podzielę sie swoją opinią na ich temat...
Ferodo też słyszałem że nie są za cudowne... a Lucas?? Nic mi o nich nie wiadomo...
A to czy klocek piszczy czy nie decyduje również tarcza. o ATE też nie wiele wiem, pare osób mi coś o nich mówiło, ale nie były to pozytywne opinie...
DYLEMAT ŻE EHH....... chyba zaryzykuje te KASHIAMY, pojeżdżę troszke i chętnie podzielę sie swoją opinią na ich temat...
)
Skoro głównie chodzi o jakość to czemu decydujesz się na produkt kiepski?
Kup Lucasy – o wiele lepsze.
Kup Lucasy – o wiele lepsze.
Mam klocki Lucas siedem miesięcy i jestem zadowolony, nie piszczą
- Od: 17 wrz 2007, 23:12
- Auto: Mazda 626 GE 1.8 16V 90KM 1997
Blade napisał(a):ja mam Ferodo
ja również i jestem zadowolony, jednak następnym razem zakładam Akebono.
Kashiama.... tego bym do sqtera nie założył (miałem przez moment w GD, nie polecam)
Pozdrawiam.
Na szostce mam oryginały ( akebono ) rewelka....hamują na dotkniecie pedału ( nie da sie tego opisć )
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
już założyłęm kashiamy... póki co jest ok... ale na razie nie powiem wam o nich nic szczególnego... po jednym dniu to każde klocuchy bedą sprawiały wrażenie "dobrych" ale AKEBONO teraz ( jak na złość ) słysze coraz częściej... ale jak to mówią..."mądry polak – po szkodzie". Zobaczymy jakie są, max do tygodnia czasu powiem wam co o nich sądzę... Ale już wiem ze jak będe zmieniał to pójdę na całość... z tyłu znikną bębny i zamienie tarcze na lepsze – wentylowane i nie wiem czy to nie będzie Brembo, lub Apex, choć bardziej przekonany jestem do Brembo, ma tradycje i renome 
)
Jaksa
ehh masz piękną madzię... 6-tki mi się bardzo podobaja... mają charakter, a z przodu baaaardzo przypomina mi RX-8 ( ulubione autko, na drugim miejscu jest rx-7 ) ale to są autka dla ludzi z portfelem, ale mazda 3 w sedanie również jest niczego sobie...
PS: Dzięki za wypowiedzi na temat klocków... Tyczy się to każdego z użytkowników, wiedzcie że każdą wypowiedź sobie cenię. DZIĘKI WIELKIE I POZDRAWIAM
ehh masz piękną madzię... 6-tki mi się bardzo podobaja... mają charakter, a z przodu baaaardzo przypomina mi RX-8 ( ulubione autko, na drugim miejscu jest rx-7 ) ale to są autka dla ludzi z portfelem, ale mazda 3 w sedanie również jest niczego sobie...
PS: Dzięki za wypowiedzi na temat klocków... Tyczy się to każdego z użytkowników, wiedzcie że każdą wypowiedź sobie cenię. DZIĘKI WIELKIE I POZDRAWIAM
)
damian212121 – zapoznaj się proszę z regulaminem działu (temat podwieszony) i popraw temat.
Co do klocków – też polecam Lucasy.
Co do klocków – też polecam Lucasy.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jaksa napisał(a):hamują na dotkniecie pedału ( nie da sie tego opisć )
jak w mojego braciszka M6 1.8?
Strona 1 z 1